05 Ekim 2012, Cuma 09:01:15

YENİLENEN UÇAK PUTIN'İ MEST ETTİ

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin modifiye edilmiş Il-76MD-90A kargo uçağının test uçuşunu izledi.
  • Çok haklısın. İnsanımız bilmiyor bunları. Sadece o sihirli kutuda gördüklerine inanıyor. Bir yabancı özentisidir 150 yıldır canımıza okuyor. Ayrıca Krasnador'lu arkadaş da çok dar düşünceli. Ne Amerika'nın ne de Rusya'nın endüstriyel ilerlemesi hamburger-kola/votkayla midelerini dolduran milletleriyle alakalı değildir. Burada başka faktörler var ama sen zaten merak etmezsin ki, sevdiğin cevaplarla devam edeceksin hayatına. Kalkıp da yurdum insanına laf ediyorsun. Yazık. Ama senin zorun başka, belli oluyor. Rusya'dan Allah razı olsun diyen arkadaşa Allah akıl-fikir versin! Daha ne diyeyim...
  • Helal olsun Rus'lara, ilyushin ucaklar gercekten görkemli ve saglam ucaklar.. Meyve veren agac taşlanırmış.. Rusya gibi üreten ve dünya barışı için çalışan tüm ülkelerin Allah yardımcısı olsun.
  • Kendini bilmek gibi irfan olmaz. Yabancı hayranlığı da bir yere kadar. "Ne Arabın yüzü, ne Şam'ın şekeri" diyebilen kimseye rastlamadım. Hala Boeing-Airbus çekişmesi sanki matah bir şeymiş gibi yapılmakta, kimse ne bireysel ne de toplum olarak üretmeyi düşünmüyor bile. Bu tüketim toplumu demek değil. Üretirsen tüketirsin. Bizim yaptığımız israf ekonomisi. Üretmeden tüketmek ve hükümetler de bunu destekliyorlar.
  • 15 senedir rusya ile iş yapıyor moskovada ofisimiz var. Rusyada yaşayanlarda ordan bıkmış. Hizmet sıfır bir bankaya gittim kadınlar arkada dedikodu yapıyor tek kadın çalışıyor 20 kişi sırada bekliyor kimse itiraz bile etmiyor kominizim sistemi hala devam ediyor.internet bankacılığı gelişmemiş.Her konuda böyle bir kafeye gidiyorsun yüzüne bakmıyorlar. ulu orta yerde tuvaletlerini yapıyorlar kadın erkek aynı şekilde koskoca apartmanlara tuvalet kokusundan girilmiyor.rusyada iş yaptırmak deveye hendek atlatmak zor.kadınlar kendilerine titiz ama evler cevre leş götürüyor.Türkiye'yi kötüleyecekseniz kendinize başka bir ülke bulup öyle kötüleyin.
  • civciv yumurtadan çıkmış ta kabuğunu beğenmemiş:))))
  • Kardeş senin uçağın varsa bizimde iman gücümüz var.
  • Rusyada yasadigim icin cok sansliyim 12 senedir..Rusyadan soyle bakiyorumda Turkiye resmen dibi boylamis durumda her konuda...Siyasi desen zaten laf yok.Teknoloji desen,uretim desen her acidan sifiriz..Millet kahvelerde,camilerde vaktini gecirmeye devam etsin..Elin adami ucagini,fuzesini yapa dursun,sonrada kiskancliktan Ilyuschinler,Tupolevler ucan tabut kac tane kaza yapiyor tu-kaka diyenlerle ortalik doluyor. Sanki Boeing Turk yapimi! Ne diyim..Tupolevler,Ilyuschinleri yapana helal olsun..Putini manevi basbakanim olarak goruyorum her zaman..Super guc olmak demek bu demek...

Ulyanovsk bölgesinde incelemelerde bulunan Putin, uçağın yeni olduğunu, Rusya’da ve yurt dışında önemli ihtiyaçların karşılanmasında yeni model kargo uçağın önemli bir açığı kapatacağını söyledi.

Rusya Savunma Bakanlığı da ordunun modernizasyonu çerçevesinde yeni model uçaklardan 4 milyar dolar değerinde 39 adet satın alım anlaşmasını imzaladı. Rus ordusunun benzer uçaklardan toplam 100 adet alması planlanıyor.

Yeni model kargo uçak gövde kısmı yenilendi, motor, kanat ve iletişimi ve navigasyon sistemleri modernize edildi. Önceki modellerine göre yüzde 10 daha az yakıt yakan Il-76MD-90A’lar 5 bin kilometre mesafe uçabiliyor ve 52 ton kargo taşıyor.

Rusya’nın güvenliği ve teknolojik bağımsızlığı açısından kendi uçaklarını üretmesi ve kullanmasının önemine değinen Putin, sadece Amerikan havacılık sektörünün Rus kargo uçağının tek rakibi olabileceğini ifade etti.

YENİLENEN UÇAK PUTIN'İ MEST ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

05 Ekim 2012, Cuma 10:51:35 ~ 11 yıl önce
Çok haklısın. İnsanımız bilmiyor bunları. Sadece o sihirli kutuda gördüklerine inanıyor. Bir yabancı özentisidir 150 yıldır canımıza okuyor. Ayrıca Krasnador'lu arkadaş da çok dar düşünceli. Ne Amerika'nın ne de Rusya'nın endüstriyel ilerlemesi hamburger-kola/votkayla midelerini dolduran milletleriyle alakalı değildir. Burada başka faktörler var ama sen zaten merak etmezsin ki, sevdiğin cevaplarla devam edeceksin hayatına. Kalkıp da yurdum insanına laf ediyorsun. Yazık. Ama senin zorun başka, belli oluyor. Rusya'dan Allah razı olsun diyen arkadaşa Allah akıl-fikir versin! Daha ne diyeyim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 11 yıl önce
Helal olsun Rus'lara, ilyushin ucaklar gercekten görkemli ve saglam ucaklar.. Meyve veren agac taşlanırmış.. Rusya gibi üreten ve dünya barışı için çalışan tüm ülkelerin Allah yardımcısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumlar da yorumlanır ~ 11 yıl önce
Kendini bilmek gibi irfan olmaz. Yabancı hayranlığı da bir yere kadar. "Ne Arabın yüzü, ne Şam'ın şekeri" diyebilen kimseye rastlamadım. Hala Boeing-Airbus çekişmesi sanki matah bir şeymiş gibi yapılmakta, kimse ne bireysel ne de toplum olarak üretmeyi düşünmüyor bile. Bu tüketim toplumu demek değil. Üretirsen tüketirsin. Bizim yaptığımız israf ekonomisi. Üretmeden tüketmek ve hükümetler de bunu destekliyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Krasnodar ~ 11 yıl önce
15 senedir rusya ile iş yapıyor moskovada ofisimiz var. Rusyada yaşayanlarda ordan bıkmış. Hizmet sıfır bir bankaya gittim kadınlar arkada dedikodu yapıyor tek kadın çalışıyor 20 kişi sırada bekliyor kimse itiraz bile etmiyor kominizim sistemi hala devam ediyor.internet bankacılığı gelişmemiş.Her konuda böyle bir kafeye gidiyorsun yüzüne bakmıyorlar. ulu orta yerde tuvaletlerini yapıyorlar kadın erkek aynı şekilde koskoca apartmanlara tuvalet kokusundan girilmiyor.rusyada iş yaptırmak deveye hendek atlatmak zor.kadınlar kendilerine titiz ama evler cevre leş götürüyor.Türkiye'yi kötüleyecekseniz kendinize başka bir ülke bulup öyle kötüleyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
heey rus çakması ~ 11 yıl önce
civciv yumurtadan çıkmış ta kabuğunu beğenmemiş:))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jetci ~ 11 yıl önce
Kardeş senin uçağın varsa bizimde iman gücümüz var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Krasnodar'dan.. ~ 11 yıl önce
Rusyada yasadigim icin cok sansliyim 12 senedir..Rusyadan soyle bakiyorumda Turkiye resmen dibi boylamis durumda her konuda...Siyasi desen zaten laf yok.Teknoloji desen,uretim desen her acidan sifiriz..Millet kahvelerde,camilerde vaktini gecirmeye devam etsin..Elin adami ucagini,fuzesini yapa dursun,sonrada kiskancliktan Ilyuschinler,Tupolevler ucan tabut kac tane kaza yapiyor tu-kaka diyenlerle ortalik doluyor. Sanki Boeing Turk yapimi! Ne diyim..Tupolevler,Ilyuschinleri yapana helal olsun..Putini manevi basbakanim olarak goruyorum her zaman..Super guc olmak demek bu demek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000