30 Haziran 2009, Salı 11:15:14

YEMEN'DE MATEM VAR

Yemen Havayolları’na ait Airbus 310 tipi yolcu uçağının Hint Okyanusu’na düşmesinin ardından Yemen’de yas ilan edildi. Yolcu yakınları da havalimanına akın ettiler. Yetkililerden bilgi almaya çalışan yolcu yakınları gözyaşlarına boğuldular.
  • Evet dikkatinizi çekti dimi niçin aynı yede bu uçak düştü? Çünkü bölge volkanik ve depremlerin oldğu bir bölge artık depremler sonucu açığa çıkan elektro manyetik dalgalar yüzünden uçakların etkilendiği son bir kaç yıldır kesinlik kazanmakta. Air France 447 uçağı'nın dadüştüğü Atlas okyanusu ortasında kırık fay bölgesi var ve kazadan 36 saat önce tam düşme koordinatlarına yakın yerde denizde deprem olmuştu. Yemn uçağının olduğu bölgedede volkan var ve zaman zaman sarsıntılar ve püskürmeler olmakta.. daha fazla bilgi için Kadir Sütçü' nün uluslar arası bir siteye bakınız http://www.meteoquake.org/indexa7.html
  • Ölenlere rahmet ama Matem ne giden canları nede uçağı geri getirir.Kaza nedeni bulunsun. Airbusların son kullanım tarihlerimi geçti? Acaba.

Yemen Havayolları uçağının Hint Okyanusu’na düşmesinin haber alınmasından sonra yolcu yakınları SANA Havalimanına akın etti. Yetkililerden bilgi almaya çalışan yolcu yakınlarının gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

Kaza ile ilgili Yemen Sivil Havacılık yetkilileri de bir açıklama yaparak uçağın düştüğünü kesin bir dille teyit etti. CNN International Televizyonu’na açıklama yapan yetkili uçaktan kurtulan olup olmadığı konusunda bilgileri olmadığını kurtarma çalışmalarına da hemen başlanıldığını söyledi.

Yemen-Yolcu Yakınları

Yemen-Yolcu Yakınları

YEMEN'DE MATEM VAR

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Evet dikkatinizi çekti dimi niçin aynı yede bu uçak düştü? Çünkü bölge volkanik ve depremlerin oldğu bir bölge artık depremler sonucu açığa çıkan elektro manyetik dalgalar yüzünden uçakların etkilendiği son bir kaç yıldır kesinlik kazanmakta. Air France 447 uçağı'nın dadüştüğü Atlas okyanusu ortasında kırık fay bölgesi var ve kazadan 36 saat önce tam düşme koordinatlarına yakın yerde denizde deprem olmuştu. Yemn uçağının olduğu bölgedede volkan var ve zaman zaman sarsıntılar ve püskürmeler olmakta.. daha fazla bilgi için Kadir Sütçü' nün uluslar arası bir siteye bakınız http://www.meteoquake.org/indexa7.html

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ölenlere rahmet ama Matem ne giden canları nede uçağı geri getirir.Kaza nedeni bulunsun. Airbusların son kullanım tarihlerimi geçti? Acaba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000