30 Ağustos 2012, Perşembe 08:21:56

YENİ TOKAT HAVALİMANI KAMULAŞTIRMAYA TAKILDI

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, yeni bir havaalanı için planlanan 4 bin dönümlük arazide kamulaştırma sorunu ile karşılaştıklarını söyledi.
  • 4000 DÖNÜM KAMULAŞTIRMA! 4 BİN DÖNÜM! VERGİLERİMİZLE SONRA YUKSEKOKUL, BİLEMEDİN HASTANE, BİLEMDİN CAMİ, BİLEMEDİN ZART ZURT İÇİN ÖDENECEK OLAN PARA! YADA YANDAŞLARLAR İÇİN ŞEREFİYE YADA CANDAŞLAR İÇİN BALLI İHALE. BUNLARIN HESABINI TORUNLARINIZ VEREMEZ ARTIK. HESAP VAKTİ YAKLAŞIYOR, ATEŞ SİZİ ÇAĞIRIYOR.
  • 4000 dönüm ! İnternational AirPort düşünülüyor heralde ? Bunlar bir çeşit ipe unserme yontemleridir.

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Arat, AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, AK Parti Tokat Milletvekili Eyüp Erıoğlu ile partilileri makamında kabul etti. Ziyarette Yüksel, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası’nın yapmış olduğu çalışmaları çok başarılı bulduklarını, çalıştayların şehir için verimli çalışmalar olduğunu söyledi.

AK Parti'li Yüksel, eylül ayının 15’inde Niksar-Tokat Karayolu'nun ihalesinin yapılacağını ve bu sayede Ordu-Tokat Karayolu’nun birinci aşamasının gerçekleştirileceğini kaydetti. İkinci aşama Akkuş-Niksar ve üçüncü aşama olan Akkuş-Ünye arası çalışmaların da proje aşamasında olduğunu belirten Yüksel, bu başarılı çalışmaların Tokat’a ve Tokat ekonomisine büyük katkı sağlayacağına inandığını belirtti. 

Havaalanı konusunda yapılan çalışmaları da paylaşan Yüksel, kamulaştırma sorununa dikkat çekerek, "Yeni bir havaalanı için 4 bin dönümlük bir arazinin kamulaştırılması ile alakalı bir sorun ile karşılaştık. Tokat’ın yerel imkanları ile bu kamulaştırmanın yapılması mümkün görünmüyor. Çok büyük bir rakam çıktı karşımıza ama havaalanı konusunun da sıkı takipçisiyiz. Bu anlamda en uygun yerde, en düşük kamulaştırma maliyetleri ile inşallah yeni bir havaalanını Tokat’ımıza kazandırmak konusunda mücadelemizi veriyoruz" dedi.

Başkan Arat ise gelinen noktada geriye dönüp bakıldığında, bir şeyleri yapma arzusunda olduklarında Tokatlılar olarak başaramayacakları bir şeyin olmadığını gördüklerini belirterek, "Olamayacak diye bir şey yok. Bunların örneklerini defalarca Ticaret ve Sanayi Odası olarak sizlerinde katkısı ile gösterdiğimize inanıyorum. Çalıştaylarımız bu durumun akla gelen ilk örneklerindendir. Hazır çalıştaylarımızdan bahsetmişken yakın gelecekte başlanacak bir dizi çalıştayımız daha olduğuna vurgu yapmak istiyorum. Tarım Çalıştayımızla ilgili hazırlıklarımız devam etmekte. Oluşturulacak çekirdek kadro ile çalışmalarımıza başlayacak ve bu mahiyette atılacak adımlar sayesinde tarım ve tarıma dayalı sanayide Tokat’ın durumunu ortaya koyabilecek ve gelecek için planlamalara ışık tutabilecek bir raporlama işlemini gerçekleştireceğiz. Benim çok önemsediğim Turizm Çalıştaylarından bile önceliği olduğuna inandığım Tarım Çalıştaylarımızla ilgili kamuoyunu önümüzdeki günlerde bilgilendirmeyi planlamaktayız” diye konuştu.

YENİ TOKAT HAVALİMANI KAMULAŞTIRMAYA TAKILDI

Yorumlar

prometheus ~ 12 yıl önce
4000 DÖNÜM KAMULAŞTIRMA! 4 BİN DÖNÜM! VERGİLERİMİZLE SONRA YUKSEKOKUL, BİLEMEDİN HASTANE, BİLEMDİN CAMİ, BİLEMEDİN ZART ZURT İÇİN ÖDENECEK OLAN PARA! YADA YANDAŞLARLAR İÇİN ŞEREFİYE YADA CANDAŞLAR İÇİN BALLI İHALE. BUNLARIN HESABINI TORUNLARINIZ VEREMEZ ARTIK. HESAP VAKTİ YAKLAŞIYOR, ATEŞ SİZİ ÇAĞIRIYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onder ~ 12 yıl önce
4000 dönüm ! İnternational AirPort düşünülüyor heralde ? Bunlar bir çeşit ipe unserme yontemleridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000