17 Temmuz 2010, Cumartesi 17:02:00

YENİ HAVAALANININ TEMELİNİ ATTI

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Hakkari'nin Yüksekova ilçesine yapılacak havaalanının temelini attı.
  • bak size havalimanı yapıyorum 120 milyon dolara ve yazının sonunda bir cümle var ilgimi çeken EVET diyeceksiniz herşey karşılıklı sanırım insanlardan evet oyu kullanmasını beklıyor demokrası bır seye karsılık bır sey almak sanırım...kutlarım bakanı demokrası anlayısından dolayı...diğer kullanılmyana havalımanı yatırımlarıda aynı sanırım...bu ınsanların parası yıyecek ekmegı olmayan ınsanlar nasıl ucaga bınsın ucak kulturunu nasıl edınsın ancak koy ve zengın bolge ağalarını taşır artık THY..:)))
  • yuksekovaya 120 milyona havaalanı yapılacağına, tanesi 5 milyondan 20 tane orta boy uretim tesisi (fabrika-atölye) ve 20 milyona da güzel bir hastane yapsalar, bittiğinde içinde hayvanların otlamasından başka bir halta yaramayacak beton yığınından çok çok daha fazla faydası olurdu.
  • önce yapıpta çalıştıramadıgınız havaalanlarını hiç düşündündünüzmü? milletin vergilerini heba ediyorsunuz..yine saçma sapan bir yatırım...gavur dediginiz inanlar uzayı terkediyor artık siz hala duble yoldan bahsediyorsunuz...çag atlamak bu olsa gerek :))
  • Bölgenin kalkındırılması düşünülüyor olsa gerek.Devletin diğer kurumlarınında yatırımlar yaparak bölgenin kalkındırılmasının sağlanması iyi olur.Yatırımın yapılması önemli ama daha önemlisi işletilmesi.Devlet işletemez atıl durumda kalırsa o zaman yazık olur.
  • bizim köye havaalanı değil NASA üssü yapsalar yinede HAYIR derler gereksiz yatırım
  • DARISI OR-Gİ YE...
  • havaalanı yapmak için çok erken hiç gerek yoktu.boşu boşuna bir yatırım .
Türkiye yeni bir havaalanına daha kavuşuyor.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Hakkari’nin Yüksekova ilçesine yapılacak havaalanının temelini attı.

Binali Yıldırım, "Doğu ile batıyı havaalanı ile birbirine bağlayacağız. İhtiyacımız olan şey kardeşliğimizi güçlendirmektir." dedi.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi bir dönem terörden en çok zarar gören ilçelerin başında geliyor.

90’lı yıllarda birçok insan terör sebebiyle yerinden ve yurdundan oldu.

Güvenlik sorunu tam olarak bitmese de Hakkari’ye yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.

Hakkari’ye karayolu yatırımları devam ederken, şimdi de Yüksekova ilçesine havaalanı yapımı için adım atıldı.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Hakkari’nin Yüksekova ilçesine yapılacak havaalanı için bir araya geldi.

Temel atma töreninde konuşan Binali Yıldırım, "Ayrılık ve farklılıklarımız üzerinden asla ve asla konuşmayacağız" diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yıldırım "İhtiyacımız olan yegane şey kardeşliğimizi güçlendirmektir. Ayrılıklarımız ve farklılıklarımız üzerinden asla ve asla konuşmayacağız. Birbirimizi olduğu gibi kabul edeceğiz. Kökeni irdelemeye kalkarsak işin içinden çıkamayız. Hiçbir zaman etnik kökenle uğraşmayacağız."diye konuştu.

Törende Anayasa değişikliğine de değinen Bakan Yıldırım, Yüksekovalı vatandaşlardan 12 Eylül referandumunda "Evet" oyu kullanmalarını istedi.

Yüksekova’da yapımı tamamlanacak havaalanı için 120 milyon lira harcanacak.
YENİ HAVAALANININ TEMELİNİ ATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
bak size havalimanı yapıyorum 120 milyon dolara ve yazının sonunda bir cümle var ilgimi çeken EVET diyeceksiniz herşey karşılıklı sanırım insanlardan evet oyu kullanmasını beklıyor demokrası bır seye karsılık bır sey almak sanırım...kutlarım bakanı demokrası anlayısından dolayı...diğer kullanılmyana havalımanı yatırımlarıda aynı sanırım...bu ınsanların parası yıyecek ekmegı olmayan ınsanlar nasıl ucaga bınsın ucak kulturunu nasıl edınsın ancak koy ve zengın bolge ağalarını taşır artık THY..:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yuksekovaya 120 milyona havaalanı yapılacağına, tanesi 5 milyondan 20 tane orta boy uretim tesisi (fabrika-atölye) ve 20 milyona da güzel bir hastane yapsalar, bittiğinde içinde hayvanların otlamasından başka bir halta yaramayacak beton yığınından çok çok daha fazla faydası olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
önce yapıpta çalıştıramadıgınız havaalanlarını hiç düşündündünüzmü? milletin vergilerini heba ediyorsunuz..yine saçma sapan bir yatırım...gavur dediginiz inanlar uzayı terkediyor artık siz hala duble yoldan bahsediyorsunuz...çag atlamak bu olsa gerek :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bölgenin kalkındırılması düşünülüyor olsa gerek.Devletin diğer kurumlarınında yatırımlar yaparak bölgenin kalkındırılmasının sağlanması iyi olur.Yatırımın yapılması önemli ama daha önemlisi işletilmesi.Devlet işletemez atıl durumda kalırsa o zaman yazık olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bizim köye havaalanı değil NASA üssü yapsalar yinede HAYIR derler gereksiz yatırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DARISI OR-Gİ YE...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
havaalanı yapmak için çok erken hiç gerek yoktu.boşu boşuna bir yatırım .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000