18 Ekim 2017, Çarşamba 09:26:02

Yemen'de uçak kazası

Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) ait bir savaş uçağının, Yemen'de düşmesi sonucu uçağın pilotlarının hayatını kaybettiği bildirildi.
  • Hayatını kaybeden pilotlara rahmet dilemekle birlikte isimlerinin ingilizce yazıldığı gibi değil okunduğu gibi yazıldığını görmek güzel teşekkürler Airporthaber
  • ya senin yemende ne isin var, allah askina. Musluman muslumani bombaliyor. ayiptir, gunahtir.bunun oteki tarafida var.
  • Bu son günlerde düşen kaçıncı uçak. Nubiru yaklaştıkça kazalar artmaya başladı. Dikkat edin çekimsel güç önce küçük uçakları etkilemeye başladı. Daha da yakına gelince büyük uçaklar da etkilenecek. Acil birşeyler yapılmalı.

Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) ait bir savaş uçağının, Yemen'de düşmesi sonucu uçağın pilotlarının hayatını kaybettiği bildirildi.

BAE resmi ajansı WAM'ın haberine göre, Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri bünyesinde görev yapan BAE'ye ait uçak Yemen'de düştü. Teknik arıza nedeniyle düştüğü belirtilen uçağın pilotları Binbaşı Ali Said Seyf el-Mismari ve Üsteğmen Bedr Yahya Muhammed el-Meraşide hayatını kaybetti.

Öte yandan, ismini vermek istemeyen bir kaynak, BAE'ye ait uçağın, Yemen'in kuzeyindeki Saade iline bağlı El-Buka beldesi sınırlarına düştüğünü ifade etti.

BAE, Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin 26 Mart 2015'te "Kararlılık Fırtınası" adıyla başlattığı, 22 Nisan'da da "Umuda Dönüş" ismiyle sürdürdüğü operasyonların askeri anlamda en etkin ülkelerinden biri olarak biliniyor.

Yemen'de uçak kazası

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

İsmail ~ 7 yıl önce
Hayatını kaybeden pilotlara rahmet dilemekle birlikte isimlerinin ingilizce yazıldığı gibi değil okunduğu gibi yazıldığını görmek güzel teşekkürler Airporthaber

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Afedersin de ~ 7 yıl önce
Adamlar İngiliz ya da Amerikan değil zaten Arap Arap
ak ~ 7 yıl önce
ya senin yemende ne isin var, allah askina. Musluman muslumani bombaliyor. ayiptir, gunahtir.bunun oteki tarafida var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 7 yıl önce
İran'ın orada ne işi varsa o da o iş için orada. Üzücü bir durum gerçekten.
NUBİRU ~ 7 yıl önce
Bu son günlerde düşen kaçıncı uçak. Nubiru yaklaştıkça kazalar artmaya başladı. Dikkat edin çekimsel güç önce küçük uçakları etkilemeye başladı. Daha da yakına gelince büyük uçaklar da etkilenecek. Acil birşeyler yapılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000