30 Eylül 2013, Pazartesi 08:21:44

"YENİ PROJEM UÇAK KAÇIRMAK"

Adana'da en son otomobil çaldıktan sonra yakalanan ve hırsızlıktan 60 suç kaydı bulunan 20 yaşındaki genç, Facebook'ta paylaştığı videosunda uçak çalacağını söyledi.
  • Adamin idealleri var lan resmen sessizce alkisladim
  • bu hadiseyi gezi olaylarına nasıl bağladınız anlamadım. Ne yani gezi olaylarına katılan herkes uçak mi çalıyor bunu mu demek istiyorsunuz. Sitenin vizyonuna sadık olmanızı ve icraatlerinizi siyasetin gölgesinde yapmamanızı tavsiye ve temenni ediyorum.
  • İnsan okurken utanıyor..

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği tarafından sürekli hırsızlık yaptığı için yakalanan ancak adliyede serbest kalan Murat T. (20), bu kez hırsızlık yapacağını sosyal paylaşım sitesinden ilan etti. Bir arkadaşıyla sohbetini sosyal paylaşım sitesinde takipçileriyle paylaşan Murat T., videoda arkadaşının sorularını yanıtlarken, "Uçak çalacağım havaalanından, Viyana'ya kaçıracağım. Yeni projem havaalanından uçak kaçırmak" diyor.

En son 11 Ağustos 2013 günü otomobil çaldıktan sonra yakalanan ve hırsızlıktan 60 suç kaydı bulunan Murat T.'nin bu ilginç videosu sosyal paylaşım sitesinde izlenme rekoru kırıyor.

Murat T. Gezi Parkı eylemlerine de katılmış polis tarafından gözaltına alınmıştı.

"YENİ PROJEM UÇAK KAÇIRMAK"

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Adamin idealleri var lan resmen sessizce alkisladim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alaka ~ 10 yıl önce
bu hadiseyi gezi olaylarına nasıl bağladınız anlamadım. Ne yani gezi olaylarına katılan herkes uçak mi çalıyor bunu mu demek istiyorsunuz. Sitenin vizyonuna sadık olmanızı ve icraatlerinizi siyasetin gölgesinde yapmamanızı tavsiye ve temenni ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anne baba nerede? ~ 10 yıl önce
İnsan okurken utanıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000