22 Eylül 2018, Cumartesi 14:10:58

Yeni havalimanının açılışı ertelendi mi?

3. havalimanı açılış tarihi ile ilgili bazı basın yayın organlarında çıkan haberlerle ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Basın Müşaviri Turan Özyanık aracılığı ile AirportHaber'e özel bir açıklama yaptı.
  • Havaalani yatırımı çok önemlidir Istanbul atatürk uçuşları pist yoğunluğu tahammül sınırlarını zorluyor. Iniş ve kalkış süre fazla. Yakıt sarfiyatı bir yana Misafirlerimiz stres yapıyor. 3.Havalimani cok iyi oldu. Emeği geçenlere teşekkürler. Ülke için mükemmel yatırım. Ancak ulaşım yine sıkıntı. Metro ulaşımı olmadan acilmasi prestij kaybettirir. Inen misafir metro girişi arar. Ulaşım Ulaşım Ulaşım Personel içinde aynı şey geçerli.
  • Simdi konuyu ele alalim pist varmi var taksi yolu varmi var terminal kismen yapilmismi yapilmis simdi biz bu yolculari yastik ustundemi tasiyoruz hayir zaten havalimanini gormuyorlar kopruden terminale geciyor bu insanlar bunlar gorulmeyecek yolcu tasimaya engel varmi rodos kus surusu varmi suan yok milyonlarca dolar yatirim yapiliyor yine her zamanki yayin organlari spekulatif hareketlerine devam ediyor ataturk havalimanin da calisanlar bilir havalimaninin yetersiz oldugunu hic bilmiyorsan senin ulkenin uzerinde hangi sirketler ucuyor fligt radar indir ve bak mevzu havalimani degil mevzu hava sahasindan yararlanmak kucuk dusuncelerden at gozluklerinden kurtulmanin zamani gelmedimi sayin turkiye baskani recep tayip erdogan yapti oldumu bence sonuna kadar oldu 29 ekimde burasi acilir nett cekemeyen delirir
  • Söz verdik diye aceleyle açılır ve ölümlü bir kaza olursa hesabını kim verir. Antalya yı hatırlayın...
  • Dünyanın en büyük havaalanınıysa her şeyiyle mükemmel olması lazım aceleye getirmek noksanlarını tamamlamadan açılmaz İnşallah
  • Orada bizi zor sartlarda calisma bekliyo umarim bizler ve vatan icin hayirli olur.
  • Devamli sayfanizi okuyorum lakin dunki haberde 2 havalimanina istanbulla 8 ayda 28,500 milyon yolcu gelmis.yahu inanin yorum yazan insanlar bu piyasanin icindeler bu ne bir vurgun derim 150 milyon yolcu valla almanyada biz 5 milyonuz senede 2 kere gelsek ....10 milyon ederirz
  • Yalandan kim ölmüş....
  • Daha hala inşaat halınde cok eksıgı var ama acılırda formalıte olur bır 10 aya ihtiyaç olur tam eksıklerı kapatılır
  • Zaten haberi veren basın organları cumhuriyet gazetesi halk tv gibi kolpa haber siteleriydi.
  • Soruları yanlış soruyorlar... soru şöyle olması lazım . 3.cü havalimanı tabiki 29 Ekimde açılacak ,bundan kimsenin şüphesi olmasın. Atatürk Havalimanı nezaman kapanacak ? bir Allahın kulu bunu soramadı .Yuh ulan sizin gazeteciliğinize.

3. havalimanı açılış tarihi ile ilgili bazı basın yayın organlarında çıkan haberlerle ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Basın Müşaviri Turan Özyanık aracılığı ile AirportHaber'e özel bir açıklama yaptı.

29 Ekim'de açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı için medyada yer alan 31 Aralık tarihi Bakan Turhan tarafından yalanlandı. AirportHaber'e Bakan Turhan adına konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Basın Müşaviri Özyanık; havalimanı açılış tarihinin kesin olarak 29 Ekim olduğunu ve açılışın da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacağını ifade etti.

Taşınma ile ilgili bazı detaylar da veren Özyanık; havalimanının 29 Ekim'de kesin olarak açılacağını ancak tüm taşınma işleminin kademeli olarak gerçekleşeceğini belirtti. Basında yer alan havalimanının açılışının 31 Aralık'a ertelendiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını sözlerine ekleyen Özyanık; 29 Ekim tarihinin değişmediğini vurguladı.

31 ARALIK'TA AÇILACAĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Bazı medya organlarında İstanbul Yeni Havalimanı'nın 29 Ekim'deki açılış tarihinin değiştiği ve 31 Aralık'a ertelendiği iddia edilmişti. 31 Aralık'ta yapılacak açılışla birlikte taşınmanın da bu tarihte gerçekleşeceği ifadeleri medyada yer almıştı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı AirportHaber aracılığı ile bu iddiaları yalanlarken, açılışın kesin olarak 29 Ekim'de yapılacağını vurguladı.

©AirportHaber

Yeni havalimanının açılışı ertelendi mi?

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

Aktif Kaptan ~ 5 yıl önce
Havaalani yatırımı çok önemlidir Istanbul atatürk uçuşları pist yoğunluğu tahammül sınırlarını zorluyor. Iniş ve kalkış süre fazla. Yakıt sarfiyatı bir yana Misafirlerimiz stres yapıyor. 3.Havalimani cok iyi oldu. Emeği geçenlere teşekkürler. Ülke için mükemmel yatırım. Ancak ulaşım yine sıkıntı. Metro ulaşımı olmadan acilmasi prestij kaybettirir. Inen misafir metro girişi arar. Ulaşım Ulaşım Ulaşım Personel içinde aynı şey geçerli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boing 777 ~ 6 yıl önce
Simdi konuyu ele alalim pist varmi var taksi yolu varmi var terminal kismen yapilmismi yapilmis simdi biz bu yolculari yastik ustundemi tasiyoruz hayir zaten havalimanini gormuyorlar kopruden terminale geciyor bu insanlar bunlar gorulmeyecek yolcu tasimaya engel varmi rodos kus surusu varmi suan yok milyonlarca dolar yatirim yapiliyor yine her zamanki yayin organlari spekulatif hareketlerine devam ediyor ataturk havalimanin da calisanlar bilir havalimaninin yetersiz oldugunu hic bilmiyorsan senin ulkenin uzerinde hangi sirketler ucuyor fligt radar indir ve bak mevzu havalimani degil mevzu hava sahasindan yararlanmak kucuk dusuncelerden at gozluklerinden kurtulmanin zamani gelmedimi sayin turkiye baskani recep tayip erdogan yapti oldumu bence sonuna kadar oldu 29 ekimde burasi acilir nett cekemeyen delirir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli Kaptan ~ 6 yıl önce
Söz verdik diye aceleyle açılır ve ölümlü bir kaza olursa hesabını kim verir. Antalya yı hatırlayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seli ~ 6 yıl önce
Dünyanın en büyük havaalanınıysa her şeyiyle mükemmel olması lazım aceleye getirmek noksanlarını tamamlamadan açılmaz İnşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs li ~ 6 yıl önce
Orada bizi zor sartlarda calisma bekliyo umarim bizler ve vatan icin hayirli olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci turk ~ 6 yıl önce
Devamli sayfanizi okuyorum lakin dunki haberde 2 havalimanina istanbulla 8 ayda 28,500 milyon yolcu gelmis.yahu inanin yorum yazan insanlar bu piyasanin icindeler bu ne bir vurgun derim 150 milyon yolcu valla almanyada biz 5 milyonuz senede 2 kere gelsek ....10 milyon ederirz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gelen + Giden ~ 6 yıl önce
Gideni de hesap edeceksin.....Okus pokus yok.
Aman Kardeşim ~ 6 yıl önce
Yalandan kim ölmüş....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 6 yıl önce
Daha hala inşaat halınde cok eksıgı var ama acılırda formalıte olur bır 10 aya ihtiyaç olur tam eksıklerı kapatılır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayhan ~ 6 yıl önce
Zaten haberi veren basın organları cumhuriyet gazetesi halk tv gibi kolpa haber siteleriydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kokpit ~ 6 yıl önce
Soruları yanlış soruyorlar... soru şöyle olması lazım . 3.cü havalimanı tabiki 29 Ekimde açılacak ,bundan kimsenin şüphesi olmasın. Atatürk Havalimanı nezaman kapanacak ? bir Allahın kulu bunu soramadı .Yuh ulan sizin gazeteciliğinize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000