07 Ekim 2015, Çarşamba 10:30:29

YDA Dalaman Havalimanı’nda tasarım şıklığı

YDA Dalaman Havalimanı çalışanlarının Melis İpekçi imzalı yeni üniformaları, rahatlık ve kullanım kolaylıklarının yanı sıra modanın yansıdığı renk ve çizgileriyle de, şık bir kreasyon olarak büyük beğeni topladı.
  • Bir de adam gibi inşaat yapabilselerdi keşke... Eski Habom Tekniği halen teslim edemediler.
  • Biri Tgs ye de el atsa artık, resmen Çingene gibi.İğrenç ve Ötesi...
  • Muhalefete muhalif ak parti uniformasina benzetik. Biraz olsa anladın mi? Fındık büyüklüğündeki beyin yoksa anlamiyormu- Çağdaş im yeterince. Çıplak dolasmayiz, ihtiyacın varsa ziyaret edersin. Senin gibiler yakışır. burası kış. Usurum.
  • Hiç şık değil kalfa bacı gibi olmuş o güzel kızlar
  • Personel maaşlarını da gündeme alsanizda personel sirkulasyonunu durdurabilseniz diyorum. Sayın Hamdi bey güvenlik personeline yöredeki diğer kuruluşların yüksek maaş vermesine bile karışmıştı.
  • Fotoğraflarda neden bu kadar tatlı cikarlarki birde yakından görün
  • Nokta rumuzlu zevat, resmide ne alaka ile Ak Parti ye bağladın gerçekten merak ediyorum. Çağdaş olmak istiyorsan çıplak gezebilirsin sana kimse karışmaz iki dal yaprak yeter senin gibilere.
  • Rahatlık ve sıklık mı birde giyenlere sorun :D
  • Biri bizim üniformalarada el atsaya :) Fuşya aynen 1km den belli
  • Ilk resimde erkekler ( boyle bakarsan) erkekler solda ve bayanlar sagda. AKP diktatorlugun baslangici

Dalaman Havalimanı’nın yanı sıra, yurt dışında işlettiği Kazakistan Aktau Uluslararası Havalimanı ve inşaatlarını başarıyla tamamladığı Ukrayna Kiev Boryspil Uluslararası Havalimanı, Hatay Uluslararası Havalimanı ile dünyanın sayılı havacılık, bakım ve onarım merkezlerinden biri olan THY Teknik Havacılık Bakım ve Onarım Merkezi (HABOM) projesi ve inşaatına devam ettiği Diyarbakır Uluslararası Havalimanı gibi büyük projelerle, havacılık sektöründe, önemli bir yer edinen YDA Group bünyesindeki YDA Dalaman Havalimanı Yatırım ve İşletme A.Ş; personel kıyafetlerini yeniledi. Büyük beğeni toplayan yeni üniforma kreasyonu, Melis İpekçi imzası taşıyor.  

Rahatlık ve Şıklık Ön Planda
Yeni üniformalar YDA Group koordinatörlüğünde, Melis İpekçi tarafından uzun ve titiz bir tasarım süreci sonrasında ortaya çıktı. Üniformalar, gerek bütünlük ve şıklık gerekse modern tasarımlarıyla bir hazır giyim markası koleksiyonu anlayışı ile oluşturuldu. Operasyon departmanı, teknik departman ve güvenlik personeli olmak üzere toplam 600 personel için hazırlanan üniformaların kullanım alanlarına göre fonksiyonelliği ve kullanılacak materyalin özellikleri Dalaman’ın iklimine uygun olarak geliştirildi.

Uzun süre kullanılacak kalite ve güzellikteki yeni üniformalar, aynı zamanda personelin hareket kabiliyetini kısıtlamayacak ve çok daha kullanışlı olacak şekilde tasarlandı.

YDA Group kurumsal renklerinin temel alındığı yeni üniforma kreasyonunda, modern ve şık bir siluet oluşturuldu. Lacivertin yanı sıra kırmızı ve beyaz renklerin ağırlıklı kullanıldığı kıyafet ve  aksesuarlarda, fonksiyonellik ve konfor temel alınarak, özel kumaşlarla yaratılmış koleksiyon  ortaya çıkarıldı.





YDA Dalaman Havalimanı’nda tasarım şıklığı

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

SAW ~ 9 yıl önce
Bir de adam gibi inşaat yapabilselerdi keşke... Eski Habom Tekniği halen teslim edemediler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mor ve Ötesi tgs ~ 9 yıl önce
Biri Tgs ye de el atsa artık, resmen Çingene gibi.İğrenç ve Ötesi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 9 yıl önce
Muhalefete muhalif ak parti uniformasina benzetik. Biraz olsa anladın mi? Fındık büyüklüğündeki beyin yoksa anlamiyormu- Çağdaş im yeterince. Çıplak dolasmayiz, ihtiyacın varsa ziyaret edersin. Senin gibiler yakışır. burası kış. Usurum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hava tırpancı ~ 9 yıl önce
Hiç şık değil kalfa bacı gibi olmuş o güzel kızlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özgüven ~ 9 yıl önce
Personel maaşlarını da gündeme alsanizda personel sirkulasyonunu durdurabilseniz diyorum. Sayın Hamdi bey güvenlik personeline yöredeki diğer kuruluşların yüksek maaş vermesine bile karışmıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cadıkız ~ 9 yıl önce
Fotoğraflarda neden bu kadar tatlı cikarlarki birde yakından görün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhalefete muhalif ~ 9 yıl önce
Nokta rumuzlu zevat, resmide ne alaka ile Ak Parti ye bağladın gerçekten merak ediyorum. Çağdaş olmak istiyorsan çıplak gezebilirsin sana kimse karışmaz iki dal yaprak yeter senin gibilere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne rahat ne rahat ~ 9 yıl önce
Rahatlık ve sıklık mı birde giyenlere sorun :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 9 yıl önce
Biri bizim üniformalarada el atsaya :) Fuşya aynen 1km den belli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 9 yıl önce
Ilk resimde erkekler ( boyle bakarsan) erkekler solda ve bayanlar sagda. AKP diktatorlugun baslangici

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Icık Daha Dikkat ~ 9 yıl önce
Son fotoğraf da öyle olsa belki mantıklı gelebilirdi. Öyle olmadığına göre demek ki görüşün mantıksız. Analizlerini ıcık daha dikkatli yaparsan doğru tespitlere ulaşacaksın.
. ~ 9 yıl önce
ben ilk resimden bahsetim. son resimle ilgim yok.
Icık Daha Dikkat ~ 9 yıl önce
İşte ben de onu diyorum. Sadece ilk resime bakmakla olmuyor. Hepsine bakarsan belki doğru bir tespit ortaya koyabilirsin. Yani sondakine de bakman gerekiyor. Icık daha dikkatli bak ama hepsine...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000