09 Temmuz 2018, Pazartesi 23:45:54

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı belli oldu

Yeni dönemin ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabineyi açıkladı. Buna yeni kabinenin ilk Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turhan oldu. Bakanlığın adı da Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak değişti.
  • Ne bekliyordunuz Havacılar,Adamlar Ay a 4 şeritli yol için tabi ki konusunda uzmanı bakan yapacaklar :)
  • Gelen agam giden pasam
  • bu yeni kabineden sonra atlasjet'le gideceğime yayan giderim daha iyi ,adamlar ne tren bıraktı ne otobüs birinde ölüp vagon altında kalıyorsun, diğeri yolcunun yüzüne neler neler yapıyorlar firmaya yandaş diye ceza yok ülkenin adını anamur koyalım devasa bir anamur
  • Ulaştırma = Karayollarıymış. Geçmiş olsun havacılar ve denizciler.
  • Trabzon da doğmuş şaşırdık mı hayır!

Yeni dönemin ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabineyi açıkladı

Buna yeni kabinenin ilk Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turhan oldu. Bakanlığın adı da Ulaştırm ve Altyapı Bakanlığı olarak değişti.

Mehmet Cahit Turan kimdir?

16 Ocak 2006’dan 2015 yılının Ağustos ayına kadar Türkiye için son derece önemli projelere imza atan Turan, 29 Nisan 1960 tarihinde Trabzon’da doğdu. 1981 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi İnşaat Bölümü'nü bitiren Turan, çalışma hayatına 1985 tarihinde İstanbul 17. Bölge Müdürlüğü KapıkuleEdirne Yolu (Edirne Kent Geçişi) Grup Şefliği emrinde mühendis olarak başladı. 

1986 tarihinde Karadeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans eğitimini tamamlayan Turan, İstanbul Bölge Müdürlüğü'nde Kontrol Mühendisi ve Kontrol Şefi görevlerinin ardından 1 Nisan 1997 tarihinde Karayolları İstanbul 17. Bölge Müdürlüğünde Otoyolu Bakım İşletme Başmühendisi, 1999 yılında İstanbul 17. Bölge Müdür Yardımcılığı görevlerine atandı. 2002 yılında aynı Bölge Müdürlüğünde bölge müdürü olarak görevlendirilen Turan, 17 Ekim 2003 tarihinde Karayolları Genel Müdür Yardımcılığı görevine, 16 Ocak 2006 tarihinde de Karayolları Genel Müdürlüğü görevine atandı. 2006 yılından 2015 yılına kadar 9 yıl Karayolları Genel Müdürlüğü görevini yürüten ve son 3 yıldır da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın baş danışmanları arasında yer alan Mehmet Cahit Turan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Ulaştırma ve Altyapı Bakanı oldu.  

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Ord Prof ~ 6 yıl önce
Ne bekliyordunuz Havacılar,Adamlar Ay a 4 şeritli yol için tabi ki konusunda uzmanı bakan yapacaklar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 6 yıl önce
Gelen agam giden pasam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
w ~ 6 yıl önce
bu yeni kabineden sonra atlasjet'le gideceğime yayan giderim daha iyi ,adamlar ne tren bıraktı ne otobüs birinde ölüp vagon altında kalıyorsun, diğeri yolcunun yüzüne neler neler yapıyorlar firmaya yandaş diye ceza yok ülkenin adını anamur koyalım devasa bir anamur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçmiş olsun ~ 6 yıl önce
Ulaştırma = Karayollarıymış. Geçmiş olsun havacılar ve denizciler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 6 yıl önce
Karacı mıymış ?
Dip Not ~ 6 yıl önce
Trabzon da doğmuş şaşırdık mı hayır!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nejdet ~ 6 yıl önce
sanada geçmiş olsun çağlar
Korsanpilot ~ 6 yıl önce
Adamin adam oldugu yer icislerine bakin okadar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000