20 Eylül 2013, Cuma 14:31:46

YENİ HAVALİMANI İNŞAATI MAYIS'TA BAŞLIYOR

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, İstanbul 3. havalimanında projeyi tamamladıklarını, Mayıs başında inşaata başlayacaklarını söyledi.
  • Nihat Bey, size tavsiyem , isg den Üst VE ortaduzey hicbir yoneticiyi 3 havalimanina dahil etmemeniz dir. Isg de soyleydi , isg de boyleydi derken. Isg ye cevirirler :))
  • Değerli yorumcu hala yazı yazanların nerenin vatandaşı olduğunu anlamamış. TC Vatandaşıyız. Dolayısı ile de başımıza neler geleceğini tahmin edebiliyoruz. Olmayacak duaya amin denmez.
  • Türkiye cumhuriyeti vatandaşı oldukları için başlarına gelecekleri tahmin edebiliyorlar. Bu havalimanının hayal olduğunu tahmin etmek o kada zor değil ki. Neden şaşırdınız anlayamadım...
  • Yok yok bitmez bu iş, finansman bulamazlar, maliyet yüksek, ah sorun çıksada hükümet zor duruma düşse diyen tipler basmış burayı yine :) hangi ülkenin insanı bunlar bir anlayabilsem.
  • Yıllara geçtikçe yatırımı maliyeti artacak ellerındekı fınansman yetmeyecek gecıkme oldukça bahaneler artacak kar yağdı su bastı su oldu bu oldu denılecek fınansmanı verenler para isteyecek hava şartları hıc ıncelenmemıs bu bölgede m2 düşen yağmurunda etkisini görecekler ahu tav vaahh tav dıyecekler,2022 ancak olur.
  • 2019 cook gec, hanı 2017 ıdı?
  • 2019 yılının ocak ayında açılışını yapmayı hedeflediklerine göre aynı yıl içinde havalimanın açılışı yapılır, yıl içindede eksikleri vs. tamamlanırsa 2020 yılında insanların tercih edebileceği bir havalimanı olarak faaliyet gösterir.
  • 2019 a kadar ancak arazideki boşluklar doldurulur ve zemin cokmeleriyle ugraşılır gibi geliyor .
  • 2023 yılında biterse büyük başarı olur. Kimse kimseyi kandırmasın
  • Projenin görüntülerini de görebilseydik keşke, nasıl bir havalimanı bizi bekliyor bi görelim...

İstanbul'a yapılacak dünyanın en büyük havalimanında inşaat Mayıs'ta başlıyor.

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, İstanbul 3. havalimanı için projenin tamamlandığını ve Mayıs ayı başında inşaatın başlayacağını söyledi.

CEO Club toplantısında konuşan Özdemir, "2019 yılı Ocak ayında da açacağız" dedi.

Türkiye tarihinin en büyük özelleştirme ihalesi olan İstanbul'a yapılacak üçüncü havalimanı için Mayıs ayında yapılan ihalede 25 yıllık kira bedeli için en yüksek teklifi 22.152 milyar Euro artı KDV ile Limak-Kolin-Cengiz-Mapa-Kalyon Ortak Girişim Grubu vermişti. (Cnbc-e)

YENİ HAVALİMANI İNŞAATI MAYIS'TA BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Isg ~ 11 yıl önce
Nihat Bey, size tavsiyem , isg den Üst VE ortaduzey hicbir yoneticiyi 3 havalimanina dahil etmemeniz dir. Isg de soyleydi , isg de boyleydi derken. Isg ye cevirirler :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DB 600 ~ 11 yıl önce
Değerli yorumcu hala yazı yazanların nerenin vatandaşı olduğunu anlamamış. TC Vatandaşıyız. Dolayısı ile de başımıza neler geleceğini tahmin edebiliyoruz. Olmayacak duaya amin denmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Db600 ~ 11 yıl önce
Türkiye cumhuriyeti vatandaşı oldukları için başlarına gelecekleri tahmin edebiliyorlar. Bu havalimanının hayal olduğunu tahmin etmek o kada zor değil ki. Neden şaşırdınız anlayamadım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanıldınız !!! ~ 11 yıl önce
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak bir onurdur ve biz başka ülkelerinin hayal bile edemedikleri çok yüksek hayalleri gerçekleştirmişizdir.Bu havaalanını yapılması bizim için öyle zor bir hayal degildir,,bizim için gerçekleşmesi kolaydır,o güç bizde var!! Fakat biz ne zaman bir şey yapacak olsak malum çatlak sesler ortaya çıkar ve kafalarımız karıştırmaya çalışır..Boşuna heveslenmeyin,,o havalimanı gününden önce biter,,Anlayın artık Türk milleti güçlüdür.
db600 ~ 11 yıl önce
Yok yok bitmez bu iş, finansman bulamazlar, maliyet yüksek, ah sorun çıksada hükümet zor duruma düşse diyen tipler basmış burayı yine :) hangi ülkenin insanı bunlar bir anlayabilsem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Yıllara geçtikçe yatırımı maliyeti artacak ellerındekı fınansman yetmeyecek gecıkme oldukça bahaneler artacak kar yağdı su bastı su oldu bu oldu denılecek fınansmanı verenler para isteyecek hava şartları hıc ıncelenmemıs bu bölgede m2 düşen yağmurunda etkisini görecekler ahu tav vaahh tav dıyecekler,2022 ancak olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bıtmez ~ 11 yıl önce
2019 cook gec, hanı 2017 ıdı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VoLKaN ~ 11 yıl önce
2019 yılının ocak ayında açılışını yapmayı hedeflediklerine göre aynı yıl içinde havalimanın açılışı yapılır, yıl içindede eksikleri vs. tamamlanırsa 2020 yılında insanların tercih edebileceği bir havalimanı olarak faaliyet gösterir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
2019 a kadar ancak arazideki boşluklar doldurulur ve zemin cokmeleriyle ugraşılır gibi geliyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2023 ~ 11 yıl önce
2023 yılında biterse büyük başarı olur. Kimse kimseyi kandırmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erken biter ~ 11 yıl önce
Bizim firmalarımız geç degil,erken bile bitirir,sanırım başka bir ülke ile karıştırdınız.Bu havalimanı 29.Ekim.2018 de açılır.Boşuna geç biter diye heveslenmeyin.
........... ~ 11 yıl önce
sizin firmanız ılk once sabıha gokcendekı calısanların maaşını odesın yakında personel serwısınızde kalkıcakmıs yemegıde kaldırırlarsa sasmam
Yeni rakı ~ 11 yıl önce
2023 erken bile olmuş. Bitirme şansı yok denecek kadar az
29.09.2018 ~ 11 yıl önce
arkadaşlar,boşuna havaydı tavaydı bahaneler arayıp durmayın,bu havalimanının açılışı 29.09.2018 de yapılır,,boşuna 2033 yılında biter diye heveslenmeyin.Ayrıca geç bitmesi kimin faydasına,kim geç bitmesini ister,,cevap Avrupa'daki tekelleşmiş havaalanları,,siz o tekelleşmiş havaalanlarının tarafındamısınız,yoksa güzel bir hizmetin bir an önce başlaması tarafındamısınız ?
Proje ~ 11 yıl önce
Projenin görüntülerini de görebilseydik keşke, nasıl bir havalimanı bizi bekliyor bi görelim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000