20 Kasım 2010, Cumartesi 14:51:33

Yemin etti... Uçağa binmeyecek!

Eski Minnesota Valisi, güreşçi ve televizyon sunucusu Jesse Ventura, ABD ülkesi içinde bir daha uçağa binmeyeceğine yemin etti.
  • Zaten Minnesotaya İzmir-İstanbul otobanından gidiliyor. Yollar pek güzel maşallah :D "Sayın" vali doğru demiş. Amerikada uçağa binmeden yapılan aramanın yanında bizimkiler hiç kalır. Ayakkabı çıkarmak neyse de şort giyen birinin çıplak bacağına bile dedektör gezdirecek kadar abartıyorlar.
  • cok guldum acaba kimyasal bir tepkime mi
  • SÜPER BİR TEPKİME .ANLATTIKLARI VE YAPTIKLARI ÇOK DOGRU...
  • Haber bi kere haber edilcek konu degil.Tr`den biri bunu dese o ulkede kim bunu haber yapar?Olmekten korkan yasamaktan eziyet alir.Dunyaya demokrasi getircem diye heryeri kana bulayan akittigi kanda yok olur.
  • doğru bir noktaya parmak basılmış. Şunu düşünün o kadar çok güvenlik önleminden geçiyorsunuz fakat yinede güven de değilsiniz. bu kadar didiklemeninde bir anlamı olduğunu bende düşünüyorum ve hak veriyorum
  • Kardeşim uçağa biniyorsan kendin için biniyorsun terör varsa güvenlik önlemide uygulanacak kendini birşey sananlar böyle konuşur. Önce kanunları koyarlar sonra kendileri dert yanar ve uygulamaya kendileri dert yanar oradaki görevli, görevini yapıyor hemde asli görevi..Siz binmezseniz o uçak kalmaz..
  • Sn. Vali uçağa bir daha binmez ise ne olur bilmem ama.... aramalar kalkar ise kendini güvende hissetmeyen yolcu üçağa bir daha biner mi bilmem. O zaman da otobüs ve trenler lere daha çok talep artar herhalde.....Yeni yapılan yollar ile İstanbul-İzmir 3 saat olduğuna göre.. Bigilerinize
  • YENİ DÜNYA DÜZENİ. iSLAMDAN NEMALANMANIN YOLU. TERÖR PALAVRASI.
Geçirdiği birkaç ameliyatla bacak kemiklerine metal parçaları takılan eski Vali, çok iyi tanınıyor ve biliniyor olmasına karşın, havalimanlarında “Ahret sualleriyle” baş başa bırakılıyor ve röntgen cihazlarında taranıyor olmaktan şikâyetçi oldu.
 
Jesse Ventura, havalimanlarında alınan olağanüstü önlemleri gereksiz gördüğünü de açıkladı. Çoluk çocuk, yaşlı genç demeden insanların röntgen cihazlarıyla tehdit edilircesine denetlendiğini, sadece 1 yılda 50 binden fazla yerel uçuş yapılmasına karşın tek bir zanlı dahi yakalanmadığını, demek ki bütün önlemlerin fiyasko olduğu da bu arada savunuldu. 
 
Eski Vali, “Gerekirse yürüyerek giderim ama bir daha uçağa binmem,” dedi ve herkesi böyle davranmaya davet etti. Uçak firmalarının yolcu kaybetmesi durumunda Washington’daki Anavatan Koruma Başkanlığı’nın aldığı önlemleri geri çekeceğine inanan Ventura, halkı bu konuda uyardı.
Yemin etti... Uçağa binmeyecek!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
Zaten Minnesotaya İzmir-İstanbul otobanından gidiliyor. Yollar pek güzel maşallah :D "Sayın" vali doğru demiş. Amerikada uçağa binmeden yapılan aramanın yanında bizimkiler hiç kalır. Ayakkabı çıkarmak neyse de şort giyen birinin çıplak bacağına bile dedektör gezdirecek kadar abartıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cok guldum acaba kimyasal bir tepkime mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SÜPER BİR TEPKİME .ANLATTIKLARI VE YAPTIKLARI ÇOK DOGRU...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Haber bi kere haber edilcek konu degil.Tr`den biri bunu dese o ulkede kim bunu haber yapar?Olmekten korkan yasamaktan eziyet alir.Dunyaya demokrasi getircem diye heryeri kana bulayan akittigi kanda yok olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
doğru bir noktaya parmak basılmış. Şunu düşünün o kadar çok güvenlik önleminden geçiyorsunuz fakat yinede güven de değilsiniz. bu kadar didiklemeninde bir anlamı olduğunu bende düşünüyorum ve hak veriyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kardeşim uçağa biniyorsan kendin için biniyorsun terör varsa güvenlik önlemide uygulanacak kendini birşey sananlar böyle konuşur. Önce kanunları koyarlar sonra kendileri dert yanar ve uygulamaya kendileri dert yanar oradaki görevli, görevini yapıyor hemde asli görevi..Siz binmezseniz o uçak kalmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sn. Vali uçağa bir daha binmez ise ne olur bilmem ama.... aramalar kalkar ise kendini güvende hissetmeyen yolcu üçağa bir daha biner mi bilmem. O zaman da otobüs ve trenler lere daha çok talep artar herhalde.....Yeni yapılan yollar ile İstanbul-İzmir 3 saat olduğuna göre.. Bigilerinize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
YENİ DÜNYA DÜZENİ. iSLAMDAN NEMALANMANIN YOLU. TERÖR PALAVRASI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000