Ana Sayfa » Spor Haberleri » YEDEKLER SINIFTA KALDI

YEDEKLER SINIFTA KALDI

13 Kasım 2011 Pazar, 11:24:36 Galatasaray, Cenevre’deki özel karşılaşmada Portekiz temsilcisi Benfica’ya ikinci yarıda yediği gollerle boyun eğdi, Teknik Direktör Fatih Terim’in şans tanıdığı yedekler bekleneni veremedi

Haberi Paylaş

Milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada Cenevre’de Benfica karşısına çıkan Galatasaray, Portekiz temsilcisine teslim oldu: 0-2 Benfica maçı da gösterdi ki Galatasaray’ın kulübesi vasıfsız oyunculardan kurulu. Aslan, Cenevre’de bu gerçekle yüzleşti. Kadrosunun ne kadar fakir olduğunu görmekle kalmadı; Riera gibi 11’in vazgeçilmezi (!) olan bir oyuncuda ışık olmadığını, Sercan’ın futbolunun üzerine bir şey koyamadığını, Çağlar ve Aydın’ın uzatmaları oynadığını da bir kez daha test ederek yaşadı.

Galatasaray gibi yedek ağırlıklı kadro ile oynayan konuk ekipte Cardozo, Gaitan, Luisao, Aimar, Pereira gibi önemli isimler 13 kişilik eksik kadrosundaki bazı oyunculardı. İlk yarı rakibine karşı hücumsal anlamda üretken olamasa da Cim-Bom, kalesinde de önemli bir sorun yaşamadı. Ancak 2. bölümde önce 47’de kornerden gelen topa Vitor yükselirken savunma izledi. 55’te ise Saviola kendine özgü bir gol attı.

Sahadaki ruhsuz, isteksiz ve çaresiz takıma ilerleyen dakikalarda neşter vuran Fatih Terim, 18-19 yaşındaki gençleri sahaya sürdü. Onların performansının yedeklerden daha iyi olması teselli ikramiyesi oldu.

MAÇIN KARNESİ
HAKEMLER: Stehpan Studer, Manuel Navarro, Damien Carrel
BENFICA: Artur (6) - Vitor (7), Jardel (6), Garay (6), (Ivan Dk.81), Capdevila (5) (Teles Dk.86), Nolito (6), Garcia (6), (Emerson Dk.46 6), Simao (6), Martins (6), (Pinto Dk.77), Saviola (7), Mora (7)
GALATASARAY: Ufuk (6) (Aykut Dk.46 (4), Ujfalusi (5), Semih (6), Ceyhun (4), Çağlar (5), Melo (5) (Bilal Dk.75), Aydın (4) (İsmail Ünsal Dk.76), Engin (5) (Merthan Dk.71 (5), Ayhan (5), Riera (4) (Emre Dk.65 (4), Sercan (4) (Barış Dk.85)
GOLLER: Vitor (Dk.47), Saviola (Dk.55)

Terim’den tepki
Maç sırasında kulübeye doğru atılan ekmek Fatih Terim’in tepkisine neden oldu. Oldukça sinirlenen Terim güvenlik görevlilerinden Portekizli taraftara müdahale etmelerini istedi. 29. dakikada Engin Baytar’ın topuk pasını rakibe kaptırması, Melo’nun tepkisine neden oldu. Brezilyalı futbolcu arkadaşını sert şekilde uyardı.
AirportHaber Yorum
Yorum Gönder
  • * Yorumlarınız, editör onayından geçmesi durumunda yayınlanacaktır.
  • * Gönderilen yorumlardan kaynaklanacak yasal sorumluluk yorumu gönderen kullanıcılara aittir. Yorumlardan AirportHaber ve bağlı kuruluşları sorumlu tutulamaz.
  • * Kişiler ya da kurumlar hakkında yapılan, eleştiri sınırlarını aşan, hakaret, kötü söz, uygunsuz kelime, ırkçılık, bölücülük unsurları içeren yorumlara yer verilmemektedir.