23 Haziran 2014, Pazartesi 16:20:21

'YENİLİK AIRBUS'IN TEMEL FELSEFESİDİR'

Airbus, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan yarışması ile öğrencilerin hayal güçlerinin gelişmesine katkı sağlarken bugünün hava yolculuğu ile ilgili normları yeniden keşfediyor.
  • Uçak mühendislerimize duyrulur hani kendi mesleğinden başka her işi yapanlara..
  • 30000€ yu ben sana vereyim de iptal et bu gereksiz olayı. milyar dolarlık fikirleri 30000'e almak iyi fikir.
  • Haydi gençler gösterin kendinizi

Airbus’ın, 2012 yılından bu yana UNESCO tarafından desteklenen ve iki senede bir gerçekleştirdiği ‘Fly Your Ideas/Fikirlerinizi Uçurun’ yarışması, öğrencilere, havacılık uzmanlarından oluşan bir ekip ile birlikte çalışarak gerçek dünya sorunları üzerine bir araştırma ortaya koyacakları eşsiz bir fırsat sunuyor. Yarışma, öğrencileri son derece rekabetçi iş piyasasına hazırlarken aynı zamanda olağanüstü bir öğrenme ortamında yaratıcılıklarını ortaya koymaları için onlara büyük bir şans sunuyor. Her milliyetten ve cinsiyetten, mühendislikten pazarlamaya, bilimden tasarıma tüm öğrenciler yarışmaya katılabiliyor.

Airbus Mühendislikten Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Fly Your Ideas Yarışması Başkanı Charles Champion, “Yenilik, Airbus’ın temel felsefesidir. Bu güçlü ve öncü ruhu, Airbus’ı lider uçak üreticisi yaptı. Airbus çalışanları, daima uçmanın daha iyi yollarını arama arzusundadır. Bu sebeple bu yılki ‘Fly Your Ideas/Fikirlerinizi Uçurun’ yarışması tamamen bu tutkuyu aşılamayı amaçlamaktadır. Dünyayı daha iyi bir yer haline getirme vizyonuna sahip her öğrenci bu yarışmaya katılabilir. Biz, yeniliği işimize aktarmayı çok iyi biliyoruz ve bu sebeple bunu destekleyecek her fikri çok ciddiye alıyoruz.”

Son yarışma, yaklaşık 100 ülkeden 600’ün üzerinde üniversiteyi temsil eden 11,000’in üzerinde öğrenci başvurusu ile önceki yarışmaların başarılarını pekiştirdi. Yarışmanın kazananı, Sao Paulo Brezilya Üniversitesi'nden beş tasarım öğrencisinden oluşan Levar Takımı, bagaj yükleme ve boşaltma sürecinde havaalanı bagaj işleyicilerinin iş yükünü azaltmak amacıyla hava hokeyi masasından ilham alarak inovatif hava yastığı çözümü geliştirdi.

Fly Your Ideas / Fikirlerinizi Uçurun 2015 için kayıtlar Haziran 2014’de başlıyor ve fikirler Eylül ayından itibaren teslim edilebilir. Öğrenciler, 3 ile 5 arasında üyeden oluşan takımlarını www.airbus-fyi.com adresine üye olarak kayıt ettirmelidir. Katılımcılar yarışma süresince fikirlerini geliştirmek için Airbus profesyonelleri ile çalışma imkanına sahip olacak. Yarışma sonuna kazanan takım 30 bin Euro ödülün sahibi olacak.

Dünyada prestijli üniversiteler ve çeşitli ortaklıklar ile kayda geçen yaklaşık 500 patent ile, Airbus lider uçak üreticisi ve küresel bir yenilik katalizörüdür. Airbus, yenilik fikriyle desteklenen tüm işbirliklerine açık bir zihniyete sahip olup, bunun, iş performansı ve hava yolculuğunda parlak bir gelecek için anahtar nokta olduğuna inanır.

'YENİLİK AIRBUS'IN TEMEL FELSEFESİDİR'

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Uçak mühendislerimize duyrulur hani kendi mesleğinden başka her işi yapanlara..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vakit yok ~ 10 yıl önce
teknisyenleri düzeltmekten vaktimiz yok koçum.
ticaret ~ 10 yıl önce
30000€ yu ben sana vereyim de iptal et bu gereksiz olayı. milyar dolarlık fikirleri 30000'e almak iyi fikir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Haydi gençler gösterin kendinizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000