22 Haziran 2009, Pazartesi 13:54:50

Yenişehir'den Ortadoğu'ya uçuşlar başlayacak

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, Yenişehir Havaalanı'na Ortadoğu ülkelerinden uçuşların düzenlenmesi için Jazeera Havayolları yetkilileri ile bir araya geldi...

Büyük ümitlerle açılışı yapılan, ancak beklediği ilgiyi bir türlü göremeyen Yenişehir Uluslararası Havaalanı'na Ortadoğu ülkelerinden seferler düzenlenmesi yönünde TÜRSAB Güney Marmara BYK Başkanı Akkuş devreye girdi. Antalya- Kuveyt uçuşlarının tanıtımı için Antalya'da bulunan Jazeera Havayolları yetkilileri ile görüşen Akkuş, Bursa Yenişehir Havaalanı'nın fizibilite raporlarını Jazeera Havayolları Genel Müdürü Marwan Boodai ve Arge Koordinatörü Michael Hayden'e takdim etti. Yetkililere, Bursa Yenişehir Havaalanı ile ilgili bilgi veren Başkan Akkuş, Boodai'den uçuşlar için olumlu yanıt aldı.

Arapların Bursa'ya olan ilgisini bildiğini ifade eden Boodai, gerekli çalışmalara ivedilikle başlayacaklarını, bu konu ile ilgili bizzat kendisinin ilgileneceğinin altını çizdi.
Yenişehir Havaalanı ile ilgili birçok kesimin yorum yaptığını hatırlatan Mehmet Akkuş ise şunları söyledi: "Uzun zamandır Bursa'nın ulaşımsızlığı ile ilgili sıkıntılarımızı dile getiriyoruz. Deniz otobüsü seferlerinin artırılması yönündeki söylemlerimizin sonucunda seferlerin artırılması bizleri memnun etmiştir. Şimdi sıra hava ulaşımına gelmiştir. Bizler bu noktada sadece yorum yapmak yerine Kuveytli yetkililerle bir araya gelerek Bursa'ya yurtdışından turist çekmek için çaba sarf ediyoruz. Elimizi taşın altına sokuyoruz."

Akkuş, yakın zamanda Kuveytli yetkililerin Bursa'ya gelerek Yenişehir'de incelemelerde bulunacağını kaydetti. Akkuş, incelemelerin ardından uçuşların başlayacağını sözlerine ekledi.

Yenişehir'den Ortadoğu'ya uçuşlar başlayacak

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000