18 Mart 2018, Pazar 15:10:44

Yeni Havalimanı'nın ticari alanlarına büyük ilgi

İstanbul yeni Havalimanı'nda Araç kiralama, eczane, kuaför, hediyelik eşya, kuyumcu, bijuteri, tekstil ürünleri, oyuncak, lostra, seyahat ürünleri satış alanları yoğun talep gördü.
  • Unutun burayı. Atatürk havalimanında yeni terminal açılıyor.
  • ben kokoreççi açaamm
  • yeni yapilan muazzam bir yatirim.. eh bunun bedelinide tabiiki kullnanlar odeyecek...sadece dukkanlar degil ucak bileti fiyatlarinin da pahali olacagini tahmin ediyorum. (umarim yanilirim)eskisi gibi en ucuz sezon olan kasim ayinda bile fiyatlar gecen seneye gore iyice artmis...
  • Prımeclass olcak mı ?
  • inandık. Bu nedenle Atatürk havalimanı C terminali açılmadı sanırım. Gerek yok ne de olsa.
  • havalimanlarında küçük su 6 ile 8 tl asarı marketlerde bizim bakkalda 50 kuruş
  • Büyük balık küçük balığı yutar...
  • Kapisi
  • bu demek oluyor ki AHL ve ESB de oldugu gibi çıkış kapısına gitmek için faiş fiyat çeken dükkanların onunden yolumuzu uzatarak yürümek zorunda kalıcaz. bir kişi şunun cevabını versin ; AHL de ESB de neden çıkış kapıları kapalı???

İstanbul Yeni Havalimanı’nda perakende mağazalarının kiralama sürecinde satış alanları yoğun ilgi görüyor.

İGA'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin dünyaya açılan vitrini olmaya hazırlanan ve 29 Ekim 2018’de hizmete açılması için inşaat çalışmalarının süratle devam ettiği İstanbul Yeni Havalimanı’nda ticari anlaşmalar da hız kazandı.

Yeni havalimanının duty free, yeme içme alanlarındaki iddiasını, bir alışveriş merkezinin sahip olduğu çeşitlilikteki perakende mağazalarıyla da ortaya koyacağı vurgulanan açıklamada, duty free mağazaları ve yiyecek içecek alanları hariç giden yolcu katı, iç hatlar giden yolcu hava tarafı, gelen yolcu katında yaklaşık 10 bin metrekare perakende mağazalar için markalarla görüşmeler yapıldığı kaydedildi.

Turizm de kiralamalar bitti

Perakende mağazalar kategorisinde özellikle araç kiralama, eczane, kuaför, hediyelik eşya, kuyumcu, bijuteri, tekstil ürünleri, oyuncak, lostra, seyahat ürünleri satış alanları yoğun talep gördü.

Açıklamada, İstanbul Yeni Havalimanı’nda ticari alanda yer alacak markalar belirlenirken çok seçici davranıldığı, markaların tüketiciye vaadi, marka güçleri ve İstanbul Yeni Havalimanı’na getireceği pazarlama değerine bakılarak karar verileceği bildirildi.

Ayrıca açıklamada ticari alanlara önemli bir talep olduğu ve bu ilginin Türkiye’ye duyulan güvenin işareti olduğu vurgulandı.

Açıklamada, turizm, transfer ve otel bölgesinde tüm yerlerin kiralaması tamamlanırken, yaşanan talep fazlasından dolayı 2. faz bölge açıldığı, bu alanların da dolduğu belirtilerek, kuyumcu, bijuteri, gözlük ve saat gibi kategori mağazaları için talep listesi oluşturulduğu ve listede 100’e yakın firmanın yer aldığı kaydedildi.

Yeni Havalimanı'nın ticari alanlarına büyük ilgi

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Unut ~ 6 yıl önce
Unutun burayı. Atatürk havalimanında yeni terminal açılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kokoreç ~ 6 yıl önce
ben kokoreççi açaamm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çorbacı ~ 6 yıl önce
Bende çorbacı acacamm
fiyatlar ne olacak? ~ 6 yıl önce
yeni yapilan muazzam bir yatirim.. eh bunun bedelinide tabiiki kullnanlar odeyecek...sadece dukkanlar degil ucak bileti fiyatlarinin da pahali olacagini tahmin ediyorum. (umarim yanilirim)eskisi gibi en ucuz sezon olan kasim ayinda bile fiyatlar gecen seneye gore iyice artmis...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abuzerettin ~ 6 yıl önce
Prımeclass olcak mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kim bilir ~ 6 yıl önce
lounge lar için ihale açacaklar.. 2 ay sonra açıkladığında sonuçlar öğreneceksiniz. şimdilik sadece TK ve Emirates lounge garanti açılacak. yeri vs belli.. BTA yaptıkları gibi yapma ihtimalleri fazla, gel gir ihaleye ama sonuç hüsran.. TAV yeni havalimanına giremez bence.
Kesinlikle... ~ 6 yıl önce
inandık. Bu nedenle Atatürk havalimanı C terminali açılmadı sanırım. Gerek yok ne de olsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haneda ~ 6 yıl önce
havalimanlarında küçük su 6 ile 8 tl asarı marketlerde bizim bakkalda 50 kuruş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaz ~ 6 yıl önce
1 Simit 1 Cay 12 TL.. sadece bu 2 üründen günde 250 adet tüketildigini düsünürseniz elde edilen kazancin miktarini hesaplayabilirsiniz.
50 kuruş bile fazla ~ 6 yıl önce
gerçek fiyat 25 kuruş.
Hakkı ~ 6 yıl önce
Kiralar?
Balina ~ 6 yıl önce
Büyük balık küçük balığı yutar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rant ~ 6 yıl önce
Kapisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne kapisi.? ~ 6 yıl önce
Rantin Babasi..
super ~ 6 yıl önce
bu demek oluyor ki AHL ve ESB de oldugu gibi çıkış kapısına gitmek için faiş fiyat çeken dükkanların onunden yolumuzu uzatarak yürümek zorunda kalıcaz. bir kişi şunun cevabını versin ; AHL de ESB de neden çıkış kapıları kapalı???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esb ~ 6 yıl önce
Çıkış kapısı, yolcuyu gören ve sensörle açılan bir kapı sistemi. Terör saldırısı göz önüne alındığında, o kapılar yolcu çıkışı için açıldığında... saldırı amaçlı girilmemesi için tek noktadan güvenli çıkış sağlanıyor
He canim he ~ 6 yıl önce
Adam oraya kadar gelirse, oradan geçmese baska bir yerden geçer. Naapcak? Aaaa burası kapalı geri mi döneyim diyecek??? Bu tür hain saldırılar sadece istihbaratla engellenir. Gerisi hikaye...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000