01 Ekim 2010, Cuma 09:26:24

YENİ BİR HAVAYOLU ŞİRKETİ KURULUYOR

Gazeteport'un haberine göre Van - Erivan arasında sefer yapacak yeni bir havayolu şirketi kurulması amacıyla girişimde bulunuldu. Ermenistan - Türkiye seferlerini yapacak havayolu şirketinin isim tescili onay aşamasında...
  • SENIN AĞZINDAN CIKANI KULAĞIN DUYMUYO GALIBA? ERMENISTANA KARDEŞ ULKE DEMIŞSINDE? ALLAH SANA AKIL FIKIR WERSIN...YAZIK
  • Berlin dediğin şehir Almanya'nın başkenti biliyor musun? Almanya dediğimiz de Avrupa'nın en büyük dünyanın da beş büyük ekonomisinden biri. Yani arada çooook ufak bir fark var. Ha Van ya da Erivan bir Berlin olur mu? Neden olmasın, de mi???
  • BİR VAN'LI OLARAK GURUR DUYUYORUM, İRAN UÇUŞLARI BAŞLAMAK ÜZERE, KARDEŞ ÜLKE ERMENİSTAN'LA DA BAŞLARSA SÜPER OLUR. ÜMİT EDİYORUM YAKINDA ALMANYA'DAN DA UÇUŞLAR BAŞLAR. VAN'DA ÇOK BÜYÜK BİR POTANSİYEL VAR, İŞ HACMİ VAR. 5 TANE HAVA ŞİRKETİ DOMESTİK UÇUŞLARDA FULL GİDİYOR, YURT DIŞINADA EMİNİM PARA BIRAKIR BU ŞİRKETLERE.
  • VAN-ERIVAN ICIN UCAK SIRKETI KURULUYORMUS... YAKINDA DIYARBAKIR-ERBIL, TRABZON-ATINA ICIN DE BIR SIRKET KURULUR... MAKSAT NEDIR ANLAYABILIR MUSUNUZ???!!! GÖZÜNÜZÜ ACARSANIZ ANLARSINIZ!!! BUNLARA BU CESARETI KIM VERIYOR BILIYOR MUSUNUZ? BIZLER!!! YÜCE ATA´M EMANETINE SAHIP CIKAMIYORUZ, BIZI AFFET! YÜCE SEHITLERIMIZ KEMIKLERINIZIN SIZLADIGINI HISSEDIYORUM NOLUR BIZI AFFEDIN!!!
  • AIR BERLIN nasil kuruldu ögren!!fikri olana kizma!....
  • Bir şehirden başka bir şehre gitmek için hava yolu şirketi mi kurulur, hayırdır şarküteri mi açıyorsunuz?
  • VAN---ERIVAN Hattini ucan havayollarini bir görelim----havacilik sektorunu artik otobus sektorune cevirmeyemi calisiliyor. VAN--ERIVAN ucagini kimler dolduracak , Hangi turzm sirketi dolduracak...????? Herkes bildigi isi yapsa sikinti yasanmiyacak malesep...?????
  • En basitinden base ini van a alacak pilotun maasi sizi batirir :)
  • iyi olur ama hayal gibi hadi diyelim erivan van uçtu eee ondan sonra
  • hiç kurmasınlar batar gider:)
Van Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Ermenistan'da faaliyet gösteren bir firmanın Ermenistan ile Türkiye arasından bir havayolu şirketi kurmak için girişimde bulunduğunu açıkladı.

“Eri-Van Havayolları’’ isminin, onay aşamasında olduğunu da belirten Kandaşoğlu, ‘’Türkiye - Ermenistan sınır kapısının kapalı olduğu bir dönemde havayolu ile yapılacak seferler, Van’da büyük bir turizm potansiyeli yaratacak’’ dedi.

Kandaşoğlu başka bir Ermeni firmasının da, Van’da 5 yıldızlı otel yapmak için girişim içinde bulunduğuna dikkat çekti.

Kandaşoğlu Van’ın avantajlarından yararlanarak yatırım yapmak isteyenler gruplar içinde ikinci sırayı Almanların oluşturduğunu belirtti. Kandaşoğlu ‘’Alman bir firma güneş enerjisi ile Van gölünün sodalı suyunu kullanarak, teknelerin kaplamasını yapacak bir fabrikayı burada kurmak için çalışıyor.. Başka bir Alman firması ise Van'da su üretim tesisi kurmak istiyor.’’ dedi.

(Gazeteport)
YENİ BİR HAVAYOLU ŞİRKETİ KURULUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
SENIN AĞZINDAN CIKANI KULAĞIN DUYMUYO GALIBA? ERMENISTANA KARDEŞ ULKE DEMIŞSINDE? ALLAH SANA AKIL FIKIR WERSIN...YAZIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Berlin dediğin şehir Almanya'nın başkenti biliyor musun? Almanya dediğimiz de Avrupa'nın en büyük dünyanın da beş büyük ekonomisinden biri. Yani arada çooook ufak bir fark var. Ha Van ya da Erivan bir Berlin olur mu? Neden olmasın, de mi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BİR VAN'LI OLARAK GURUR DUYUYORUM, İRAN UÇUŞLARI BAŞLAMAK ÜZERE, KARDEŞ ÜLKE ERMENİSTAN'LA DA BAŞLARSA SÜPER OLUR. ÜMİT EDİYORUM YAKINDA ALMANYA'DAN DA UÇUŞLAR BAŞLAR. VAN'DA ÇOK BÜYÜK BİR POTANSİYEL VAR, İŞ HACMİ VAR. 5 TANE HAVA ŞİRKETİ DOMESTİK UÇUŞLARDA FULL GİDİYOR, YURT DIŞINADA EMİNİM PARA BIRAKIR BU ŞİRKETLERE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
VAN-ERIVAN ICIN UCAK SIRKETI KURULUYORMUS... YAKINDA DIYARBAKIR-ERBIL, TRABZON-ATINA ICIN DE BIR SIRKET KURULUR... MAKSAT NEDIR ANLAYABILIR MUSUNUZ???!!! GÖZÜNÜZÜ ACARSANIZ ANLARSINIZ!!! BUNLARA BU CESARETI KIM VERIYOR BILIYOR MUSUNUZ? BIZLER!!! YÜCE ATA´M EMANETINE SAHIP CIKAMIYORUZ, BIZI AFFET! YÜCE SEHITLERIMIZ KEMIKLERINIZIN SIZLADIGINI HISSEDIYORUM NOLUR BIZI AFFEDIN!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AIR BERLIN nasil kuruldu ögren!!fikri olana kizma!....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir şehirden başka bir şehre gitmek için hava yolu şirketi mi kurulur, hayırdır şarküteri mi açıyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
VAN---ERIVAN Hattini ucan havayollarini bir görelim----havacilik sektorunu artik otobus sektorune cevirmeyemi calisiliyor. VAN--ERIVAN ucagini kimler dolduracak , Hangi turzm sirketi dolduracak...????? Herkes bildigi isi yapsa sikinti yasanmiyacak malesep...?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
En basitinden base ini van a alacak pilotun maasi sizi batirir :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
iyi olur ama hayal gibi hadi diyelim erivan van uçtu eee ondan sonra

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hiç kurmasınlar batar gider:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000