30 Ocak 2014, Perşembe 11:39:51

YENİ BİR HAVAYOLU DAHA GELİYOR!

Bir döneme damgasını vuran iş adamlarından Fadıl Akgündüz, yeni bir havayolu kurmaya hazırlanıyor.
  • Zaten maldivelere en cok yolcu diyarbakirdan cikar,cok iyi dusunmus direkt Hawaii seferleride korsa daha cok is yapar (acaba cargoda ne olucak beyaz sekermi)
  • Sadece konusulduguyla kalicak fiilen hic bisey olamayacak
  • Sirayla .. once jet fadil acar havayolunu , sonra da Görgülü ailesi .. ;)) daha madur edemedikleri onbinlerce genc insan var , cekilin onlerinden ..
  • diyarbakir dan yolcu cikmaz. Yeni acilack olan Semdinli International Airport daha uygun bi hub olur bence. Transit yolcu sadece IST ile kalmamali, Londra ve PAris ten de transit yolcu getirilmeli. Gunce 2-3 sefer yetmez.. MAldivlere gunde 15 sefer bile dolar tasar.
  • YOK YOK FADIL BEY SİZ BİZİ CENNETE UÇURUN YETER.
  • FADIL BEY SİZDEN RİCAN SİİRT'TEN UZAY YOLCULUĞU BAŞLATMANIZDIR.
  • THY den emekli olan teknisyenlere yeni iş kapısı işte ne güzel en az 2-3 yıl idare eder tutar tutmaz No problem . Uçak tipleri ne olacak acaba bilen varmı A-310 falan olacaksa dolaba bakalım sertifikalar duruyormu diye:)
  • bırakın katarı emiratesi doğğğrruuu caprice gold airlines a
  • SİİRT NEWYORK uçuşları ne zaman Fadılcım?
  • türk halkının bu tarz dolandırıcılara inanmasına çok üzülüyorum. Yıllardır bu adam neler neler yaptı herkesi dolandırarak. ç

Bir döneme damgasını vuran iş adamlarından Fadıl Akgündüz, yeni bir havayolu kurmaya hazırlanıyor.

Turkuaz Havayolları'nı satın almak için de bir dönem girişimlerde bulunan Akgündüz, yeni bir havayolu kurmak için kolları sıvadı. Maldivler'de satın aldığı Kofenbe Adası'nda işleteceği Caprice Gold Maldives projesi kapsamında müşterileri adaya götürmek için havayolu kuracağını açıklayan Akgündüz, uçuşların Diyarbakır merkezli olacağını ifade etti.

Maldivlerde Kofenbe Adası'nı satın alan ve burada Caprice Gold Maldives adıyla bir otel projesi gerçekleştiren Fadıl Akgündüz, 25 Ekim'de hizmet vermeye başlayacaklarını ve rezervasyonların devam ettiğini bildirdi. Akgündüz, toplamda 300 milyon dolara mal olan proje kapsamında ulaşım maliyetini düşürmek için de havayolu şirketi kuracağını açıkladı.

Ünlü iş adamı Fadıl Akgündüz, Maldivler'de kuracağı Caprice Gold Airlines'ın uçuşlarının Diyarbakır merkezli olacağını ve İstanbul'daki müşterilerin Diyarbakır'a, oradan da Maldivler'e götürüleceğini ifade etti. Akgündüz, ilk etapta günde 2-3 sefer yapılacağını da sözlerine ekledi.

Bir dönem Turkuaz Havayolları'nı da almak için girişimlerde bulunan Fadıl Akgündüz, AirportHaber'e özel açıklamalarda bulunmuştu.

RÖPORTAJ İÇİN TIKLAYINIZ...

YENİ BİR HAVAYOLU DAHA GELİYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

super ~ 10 yıl önce
Zaten maldivelere en cok yolcu diyarbakirdan cikar,cok iyi dusunmus direkt Hawaii seferleride korsa daha cok is yapar (acaba cargoda ne olucak beyaz sekermi)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sadece konusulduguyla kalicak fiilen hic bisey olamayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yakindir ~ 10 yıl önce
Sirayla .. once jet fadil acar havayolunu , sonra da Görgülü ailesi .. ;)) daha madur edemedikleri onbinlerce genc insan var , cekilin onlerinden ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olmamis ~ 10 yıl önce
diyarbakir dan yolcu cikmaz. Yeni acilack olan Semdinli International Airport daha uygun bi hub olur bence. Transit yolcu sadece IST ile kalmamali, Londra ve PAris ten de transit yolcu getirilmeli. Gunce 2-3 sefer yetmez.. MAldivlere gunde 15 sefer bile dolar tasar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAKİKİ SİİRTLİ ~ 10 yıl önce
YOK YOK FADIL BEY SİZ BİZİ CENNETE UÇURUN YETER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÖZ SİİRTLİ ~ 10 yıl önce
FADIL BEY SİZDEN RİCAN SİİRT'TEN UZAY YOLCULUĞU BAŞLATMANIZDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 10 yıl önce
THY den emekli olan teknisyenlere yeni iş kapısı işte ne güzel en az 2-3 yıl idare eder tutar tutmaz No problem . Uçak tipleri ne olacak acaba bilen varmı A-310 falan olacaksa dolaba bakalım sertifikalar duruyormu diye:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aviator kardeş ~ 10 yıl önce
sen nasıl aviator oldun allasen gözlerin ileri derecede bozuk, hala göremiyorsun :)
hatçılar ~ 10 yıl önce
bırakın katarı emiratesi doğğğrruuu caprice gold airlines a

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siirtli ~ 10 yıl önce
SİİRT NEWYORK uçuşları ne zaman Fadılcım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üzücü ~ 10 yıl önce
türk halkının bu tarz dolandırıcılara inanmasına çok üzülüyorum. Yıllardır bu adam neler neler yaptı herkesi dolandırarak. ç

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000