19 Nisan 2011, Salı 13:06:05

YEPYENİ BİR HAVACILIK PROGRAMI GELİYOR (VİDEO)

Türk sivil havacılığı yepyeni bir havacılık programına daha kavuşuyor. Gökyüzünün seyir defteri Follow Me, 8 Mayıs’tan itibaren Beyaz TV’de ekranlara geliyor.
  • Airport TVyi Digiturk kullandığım için izleyemiyordum ama farklı yerlerden izlediğimde, havacılık adına çok fazla program göremiyordum. Özellikle son zamanlarında havacılık kanalı olmaktan oldukça uzaklaşmıştı. Magazin, gezelim-görelim, müzik programları vs. ulusal kanallara benzemeye başlamış, esas hedefinden uzaklaşmıştı. Nadir olan havacılık programlarıysa zaten TVlerde bıkkınlık veren bir takım abilerin memleketi kurtarma platformu şeklinde stüdyoda icra edilen havacılık programlarına dönüşmüştü. Ben böyle bir kanaldan daha dış çekimli, uçaklara ve havacılığa görsel olarak da bizleri doyuran programlar beklerdim. Sadece sektörün sorunlarını işleyen tartışma programları değil yani. Bunun sonucunda da esas kitle kanaldan uzaklaştı bence.
  • programı mı seyredeceksiniz kadın sunucuyu mu?
  • Sonunda güzel bir havacılık programı izleyebileceğiz. Umarım...
  • sunucu çok önemli, görsel açıdan kadın bir sunucu daha mantıklı olur..
  • Airport tv tekrar yayınlara başlıyacak mı?
  • ben şahsen Airport TV yi istiyorum.İnşallah gerekli şartlar gerçeklerşir de Airport TV yi tekrar yayında görürüz.Tek havacılıkla ilgili bir TV kanalı istiyoruz
  • Airport Tv 'e ne oldu.? İnsallah basarılı olur ama havacılık sektorundekı tum gelısmelerı daha kapsamlı olarak anlatılacagına ınanmamaktayım.
  • Böyle güzel proğramlarda Sefa İnan bey i görmek bizi mutlu eder....Dr Eyüp ANTALYA

Airport Media Group tarafından hazırlanan yepyeni bir program havacılık tutkunlarını ekranlara kilitleyecek.

Genel Koordinatörlüğü’nü Ali Kıdık, Program Koordinatörlüğü’nü Murat Herdem’in yaptığı Gökyüzünün Seyir Defteri ‘Follow Me’ Teoman Bozkurt’un sunumuyla ekranlarda olacak.

Türk sivil havacılığında yaşanan en son gelişmeler, demir kuşların hikayesi, ünlü konuklar, ilginç konular, askeri havacılıkla ilgili bilmedikleriniz, sportif havacılığın her dalı bu programda yer alacak.

8 Mayıs günü saat 10.00’da Beyaz TV’de ilk bölümüyle ekranlara gelecek Follow Me, havacılık tutkunlarının vazgeçilmezi olacak.

Beyaz TV’yi, Digitürk 36. Kanal, D Smart 78. Kanal, Tele Dünya 36. Kanal, Kablo Tv S36 ve Türksat 12729 Sembol Rate 30000 Vertical frekanslarından izleyebilirsiniz.

 

YEPYENİ BİR HAVACILIK PROGRAMI GELİYOR (VİDEO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
Airport TVyi Digiturk kullandığım için izleyemiyordum ama farklı yerlerden izlediğimde, havacılık adına çok fazla program göremiyordum. Özellikle son zamanlarında havacılık kanalı olmaktan oldukça uzaklaşmıştı. Magazin, gezelim-görelim, müzik programları vs. ulusal kanallara benzemeye başlamış, esas hedefinden uzaklaşmıştı. Nadir olan havacılık programlarıysa zaten TVlerde bıkkınlık veren bir takım abilerin memleketi kurtarma platformu şeklinde stüdyoda icra edilen havacılık programlarına dönüşmüştü. Ben böyle bir kanaldan daha dış çekimli, uçaklara ve havacılığa görsel olarak da bizleri doyuran programlar beklerdim. Sadece sektörün sorunlarını işleyen tartışma programları değil yani. Bunun sonucunda da esas kitle kanaldan uzaklaştı bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
programı mı seyredeceksiniz kadın sunucuyu mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sonunda güzel bir havacılık programı izleyebileceğiz. Umarım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sunucu çok önemli, görsel açıdan kadın bir sunucu daha mantıklı olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Airport tv tekrar yayınlara başlıyacak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben şahsen Airport TV yi istiyorum.İnşallah gerekli şartlar gerçeklerşir de Airport TV yi tekrar yayında görürüz.Tek havacılıkla ilgili bir TV kanalı istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Airport Tv 'e ne oldu.? İnsallah basarılı olur ama havacılık sektorundekı tum gelısmelerı daha kapsamlı olarak anlatılacagına ınanmamaktayım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Böyle güzel proğramlarda Sefa İnan bey i görmek bizi mutlu eder....Dr Eyüp ANTALYA

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000