05 Eylül 2012, Çarşamba 08:50:23

YENİ HAVALİMANINA METRO SÖZÜ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, metroyu Silivri'ye kadar götürme sözü verdiklerini söyledi...
  • yaklasık 15 yıllık belediyelik saltanatlarında hatta son 10 yıllık tek parti iktidarında yapılan kilometrelerce metro gibi,inanılmaz bir performansla çözülen istanbul trafik problemi gibi buda kesin yapılır...yorum yapanlar sanırım istanbulda yaşamıyor???
  • KADIR BABA SENIN ARKANDA ERDOGAN OLMASA METRO DEGIL DURAGINI BILE YAPAMASIN SEN VATANI SATINIZ KIRALADINIZ AKP YE SON
  • diğerleri gibi yerleşim yerlerinden geçmediği için daha rahat bitecektir metro. en azından yoğun değil daha rahat olacaktır. Birde oradaki yerleşim yerleri bağlantı yolları planlaması insanlar yerleşmeden önce yapılacağından en azından daha düzenli ve rahat olacak diye düşünüyorum.
  • Topbaş görevde bulunduğu 8 yılda istanbulun çoğu yerine metro metrobüs tramvay götürdü,1 dönem daha gelse geniş bir metro ağımız olur,,,,yerin altı ha dedimmi bitmiyo tabi,aynası iştir kişinin lafa bakılmaz, ben evimin önünden geçen metroya bakarım, lafa değil....
  • Resmi ağızdan metronun havalimanıyla birlikte biteceğinin açıklanması çok sevindirici. Sn Topbaş 38 ayda bitireceğiz dediği Kadıköy Kartal metrosunu 8 yılda bitirmiş, Beylikdüzü metrobüs 10 ay gecikmiş, İkitelli metrosu 10 yılı aşkındır bitmemiş olsa da. Hiç olmazsa bir niyet beyanıdır. Ancak bu metronun diğer havalimanlarıyla az aktarmalı, tercihan aktarmasız bağlantısı konusunda bir açıklamaya da ihtiyaç var. Ayrıca metro hattını güzergahını da açıklasa iyi olacak. Hiç olmazsa tartışılması ve en doğrunun bulunmasına katkısı olur.
  • Ayiptir ya. Yeri biliyorum demis. Sir mi ki bu? Sir ise neden sir? Birileri arazileri kapatsin, sonra yuksek fiyattan halka arz etsin diye mi? Kacinci dunya ulkesi burasi? Neden seffaf degilsiniz? Bu arada 3. Havalimani 5 seneden evvel bitmez, arada akp gider koalisyon gelirse 25 seneye bitmez. Yarin acilacakmis gibi hergun 3.havalimani lafi etmek de abesle istigal.

İstanbul'a yapılacak üçüncü havalimanının inşa edileceği yeri bildiğini ve 100-150 milyon yolcu kapasitesine sahip olacağını aktaran Topbaş, yeni havalimanına da metronun götürüleceğini dile getirdi.

Üçüncü havalimanının yapılacağı alanı bildiğine dikkat çeken Topbaş, yeni yapılacak limana yılda 100-150 milyon yolcunun gelip gideceğinin düşünüldüğünü, yakında ihalesi yapılmakla birlikte, limana paralel olarak metro da yapılacağını belirtti. Topbaş havalimanı inşaatının bitmeden metronun tamamlanacağını ve sistemi beraber çözeceklerini ifade etti. (Sabah)

YENİ HAVALİMANINA METRO SÖZÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

EVET TABII ~ 12 yıl önce
yaklasık 15 yıllık belediyelik saltanatlarında hatta son 10 yıllık tek parti iktidarında yapılan kilometrelerce metro gibi,inanılmaz bir performansla çözülen istanbul trafik problemi gibi buda kesin yapılır...yorum yapanlar sanırım istanbulda yaşamıyor???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BABA ~ 12 yıl önce
KADIR BABA SENIN ARKANDA ERDOGAN OLMASA METRO DEGIL DURAGINI BILE YAPAMASIN SEN VATANI SATINIZ KIRALADINIZ AKP YE SON

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istanbullu ~ 12 yıl önce
diğerleri gibi yerleşim yerlerinden geçmediği için daha rahat bitecektir metro. en azından yoğun değil daha rahat olacaktır. Birde oradaki yerleşim yerleri bağlantı yolları planlaması insanlar yerleşmeden önce yapılacağından en azından daha düzenli ve rahat olacak diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Topbaş... ~ 12 yıl önce
Topbaş görevde bulunduğu 8 yılda istanbulun çoğu yerine metro metrobüs tramvay götürdü,1 dönem daha gelse geniş bir metro ağımız olur,,,,yerin altı ha dedimmi bitmiyo tabi,aynası iştir kişinin lafa bakılmaz, ben evimin önünden geçen metroya bakarım, lafa değil....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metro ~ 12 yıl önce
Resmi ağızdan metronun havalimanıyla birlikte biteceğinin açıklanması çok sevindirici. Sn Topbaş 38 ayda bitireceğiz dediği Kadıköy Kartal metrosunu 8 yılda bitirmiş, Beylikdüzü metrobüs 10 ay gecikmiş, İkitelli metrosu 10 yılı aşkındır bitmemiş olsa da. Hiç olmazsa bir niyet beyanıdır. Ancak bu metronun diğer havalimanlarıyla az aktarmalı, tercihan aktarmasız bağlantısı konusunda bir açıklamaya da ihtiyaç var. Ayrıca metro hattını güzergahını da açıklasa iyi olacak. Hiç olmazsa tartışılması ve en doğrunun bulunmasına katkısı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeri biliyorum, sizden 1 adim ondeyim ~ 12 yıl önce
Ayiptir ya. Yeri biliyorum demis. Sir mi ki bu? Sir ise neden sir? Birileri arazileri kapatsin, sonra yuksek fiyattan halka arz etsin diye mi? Kacinci dunya ulkesi burasi? Neden seffaf degilsiniz? Bu arada 3. Havalimani 5 seneden evvel bitmez, arada akp gider koalisyon gelirse 25 seneye bitmez. Yarin acilacakmis gibi hergun 3.havalimani lafi etmek de abesle istigal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000