03 Temmuz 2012, Salı 13:32:04

YENİ UÇAK DUDAK UÇUKLATTI

Amerikan Uzay ve Havacılık Ajansı NASA'nın yeni süper kargo uçağı yaptığı ender seferlerin sonuncusunda kargosunu binlerce kişinin alkışları arasında taşıdı...
  • Hürriyet işte; 1950'lerden beri var olan bir şeyi kendisi yeni gördüğü için yeni icad olduğunu zanediyor. Cahillik zor hakkaten.
  • >>>yeni ucak >>>ilk ucusunu 1965te yapti. http://en.wikipedia.org/wiki/Aero_Spacelines_Super_Guppy
  • haberi veriliş şekli yanlış bilgilerde doğru değil... birincisi uçak yeni değil nasa'nın zaten hali hazırda airbus'ın beluga yada boeing'in dream lifter'ı gibi var olan bir uçağı çok uzun zamandır da kullanılmakta. simulatör parçası ile ilgili bilgi doğru sadece.

Uzay mekiği simülatörünün büyük bir parçasını Seattle'daki Havacılık Müzesi'ne getiren Süper Gupi, ilk bakışta bir uçaktan çok tombul bir balinayı andırıyor.

40 metre boyundaki simülatör parçasını Houston'daki üsten Seattle'a getiren Süper Gupi, kalan parçaları da getirmek için iki sefer daha yapacak. (Hürriyet)

YENİ UÇAK DUDAK UÇUKLATTI

Yorumlar

Malum gazete... ~ 12 yıl önce
Hürriyet işte; 1950'lerden beri var olan bir şeyi kendisi yeni gördüğü için yeni icad olduğunu zanediyor. Cahillik zor hakkaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
>>>yeni ucak >>>ilk ucusunu 1965te yapti. http://en.wikipedia.org/wiki/Aero_Spacelines_Super_Guppy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
haberi veriliş şekli yanlış bilgilerde doğru değil... birincisi uçak yeni değil nasa'nın zaten hali hazırda airbus'ın beluga yada boeing'in dream lifter'ı gibi var olan bir uçağı çok uzun zamandır da kullanılmakta. simulatör parçası ile ilgili bilgi doğru sadece.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000