12 Ağustos 2018, Pazar 08:47:13

Yeni Havalimanı ticaret hacmini artıracak

Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Ghassan Yusuf el Zawawi, "Türkiye'nin Körfez bölgesindeki ülkelerle ticaret hacmi yeni havalimanıyla birlikte iki katına ulaşabilir." dedi.
  • Kriz var ekonomi çokuyor niye bir haber yok.Havacilik bu krizden etkilenmeyecekmi herşey yolundamı kışında bu kadar rahat olackmı insanlar? Çok büyük çıkarımlar kapıda aldığım duyuma gore Özel şirkette çalışanlar b planınız olsun.
  • Nasil yani , iki misli de azalabilir

Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Ghassan Yusuf el Zawawi, "Yeni havalimanıyla artacak turistik ve kargo taşımacılığı uçuşlarının Türkiye ve bölge ülkeler için ciddi fırsatları da beraberinde getireceğini düşünüyorum. Türkiye'nin Körfez bölgesindeki ülkelerle ticaret hacmi yeni havalimanıyla birlikte iki katına ulaşabilir." dedi.

Zawawi, Kuveyt Havayolları’nın Levent’te bulunan şehir ofisinin açılışında iki ülke arası ticari ilişkileri değerlendirdi.

Burada bir konuşma yapan Zawawi, açılan ofisin Türkiye ve Kuveyt arasındaki ekonomik ve sosyal ilişkileri geliştireceğini belirterek, “Kuveyt Havayolları uzun zamandır Türkiye’deydi. Şimdi İstanbul ofisini de açarak yeni bir başlangıç yapıyor. Türkiye ile ilgili çok sayıda ekonomik iş birliği planımız var.” diye konuştu.

Zawawi, 29 Ekim'de hizmete girmesi planlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nın ticari hacmi artıracağını ifade ederek, "İstanbul'un yeni havalimanının çok yüksek kapasitelerle hizmet vereceğini duyuyoruz. Yeni havalimanıyla artacak turistik ve kargo taşımacılığı uçuşlarının Türkiye ve bölge ülkeler için ciddi fırsatları da beraberinde getireceğini düşünüyorum. Türkiye'nin Körfez bölgesindeki ülkelerle ticaret hacmi yeni havalimanıyla birlikte iki katına ulaşabilir." değerlendirmesinde bulundu.

"Uçuşlarımızı farklı şehirlerde de yoğunlaştıracağız"

Kuveyt Havayolları Stratejik Planlama Direktörü Shorouk Farouq Abdullah Al-Awadhi ise Türkiye’de daha önce Atatürk Havalimanı’nda hizmet verdiklerini hatırlatarak, şehir ofisini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Açılışı yapılan ofisten direkt olarak Kuveyt Havayolları yolcularına ve acentalarına hizmet vereceklerini anlatan Al-Awadhi, Kuveyt ve Trabzon arasında haftada 3 uçuş yaptıkları bilgisini verdi.

Türkiye ile olan uçuşlarını yoğunlaştıracaklarını söyleyen Al-Awadhi, “İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılmasıyla Türkiye ve Körfez arasındaki ticaret hacmi ve turizm yoğunlaşacak. Biz de buna sefer sayılarımızla destek vereceğiz. Uçuşlarımızı farklı şehirlerde de yoğunlaştıracağız.” ifadelerini kullandı.

Yeni Havalimanı ticaret hacmini artıracak

Yorumlar

Kriz ~ 6 yıl önce
Kriz var ekonomi çokuyor niye bir haber yok.Havacilik bu krizden etkilenmeyecekmi herşey yolundamı kışında bu kadar rahat olackmı insanlar? Çok büyük çıkarımlar kapıda aldığım duyuma gore Özel şirkette çalışanlar b planınız olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
None-sense ~ 6 yıl önce
Nasil yani , iki misli de azalabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000