07 Ekim 2015, Çarşamba 10:15:19

Yeni havalimanında hedef 11 dakika!

İstanbul’a yapılacak yeni havalimanı projesi ortaklarından Limak’ın sahibi Nihat Özdemir, havalimanına kuracakları sistemle yolcuların en hızlı şekilde terminali terk etmesini sağlayacaklarını söyledi.
  • Hah işte bizim durumumuz tam böyle. Hayal edilmesi bile çok güç iken, gerçekleşmesini nasıl beklersiniz ki? Hadi bunu hayal ettiniz, nasıl böyle yayanilirsiniz ki? Adama demezler mi, Aç Yabuk kendini darı ambarında görürmüş.
  • Yani şu anda sıfırdan liman yapıyorsunuz. Singapuru geçemeyiz ifadesi hiç olmadı. Yani en kötü ihtimalle aynı sistemi kur 11 dk olur . Daha iyisini kur 10 dk ya düşür. Selim sarı gibi adamın var elinde. 11 değil 8 dk ya bile yapar o. O kadar sağlam kadro var, biraz motivasyon lütfen. Dik dur eğilme bu millet bizimle. :)))
  • yer devletten, para devletten, extradan alinan ufak miktarlarin garantisi bile devletten.. peki bu alan nasil bir yap-islet-devret projesi oluyo o zaman? gereken her sey devletce karsilaniyorsa alan zaten bizim demektir. (zaten bitemeyecekte) eger biterse bigun, yeniden ihale acilip satisi gerekir, oyle 25 senede odemeli de degil, nakit parayla devredilmelidir..
  • Arkadaslar madem bu kadar ongorulu ve insaattan anlayan zeka kupu insanlarsaniz neden maaş lı çalisiyorsunuz hala..sizde limak,mapa,kolin,cengiz olsaniza o kimsede bulunmayan aklinizla turkiyede kazanmis olur boylelikle.ZİRA BU İSLERİ MİLYAR DOLAR SERVETİ İNSAAT YAPARAK KAZANMİS BİR ADAMDAN DAHA İYİ BİLDİGİNİZE GORE MAASLİ CALİSMAK HİC BİRİNİZE YAKİSMİYOR...
  • Bu havalimani bittiginde burada yapamicaklar bitiremicekler 6 yil surecek bittiler battilar diyenler,gezi olaylarinda polise gider yapip copu kafaya yedimi gumussuyundan assagiya takla atarak gidenler gibi ortaliktan kaybolacaklarini bildigim icin sabirla bekliyorum...zaten elestirenlerde buyuk ihtimal pegasusun seküler pos makinali hostesleri :))
  • "Biz Singapur'u geçemeyiz." diye bir cümle söylenmiş. Bunun açıklaması nedir acaba ? Zihniyet olarak mı böyle söylendi yoksa personel ya da sistemler olmadığı için mi ? Neden hep kendimizi belli bir noktada bırakıyoruz ?
  • şimdiden şantiyede ölen işçi sayısını açıklasanıza??? gizli tutuyolar tabi
  • Neden Singapur'u gecemiyoruz da sadece yaklaşabiliyoruz?
  • Duyanda meşhur 51. bölge sanacak. O kadar merak ediyorsan gitte çek resmini seni tutan mı var? Adamın takıldığı şeye bak.
  • İnşallah kısa zamanda faaliyete geçer de bizde ekmek sahibi iş sahibi oluruz. THY gibi büyük şirketlere hizmet etme şansı buluruz. Evimizi yuvamızı kurarız. Bir yerlerde de tanıdığımız yok lisans mezunuyuz ama açılan kapılar bize bin liradan kuruş fazla vermiyor. İşsizlik zor be abim.

İstanbul’a yapılacak yeni havalimanı projesi ortaklarından Limak’ın sahibi Nihat Özdemir, havalimanına kuracakları sistemle yolcuların en hızlı şekilde terminali terk etmesini sağlayacaklarını söyledi.

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Ekonomist ve Capital dergilerinin Levent’teki Wyndham Otel’de düzenlediği Altyapı Liderler Zirvesinde yeni havalimanı projesine ilişkin konuştu.

Havalimanı projesinde çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini kaydeden Özdemir, inşaat sahasında 2 bin kamyon, bin iş makinesi ve 7 bin kişinin görev yaptığını söyledi.

Yakın zamanda inşaatta görev yapan kişi sayısının 30 bini bulacağını vurgulayan Özdemir, finansman işinin de bu ay tamamlanacağını kaydederek, daha önce 29 Ekim 2017’de açılacağı söylenen yeni havalimanına 2018’in ilk çeyreğinde ilk uçağın ineceğini kaydetti.

Özdemir yeni havalimanının işleyişi hakkında da önemli bilgiler verdi. Özdemir yeni havalimanında tüm uçakların köprüye yanaşacağını ve açık park pozisyonuna uçakların park ettirilmeyeceğini belirterek, “ Dünyanın en iyi bagaj sistemini getireceğiz. Singapur Changi Havalimanı’nda bir yolcunun terminale girmesiyle terminali terk etmesi arasında 11 dakika süre var. New York’ta  bu süre bir buçuk saatin üzerine çıkabiliyor. Biz Singapur’un rekorunu geçemeyiz ancak ona yaklaşacağız” dedi.

Yeni havalimanında hedef 11 dakika!

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Utopia ~ 9 yıl önce
Hah işte bizim durumumuz tam böyle. Hayal edilmesi bile çok güç iken, gerçekleşmesini nasıl beklersiniz ki? Hadi bunu hayal ettiniz, nasıl böyle yayanilirsiniz ki? Adama demezler mi, Aç Yabuk kendini darı ambarında görürmüş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden? ~ 9 yıl önce
Yani şu anda sıfırdan liman yapıyorsunuz. Singapuru geçemeyiz ifadesi hiç olmadı. Yani en kötü ihtimalle aynı sistemi kur 11 dk olur . Daha iyisini kur 10 dk ya düşür. Selim sarı gibi adamın var elinde. 11 değil 8 dk ya bile yapar o. O kadar sağlam kadro var, biraz motivasyon lütfen. Dik dur eğilme bu millet bizimle. :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
niye ~ 9 yıl önce
yer devletten, para devletten, extradan alinan ufak miktarlarin garantisi bile devletten.. peki bu alan nasil bir yap-islet-devret projesi oluyo o zaman? gereken her sey devletce karsilaniyorsa alan zaten bizim demektir. (zaten bitemeyecekte) eger biterse bigun, yeniden ihale acilip satisi gerekir, oyle 25 senede odemeli de degil, nakit parayla devredilmelidir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden1 ~ 9 yıl önce
Cunku singapur havalimani istanbuldan cok cok kucuk. asilmasi gereken mesafeler var...
Bos bogazlar ~ 9 yıl önce
Arkadaslar madem bu kadar ongorulu ve insaattan anlayan zeka kupu insanlarsaniz neden maaş lı çalisiyorsunuz hala..sizde limak,mapa,kolin,cengiz olsaniza o kimsede bulunmayan aklinizla turkiyede kazanmis olur boylelikle.ZİRA BU İSLERİ MİLYAR DOLAR SERVETİ İNSAAT YAPARAK KAZANMİS BİR ADAMDAN DAHA İYİ BİLDİGİNİZE GORE MAASLİ CALİSMAK HİC BİRİNİZE YAKİSMİYOR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş muahalefetciler ~ 9 yıl önce
Bu havalimani bittiginde burada yapamicaklar bitiremicekler 6 yil surecek bittiler battilar diyenler,gezi olaylarinda polise gider yapip copu kafaya yedimi gumussuyundan assagiya takla atarak gidenler gibi ortaliktan kaybolacaklarini bildigim icin sabirla bekliyorum...zaten elestirenlerde buyuk ihtimal pegasusun seküler pos makinali hostesleri :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhalif ~ 9 yıl önce
Türkçe öğrenmeden yorum yapmayın. Yandaşlar hemen kendilerini belli ediyor. Halimize bakın.
Havacı Çocuk ~ 9 yıl önce
"Biz Singapur'u geçemeyiz." diye bir cümle söylenmiş. Bunun açıklaması nedir acaba ? Zihniyet olarak mı böyle söylendi yoksa personel ya da sistemler olmadığı için mi ? Neden hep kendimizi belli bir noktada bırakıyoruz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lf ~ 9 yıl önce
sanırım yolcu yoğunluğu bakımından o cümleyi sarfetti kendisi, zira 3. havalimanını yoğunluk olarak belki de sangapur havalimanı terminalinden kat kat yukarıda olacak.
ölen işçiler ~ 9 yıl önce
şimdiden şantiyede ölen işçi sayısını açıklasanıza??? gizli tutuyolar tabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olen iscilere yanit ~ 9 yıl önce
Akp yuzundne oldu demi onlar hep sorumlu recep tayyip erdogan
? ~ 9 yıl önce
Neden Singapur'u gecemiyoruz da sadece yaklaşabiliyoruz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mafaky ~ 9 yıl önce
Adamın söylediklerini niye çarpıtpyorsunuz (sadece bu "Singapur" konusunda)? Demek istediği şu: Singapur'un yakaladığı bu 11 dakikalık uçaktan iniş ve terminalden çıkış süresini biz IGA'da yakalayamayız ancak ona yaklaşmaya çalışıyoruz... Not: Singapur Hava Limanına epey inmişliğim vardır; en boş olduğu saatlerde bile 11 dakika bana göre çok utopik, hatta hayal... Bir yerlerde buna ilişkin bir bilgi varsa, görmek isterim...
gidiver bi zahmet ~ 9 yıl önce
Duyanda meşhur 51. bölge sanacak. O kadar merak ediyorsan gitte çek resmini seni tutan mı var? Adamın takıldığı şeye bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
51 bölge ! ~ 9 yıl önce
sen bir git çek bakalım. millet dalga geçiyor sen duvarların arkasının avukatlığını yapıyorsun. "Yassak hemşerim yassak" diyorlar.
ya sabır ~ 9 yıl önce
Şantiyenin resmini niye çekeyim, deli miyim ben? O kadar merak ediyorsan sen git hafriyat resimlerini, moloz yüklü kamyonları falan çekersin. Yasak diyorlarsa drone kullan, moda oldu bugünlerde.
İşsiz Adam Yazmış ~ 9 yıl önce
İnşallah kısa zamanda faaliyete geçer de bizde ekmek sahibi iş sahibi oluruz. THY gibi büyük şirketlere hizmet etme şansı buluruz. Evimizi yuvamızı kurarız. Bir yerlerde de tanıdığımız yok lisans mezunuyuz ama açılan kapılar bize bin liradan kuruş fazla vermiyor. İşsizlik zor be abim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000