02 Nisan 2010, Cuma 08:40:20

Yenişehir Havaalanı'na ulaşım kolaylaşacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Jet’in seferlere başlaması üzerine Bursa ile Yenişehir Havaalanı arasında ulaşımın sağlıklı yapılabilmesi için cuma (yarın) gününden itibaren otobüs seferlerini başlatıyor.
  • Bu yol karşılıklı gidiş geliş olarak iki şeritli yani 4 şerit var toplamda.Yol bir kac köyün yakınından gectigi için hız sınırı 50 ile 70 km olarak degişmekte. 53 km lik mesafe 1 saatte kat edilmekte. Ayrıca trafikte özellikle ucak saatlerinde radar koyuyor. Biletten fazlasını trafik cezası olarak ödemeye hazırlıklı olun.Bu mesajımın dogrulugunu kanıtlamak için lütfen sizleri bu yola davet ediyorum. Sonra yol yaptık ulaşım sorunumuz falan kalmadı gibi ifadeler kullananları dogru sanırsınız.
  • Güzel bir düşünce.

Bursa’da hava ulaşımının geliştirilmesi için il merkezindeki Yunuseli Havaalanı’nı yeniden hava trafiğine açmak için çaba harcayan Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan Uluslararası Yenişehir Havaalanı’nın da kullanılması maksadıyla çalışmalarını sürdürüyor. Anadolu Jet’in seferlere başlamasının ardından yeniden hareketlilik kazanan Yenişehir Havaalanı’na vatandaşların sağlıklı bir şekilde ulaşması amacıyla kent merkezinden havaalanına uçuş saatlerine eş zamanlı olarak otobüs seferleri başlatılıyor.
 
Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri saat 13.45’de Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden hareket edecek olan belediye otobüsleri, saat 14.00’da Merinos TEDAŞ önü durağından geçerek, Yüksek İhtisas ve Kestel duraklarından yolcu alarak havaalanına ulaşacak. Dönüş saat 16.00’da aynı güzergah üzerinden yapılarak, hava yoluyla Bursa’ya gelenlerin Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne ulaşımı sağlanacak.

Uçak seferlerindeki gecikmeye göre otobüslerin kalkış saatlerinde erteleme yapılabilecek. Ücret tarifesi de tek yön BuKart ile 5,5 TL veya 2 adet 3 TL’lik tam bilet 6 TL olacak.

Yenişehir Havaalanı'na ulaşım kolaylaşacak

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bu yol karşılıklı gidiş geliş olarak iki şeritli yani 4 şerit var toplamda.Yol bir kac köyün yakınından gectigi için hız sınırı 50 ile 70 km olarak degişmekte. 53 km lik mesafe 1 saatte kat edilmekte. Ayrıca trafikte özellikle ucak saatlerinde radar koyuyor. Biletten fazlasını trafik cezası olarak ödemeye hazırlıklı olun.Bu mesajımın dogrulugunu kanıtlamak için lütfen sizleri bu yola davet ediyorum. Sonra yol yaptık ulaşım sorunumuz falan kalmadı gibi ifadeler kullananları dogru sanırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Güzel bir düşünce.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000