09 Ocak 2016, Cumartesi 16:19:13

Yenişehir Havalimanı'nda yolcu rekoru

Bursa'nın Yenişehir ilçesindeki uluslararası havaalanından 2015 yılında 186 bin kişi uçtu.
  • dıyarbakır seferleri her gün olmalı trabzon ve erzurumda her gün olmalı
  • Sefer kondu da ondan arttı bu rakamlar. Uçak yoksa nasıl ucsun insanlar kanat mi taksın. Şu an Trabzon Erzurum Diyarbakır Muş Ankara ve Samsun'a var haftada 2 gün ya da 3 gün. Ben yakın zamanda Erzurum'a gittim döndüm uçaklar hep doluydu dönüşü söyliyim 176 kişiydi. Havaalanı uzak filan değil 40 dk arabayla otobüsle 1 saat. Sefer olacak ki rakamlar artsın. Hiç olmazsa ilkbahar yaz aylarında Antalya ve Bodrum istiyoruz. Yenusehirden uçmak Gökçen e göre 50 kere güzel. Hem zaman hem maliyet hem de rahatlik kalabalık yok. Feribot parası yok otopark çok ucuz. Keşke daha çok sefer olsa daha çok çalışsa. Yenusehirden uçabilmek için programımızı ucus günlerine göre yapıyoruz ne yapalım.
  • Yeni şehirden ek seferlerin konulması gerekir biran önce artık İstanbul un arka bahçesi olmamalıdır
  • Evet rakam cok komik. Hele 3 milyona yakin nüfusu sanayisi kozmopolit yapisi göz önüne alindiginda iyice de komik kaciyor. Konudan uzaklasmak istiyorsunuz. Ama bundan onceki rekor 6 sene onceye ait olup 111.000 olursa, gece seneki yolcu sayisi 74.000 olursa, bu da basbayagi bir rekor olur. Bu haberi yapanlar, ya da biz okuyanlar değil; Bursa'yi hava ulasimsizligina mahkum edenler utansin. Ilk ve en cok çalışacak hat Bursa-Istanbul olurdu ama sehir içindeki havaalaninin pist önünün gecekondulasmasina izin verilmesiyle bu imkan sona erdi, pistin boyu 1300 mt olarak kadük kalmaya mahkum oldu. Yenisehirden İstanbul da cok pratik degil ama olabilir. Haa Ist 3. havalimani Allahin dagina insa edildigi icin Yenisehir-Istanbul da calismaz artik. Bursa-Istanbul icin cep havaalani lazim : Yunuseli - Ist. Hazerfen gibi. Bu yapilabilir bir seydir ve küçük ucaklarla hava taksi sistemiyle yarim saatte bir cayir cayir calisir.
  • Arkadaşlar bu yolcu sayısı bu seferlerle büyük bir başarıdır.bazı günlerin günde tek seferin olduğu hvalimanından bahsediyoruz.bu havalimanının çalışmamasının sebebi havayolu şirketlerinin sefer koymamasından kaynaklanıyor.çünkü yolcu zaten saw ve atatürk havalimanına tıpış tıpış geliyor.neden Bursa yenişehir havalimanına sefer koysun ki?düşünün ki anadoludaki havalimanların her hangi birisinin 150-200 km ötesinde 2 tane türkiyenin en büyük havalimanları var.türkiye ve dünyanın her yerine hem ucuz hemde frekansı bol.o havalimanı ne kadar çalışabilir.bursa ve kocaeli nin bahtsızlığı bu...anadolu da bunun küçük örnekleri var. nevşehir neden kayseri kadar,maraş neden antep kadar,merzifon neden samsun kadar yoğun değil? 2015 YILINDA BURSA YENİŞEHİR HAVALİMANINA DENEME ŞARTIYLA DÖNEN HAVAYOLU ŞİRKETİ 2 İL İLE BAŞLAYAN OLAN SEFER SAYILARINI YOĞUNLUKLARINDAN O KADAR MEMNUN OLACAK Kİ ŞİMDİ 6 İLE ÇIKARDI.YAKIN ZAMANDA BURSA-VAN SEFERLERİNİN DE BAŞLAYACAĞI DİLLENDİRİLİYOR.HADİ HAYIRLISI...
  • bursa dan ancak trabzon erzurum diyarbakir ve adana calisir...
  • Ortalama 160 dolu koltukla, gunluk 3 - 4 ucusa tekabul eden bir basaridan bahsediliyor. Ne diyecegimi bilemedim.. :/
  • Hatay'da 1.277.000 bin yolcu yararlandı
  • Cogu divert eden ucaklardir
  • İnşallah olur. Yurtdışından (dünyadan) Bursa'ya bağlantı kolaylıkla sağlanır. Yerli uçak gerçekleştirilene kadar (ki uzun bir süreç olacaktır) THY tarafından küçük boy bölgesel uçakların kiralanması taraftarıyım. Bunlarla IST-CKZ-IST; IST-YEI-IST; IST-EDO-IST; IST-ONQ-IST; IST-AOE-IST hatları hızlıca açılabilir.

Bursa'nın Yenişehir ilçesindeki uluslararası havaalanından 2015 yılında 186 bin kişi uçtu.

Yenişehir Belediye Meclisi toplantısında konuşan Meclis Başkanı Vekili Zekai Dündar, havalimanındaki yoğunlukla ilgili bilgi verdi.

Dündar, Yenişehir Havalimanı'nın 2015 yılında rekor bir yoğunluğa ulaştığını ifade etti. Dündar, “2014 yılında havaalanından 74 bin 108 yolcu yararlandı. 2015 yılında ise bu sayı 186 bin 703 oldu" diye konuştu.

Yenişehir Havalimanı'nda yolcu rekoru

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

ercan ~ 8 yıl önce
dıyarbakır seferleri her gün olmalı trabzon ve erzurumda her gün olmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bursalı ~ 8 yıl önce
Sefer kondu da ondan arttı bu rakamlar. Uçak yoksa nasıl ucsun insanlar kanat mi taksın. Şu an Trabzon Erzurum Diyarbakır Muş Ankara ve Samsun'a var haftada 2 gün ya da 3 gün. Ben yakın zamanda Erzurum'a gittim döndüm uçaklar hep doluydu dönüşü söyliyim 176 kişiydi. Havaalanı uzak filan değil 40 dk arabayla otobüsle 1 saat. Sefer olacak ki rakamlar artsın. Hiç olmazsa ilkbahar yaz aylarında Antalya ve Bodrum istiyoruz. Yenusehirden uçmak Gökçen e göre 50 kere güzel. Hem zaman hem maliyet hem de rahatlik kalabalık yok. Feribot parası yok otopark çok ucuz. Keşke daha çok sefer olsa daha çok çalışsa. Yenusehirden uçabilmek için programımızı ucus günlerine göre yapıyoruz ne yapalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 8 yıl önce
Yeni şehirden ek seferlerin konulması gerekir biran önce artık İstanbul un arka bahçesi olmamalıdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilemedime ~ 8 yıl önce
Evet rakam cok komik. Hele 3 milyona yakin nüfusu sanayisi kozmopolit yapisi göz önüne alindiginda iyice de komik kaciyor. Konudan uzaklasmak istiyorsunuz. Ama bundan onceki rekor 6 sene onceye ait olup 111.000 olursa, gece seneki yolcu sayisi 74.000 olursa, bu da basbayagi bir rekor olur. Bu haberi yapanlar, ya da biz okuyanlar değil; Bursa'yi hava ulasimsizligina mahkum edenler utansin. Ilk ve en cok çalışacak hat Bursa-Istanbul olurdu ama sehir içindeki havaalaninin pist önünün gecekondulasmasina izin verilmesiyle bu imkan sona erdi, pistin boyu 1300 mt olarak kadük kalmaya mahkum oldu. Yenisehirden İstanbul da cok pratik degil ama olabilir. Haa Ist 3. havalimani Allahin dagina insa edildigi icin Yenisehir-Istanbul da calismaz artik. Bursa-Istanbul icin cep havaalani lazim : Yunuseli - Ist. Hazerfen gibi. Bu yapilabilir bir seydir ve küçük ucaklarla hava taksi sistemiyle yarim saatte bir cayir cayir calisir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBR ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar bu yolcu sayısı bu seferlerle büyük bir başarıdır.bazı günlerin günde tek seferin olduğu hvalimanından bahsediyoruz.bu havalimanının çalışmamasının sebebi havayolu şirketlerinin sefer koymamasından kaynaklanıyor.çünkü yolcu zaten saw ve atatürk havalimanına tıpış tıpış geliyor.neden Bursa yenişehir havalimanına sefer koysun ki?düşünün ki anadoludaki havalimanların her hangi birisinin 150-200 km ötesinde 2 tane türkiyenin en büyük havalimanları var.türkiye ve dünyanın her yerine hem ucuz hemde frekansı bol.o havalimanı ne kadar çalışabilir.bursa ve kocaeli nin bahtsızlığı bu...anadolu da bunun küçük örnekleri var. nevşehir neden kayseri kadar,maraş neden antep kadar,merzifon neden samsun kadar yoğun değil? 2015 YILINDA BURSA YENİŞEHİR HAVALİMANINA DENEME ŞARTIYLA DÖNEN HAVAYOLU ŞİRKETİ 2 İL İLE BAŞLAYAN OLAN SEFER SAYILARINI YOĞUNLUKLARINDAN O KADAR MEMNUN OLACAK Kİ ŞİMDİ 6 İLE ÇIKARDI.YAKIN ZAMANDA BURSA-VAN SEFERLERİNİN DE BAŞLAYACAĞI DİLLENDİRİLİYOR.HADİ HAYIRLISI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bursa zayif halka ~ 8 yıl önce
bursa dan ancak trabzon erzurum diyarbakir ve adana calisir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilemedim ~ 8 yıl önce
Ortalama 160 dolu koltukla, gunluk 3 - 4 ucusa tekabul eden bir basaridan bahsediliyor. Ne diyecegimi bilemedim.. :/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hty ~ 8 yıl önce
Hatay'da 1.277.000 bin yolcu yararlandı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 8 yıl önce
Cogu divert eden ucaklardir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İGA ile IST-YEI seferleri ~ 8 yıl önce
İnşallah olur. Yurtdışından (dünyadan) Bursa'ya bağlantı kolaylıkla sağlanır. Yerli uçak gerçekleştirilene kadar (ki uzun bir süreç olacaktır) THY tarafından küçük boy bölgesel uçakların kiralanması taraftarıyım. Bunlarla IST-CKZ-IST; IST-YEI-IST; IST-EDO-IST; IST-ONQ-IST; IST-AOE-IST hatları hızlıca açılabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000