21 Mayıs 2009, Perşembe 08:12:01

Yazıcıoğlu'nun eşi ilk kez konuştu

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin öldüğü helikopter kazasını araştırmak üzere kurulan TBMM Helikopter Kazasını Araştırma Komisyonu, BBP yöneticileriyle bugüne kadar hiç konuşmayan Yazıcıoğlu’nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu’nu dinledi.
  • kazanın olduğu günde söyledim şimdide söylüyorum.bu iktidar tüm unsurları ile tam bir kepazelik içinde bir KURTARMAMA-ARAMAMA operasyonu tertipleyerek bu insanları orada katletmiştir. cenazeleri bulanlar kendileri tv.lerde söylediler."bize bilgiler alperenler tarafından verildi,bizde onların işaretledikleri yeri aradık ve çok kısa zamanda helikoptere ulaştık"diye.kanaatim hiç değişmedi katiller hala işbaşında.
  • yaşayıpta suçsuz olduğu halde suçlananların ahı acaba SHGM yi ne yönde etkiler mendakka dukka
  • havacılık kazalarında ilk gelen bilgilere asla inanmam ,ne hikmetse kazanın ilk saatlerinde bir yerlerden kesin diye bildirilen bir haber uçar sonrasında yalanlanır,bir defasında Erzincan'da nöbetçi idim bir haber geldi askeri küçük bir uçak düşmüş diye çok kısa bir süre Ankara'dan bazı arkadaşlar aramaya başladı uçuş ekibinin isimlerini soruyorlar emin değilim dediğim halde bir saate yakın uğraştılar bende bana ulaşan isimleri verdim ama kesin değil sakın aileler duymasın diye özellikle uyardım sonrasında gerçek haber geldi isimlerin hepsi yanlıştı hala isim verdiğim için pişmanlık duyarım ve ilk haberlere asla inanmam bence sizde ilk haberlere inanmayın
  • En büyük suç.Aramayı yavaşlatan veya girişimleri durduran. Resmi ve yarı resmi açıklamaları yapanlarda.Birde ihbara cevap veren 112 acil servisinin deneyimsizliğinde
  • Muhsin Yazıcıoğlunu öldürenler nasıl rahatlar şimdi, madem bulundu dedin ayağı kaburgası kırık dedın sonra nıcın bulunmamıs dıyosun.3 gun sonra rahmetlıyı koyluler buluyor sonra köylülere de suuçlama yapılıyor nıcın buldunuz dıye.demeki bi alicengiz oyunu var bu işte.şu anda herhangi bişey olsa cep telefonu sinyaliylecehennemin dibinde olsa bulunur bulunuyorda.niçin Muhsin başkan katledildi? yazıklar olsun bu ülke için mücadele eden insanları engelleyenlere...
  • valinin açıklaması ilginç, ayağı ve kaburgası kırık denmesi, sonradan böyle olduğunun anlaşılması, ne polislikten anlarım ne ipucu aramaktan, ne de komplo teorilerinden, Yazıcıoğlu nu herkes kadar bilirim, siyasetle alakam da yok, yok oğlu yok ama anlatıldığı gibiyse, e bizde de biraz mantık var:)
  • Pilot yaşar suçsuz olur.Pilot ölür suçlu olur.Havacılık camiasında olan bunlar

Kaza anında enkazın bulunmasına kadar geçen süreçte oluşan tüm soru işaretlerini tek tek gündeme getiren Gülefer Yazıcıoğlu’nun en çarpıcı sözleri, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici’nin olaydan hemen sonra yaptığı, “Enkaz bulundu. Yazıcıoğlu’nun bir ayağı ve kaburgası kırık. Hastaneye götürülüyor” şeklindeki açıklamasına ilişkin oldu.

‘Çantası kayıp’
Gülefer Yazıcıoğlu, “Valilerin verdikleri yanlış bilgiler aramayı durdurdu. Kayseri Valisi, ‘Bulundu, ayağı ve kaburgası kırık’ dedi. Daha sonra bu açıklamayı yalanladılar. Üç gün sonra ise enkaz bulundu ve yapılan otopside gerçekten kocamın ayağı ve kaburgası kırık çıktı. Bu tesadüf müydü? Bunu nereden biliyordu? Hepsi tesadüf müydü? Hangi istihbarat biriminden aldı? Kuşları mı var?” dedi.

Yazıcıoğlu, eşinin, içinde önemli evrak, para, silah ve sık kullanmadığı özel cep telefonu bulunan çantasının kayıp olduğunu belirtirken, “Cep telefonu bana teslim edildi ama içinde kartı, hafızasında hiçbir bilgi yoktu, temizlenmişti. Silahı bulunmuş ancak evraklar ve çanta teslim edilmedi. Araştırılmasını istiyorum” diye konuştu.

Yazıcıoğlu, pilotun kalp hastası olduğunun ortaya çıktığını belirtirken, “Hasta olan kişiye uçuş izni nasıl verildi?” diye sordu.

Yazıcıoğlu'nun eşi ilk kez konuştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
kazanın olduğu günde söyledim şimdide söylüyorum.bu iktidar tüm unsurları ile tam bir kepazelik içinde bir KURTARMAMA-ARAMAMA operasyonu tertipleyerek bu insanları orada katletmiştir. cenazeleri bulanlar kendileri tv.lerde söylediler."bize bilgiler alperenler tarafından verildi,bizde onların işaretledikleri yeri aradık ve çok kısa zamanda helikoptere ulaştık"diye.kanaatim hiç değişmedi katiller hala işbaşında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yaşayıpta suçsuz olduğu halde suçlananların ahı acaba SHGM yi ne yönde etkiler mendakka dukka

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
havacılık kazalarında ilk gelen bilgilere asla inanmam ,ne hikmetse kazanın ilk saatlerinde bir yerlerden kesin diye bildirilen bir haber uçar sonrasında yalanlanır,bir defasında Erzincan'da nöbetçi idim bir haber geldi askeri küçük bir uçak düşmüş diye çok kısa bir süre Ankara'dan bazı arkadaşlar aramaya başladı uçuş ekibinin isimlerini soruyorlar emin değilim dediğim halde bir saate yakın uğraştılar bende bana ulaşan isimleri verdim ama kesin değil sakın aileler duymasın diye özellikle uyardım sonrasında gerçek haber geldi isimlerin hepsi yanlıştı hala isim verdiğim için pişmanlık duyarım ve ilk haberlere asla inanmam bence sizde ilk haberlere inanmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
En büyük suç.Aramayı yavaşlatan veya girişimleri durduran. Resmi ve yarı resmi açıklamaları yapanlarda.Birde ihbara cevap veren 112 acil servisinin deneyimsizliğinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Muhsin Yazıcıoğlunu öldürenler nasıl rahatlar şimdi, madem bulundu dedin ayağı kaburgası kırık dedın sonra nıcın bulunmamıs dıyosun.3 gun sonra rahmetlıyı koyluler buluyor sonra köylülere de suuçlama yapılıyor nıcın buldunuz dıye.demeki bi alicengiz oyunu var bu işte.şu anda herhangi bişey olsa cep telefonu sinyaliylecehennemin dibinde olsa bulunur bulunuyorda.niçin Muhsin başkan katledildi? yazıklar olsun bu ülke için mücadele eden insanları engelleyenlere...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
valinin açıklaması ilginç, ayağı ve kaburgası kırık denmesi, sonradan böyle olduğunun anlaşılması, ne polislikten anlarım ne ipucu aramaktan, ne de komplo teorilerinden, Yazıcıoğlu nu herkes kadar bilirim, siyasetle alakam da yok, yok oğlu yok ama anlatıldığı gibiyse, e bizde de biraz mantık var:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pilot yaşar suçsuz olur.Pilot ölür suçlu olur.Havacılık camiasında olan bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000