20 Mart 2012, Salı 14:22:03

YAZICIOĞLU KAZASINDA SÜRPRİZ TAHLİYE

Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybettiği helikopter kazasından sonra bölgeye giden ekipte yer alan ve delil karartmak amacıyla hırsızlık ve silahlı terör örgütüne üye olmak iddiasıyla tutuklanan Astsubay Nusret Memiş, serbest bırakıldı.
  • ben shgm elemanı kerem mumcuoglu,nun annesiyim.kaza oldugu zaman tv den aglayarak izledim.megerse kendi evladıma aglamışım.bunu şimdi anladım.unutmayınki cihazın yerinde olmadıgını fotografla belgeleyen ve bunu savcıya sunan shgm kaza kırım uzmanları.kaza kırım uzmanları bulunmayan parçalardan sorumlu tutulamaz.onlar sadece belgelemekle y etkilidir.oglum aklanarak cezaevinden çıkacak bunu biliyorum.ama buna sebep olanlar bize pardon mu diyecekler.benim oglum onüç günlük kızını göremedi.sesini duymadı.onun hayatını hayallerini yıktılar.bunun hesabını buna sebep olanlar nasıl verecek.ben evladımdan gurur duyuyorum.çünki benim oglum terörist ve terör örgütü üyesi olmadı olamaz.oglum gururum.allah herkese gurur duyacagı evlatlar nasip etsin.
  • Muhsin başkanımın ölümüne bende göz yaşı döktüm. Benimde içimi yaktı. Kiralanan helikopterde buz önleme sisteminin olmaması ve tek pilot kullanmasından dolayı kış şartlarında o kazanın olması gayet normal. Pilot ne kadar tecrübeli olursa olsun havanın kapalı olduğu durumlarda, alet uçuş şartlarına geçmediği sürece vertigo olabilir. Ayrıca kazaya uğrayan helikopterde kara kutu ve beyin yoktur. Helikopterin kara kutusu ve beyni olarak kamuoyuna açıklanan GPS cihazı sadece gidilen güzergahı kaydedebilir. O cihazın ne işe yaradığı internet veya üretici firmadan öğrenilebilir. GPS cihazını kara kutu ve helikoterin beyni olarak kamuoyuna tanıtanlar kusura bakmasınlar ama sayın Cumhurbaşkanımızı dahil kandırmışlardır. Suçluları başka yerde arayın
  • Tutuklu askerler.o gün orada ekazı klorumakla görevli olan kişilerdir.Delil karartmak için helikoptein beynini sökmediler.Helikopterde beyin de yok zaten.Başındakiler de merakdan bakıyorlar.Suçları ogün orada görevli olmak.SHGM ekibin,in suçu da hatalarını örtbas etmek için çaba sarfetmek gerçeğe aykırı rapor tanzim etmektir.Helikopter karbonmonoksit zehirlenmesi sebebiyle pilotun yarı şuursuz halde buluta girmesi sonucu tepeye çarpması sonucu kaza geçirmiştir.
  • senin bahsettiğin adalet türkiyeyi bir süre önce terketti.şu anda onun yerine bakan da yok.ama memlekette "adalet in bakanı" mevcut.ne işe yaradığını sorduğunuzu duyar gibiyim.
  • askerlerin yagma yaptigi ortada iste. LAfi evirip cevirmeye gerek var mi? Hemde yagma yapmaya helikopterle gelmisler. 3 astsubay kafasina gore oraya gidebilir mi? Arkada helikopter bekliyor, icinde subaylar var, toptan o helikopterde kim varsa iceri gitmeli.
  • dava aynı dava suçlamalar aynı dosya aynı hersey aynıyken nasıl olurda bir kişi çıkıp diğerleri içerde kalmaya devam ediyor.iddianame bile hazır değilken. burdanda anlaşıldığı gibi bu dosya hukukun değil birilerinin keyfinin elinde artık yazık ülkeme..
  • Devlette bu işi irdeleyecek uzman kadrolar olmadığından, kaza-kırım gibi uzmanlık isteyen bir işi üstlerini kırmadan kabul eden- ya da rahat birim diye kendisi isteyen gerekli tecrübe ve eğitime sahip olmayan insanların halen içerde olması malesef doğal karşılanmalıdır. Tam bir "pardon" klasiği. Bu bir terör işi bile olsa, bu içerdekilerin yetisi ile yapılamaz, bu açıktır. Araştırılması gereken neden bu işi inceleyecek yetkin kişilerin olmadığı ya da görevlendirilmediğidir.
  • Kaza kırım ekibi hala içeride. Bundan sonra kaza tahkikat ekibi zor kurulur, zaten sıkıntılı bir konu, kimse elini sürmek istemez. Sektörden de devletten de. Bu arkadaşların canı yandı, onları Allah kurtarsın. SHGM'den bağımsız, eğitimli kaza tahkikat uzmanlarından bir kurul kurulsun, özerk olsun, kaza olunca gerekirse DHMI, SHGM de bu kurul tarafından incelenebilsin.
  • SHGM'den 3 gariban memur ve TSK'den 3 assubayı tutmuş içeri koymuşlar ki siz terör örgütü kurdunuz helikopteri düşürdünüz ve rahmetli Yazıcıoğluna suikast yaptınız. Bu kadar komiklik olurmu? rahmetli Yazıcıoğlu sağ olsaydı bu olaya en çok o gülerdi. Bari rahmetli Aziz Nesini yakmasaydınız da o birkaç kitap yazarak bu işten para kazansaydı. Bu olup bitenlere bir anlam veren veya inanan varmı en çokta onu merak ediyorum.
  • Adalet birgün tecelli edecektir. Bekleyelim ve Görelim.....
BBP eski lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun da yaşamını yitirdiği helikopter kazasından sonra, ‘delil karartmak amacıyla hırsızlık ve silahlı terör örgütüne üye olmak’ iddiasıyla tutuklanan Astsubay Nusret Memiş, sessiz sedasız tahliye edildi.

Geçtiğimiz Cuma günü tahliye edilen Nusret Memiş, helikopter enkazından parçaların söküldüğü iddia edilen görüntüleri kayıda alan kişi olarak kamuoyunda biliniyor.

Nusret Memiş’in, kazanın 3’ncü yıl dönümüne sayılı günler kala sessiz sedasız serbest bırakılmasının olası provakasyonları önleme amaçlı olduğu kaydedildi.

Astsubay Nusret Memiş ifadesinde, "Bölgeye kırıma uğrayan askeri helikopterin çalışmaları için görevlendirilmiştim. Bu ara, kırıma uğrayan sivil helikopterin yanına gittim, doğayı ve iniş yapan bir helikopteri çekerken o sırada kırıma uğrayan sivil helikopterin yanında bulunan Nedim Bakırhan, Cemal Şahin ve Aydın Özsıcak'da görüntüye girmiş. Benim amacım onları çekmek değildi. Onların tam olarak ne yaptığını da görmedim, farkında da değildim" ifadelerini kullanmıştı.

Olayla ilgili olarak tutuklanan astsubaylar Nedim Bakırhan, Cemal Şahin ve Aydın Özsıcak'ın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün açıkladığı enkazdan cihaz sökerken görüntülenen 3 astsubay olduğu ve görüntüyü kameraya alan Nusret Memiş ile birlikte, "Delil karartmak amacıyla hırsızlık ve silahlı terör örgütüne üye olmak" iddiasıyla suçlanıyorlardı.

Nusret Memiş, Ekim ayından bu yana tutuklu bulunuyordu. Kazaya ilişkin, ’Helikoptere ait cihazların çalınmasına iştirak etmek, suç delillerini karartmak, sahte tutanak düzenlemek ve silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçlamalarıyla Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü kaza kırım heyetinden Feridun Seren, Kerem Mumcuoğlu, Şıhmehmet Sevdim, Nedim Bakırhan, Cemal Şahin ve Aydın Özsıcak’ın tutuklulukları halen devam ediyor.

©AirportHaber.com ÖZEL
YAZICIOĞLU KAZASINDA SÜRPRİZ TAHLİYE

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 12 yıl önce
ben shgm elemanı kerem mumcuoglu,nun annesiyim.kaza oldugu zaman tv den aglayarak izledim.megerse kendi evladıma aglamışım.bunu şimdi anladım.unutmayınki cihazın yerinde olmadıgını fotografla belgeleyen ve bunu savcıya sunan shgm kaza kırım uzmanları.kaza kırım uzmanları bulunmayan parçalardan sorumlu tutulamaz.onlar sadece belgelemekle y etkilidir.oglum aklanarak cezaevinden çıkacak bunu biliyorum.ama buna sebep olanlar bize pardon mu diyecekler.benim oglum onüç günlük kızını göremedi.sesini duymadı.onun hayatını hayallerini yıktılar.bunun hesabını buna sebep olanlar nasıl verecek.ben evladımdan gurur duyuyorum.çünki benim oglum terörist ve terör örgütü üyesi olmadı olamaz.oglum gururum.allah herkese gurur duyacagı evlatlar nasip etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Muhsin başkanımın ölümüne bende göz yaşı döktüm. Benimde içimi yaktı. Kiralanan helikopterde buz önleme sisteminin olmaması ve tek pilot kullanmasından dolayı kış şartlarında o kazanın olması gayet normal. Pilot ne kadar tecrübeli olursa olsun havanın kapalı olduğu durumlarda, alet uçuş şartlarına geçmediği sürece vertigo olabilir. Ayrıca kazaya uğrayan helikopterde kara kutu ve beyin yoktur. Helikopterin kara kutusu ve beyni olarak kamuoyuna açıklanan GPS cihazı sadece gidilen güzergahı kaydedebilir. O cihazın ne işe yaradığı internet veya üretici firmadan öğrenilebilir. GPS cihazını kara kutu ve helikoterin beyni olarak kamuoyuna tanıtanlar kusura bakmasınlar ama sayın Cumhurbaşkanımızı dahil kandırmışlardır. Suçluları başka yerde arayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tutuklu askerler.o gün orada ekazı klorumakla görevli olan kişilerdir.Delil karartmak için helikoptein beynini sökmediler.Helikopterde beyin de yok zaten.Başındakiler de merakdan bakıyorlar.Suçları ogün orada görevli olmak.SHGM ekibin,in suçu da hatalarını örtbas etmek için çaba sarfetmek gerçeğe aykırı rapor tanzim etmektir.Helikopter karbonmonoksit zehirlenmesi sebebiyle pilotun yarı şuursuz halde buluta girmesi sonucu tepeye çarpması sonucu kaza geçirmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
senin bahsettiğin adalet türkiyeyi bir süre önce terketti.şu anda onun yerine bakan da yok.ama memlekette "adalet in bakanı" mevcut.ne işe yaradığını sorduğunuzu duyar gibiyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
askerlerin yagma yaptigi ortada iste. LAfi evirip cevirmeye gerek var mi? Hemde yagma yapmaya helikopterle gelmisler. 3 astsubay kafasina gore oraya gidebilir mi? Arkada helikopter bekliyor, icinde subaylar var, toptan o helikopterde kim varsa iceri gitmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
dava aynı dava suçlamalar aynı dosya aynı hersey aynıyken nasıl olurda bir kişi çıkıp diğerleri içerde kalmaya devam ediyor.iddianame bile hazır değilken. burdanda anlaşıldığı gibi bu dosya hukukun değil birilerinin keyfinin elinde artık yazık ülkeme..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Devlette bu işi irdeleyecek uzman kadrolar olmadığından, kaza-kırım gibi uzmanlık isteyen bir işi üstlerini kırmadan kabul eden- ya da rahat birim diye kendisi isteyen gerekli tecrübe ve eğitime sahip olmayan insanların halen içerde olması malesef doğal karşılanmalıdır. Tam bir "pardon" klasiği. Bu bir terör işi bile olsa, bu içerdekilerin yetisi ile yapılamaz, bu açıktır. Araştırılması gereken neden bu işi inceleyecek yetkin kişilerin olmadığı ya da görevlendirilmediğidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kaza kırım ekibi hala içeride. Bundan sonra kaza tahkikat ekibi zor kurulur, zaten sıkıntılı bir konu, kimse elini sürmek istemez. Sektörden de devletten de. Bu arkadaşların canı yandı, onları Allah kurtarsın. SHGM'den bağımsız, eğitimli kaza tahkikat uzmanlarından bir kurul kurulsun, özerk olsun, kaza olunca gerekirse DHMI, SHGM de bu kurul tarafından incelenebilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
SHGM'den 3 gariban memur ve TSK'den 3 assubayı tutmuş içeri koymuşlar ki siz terör örgütü kurdunuz helikopteri düşürdünüz ve rahmetli Yazıcıoğluna suikast yaptınız. Bu kadar komiklik olurmu? rahmetli Yazıcıoğlu sağ olsaydı bu olaya en çok o gülerdi. Bari rahmetli Aziz Nesini yakmasaydınız da o birkaç kitap yazarak bu işten para kazansaydı. Bu olup bitenlere bir anlam veren veya inanan varmı en çokta onu merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Adalet birgün tecelli edecektir. Bekleyelim ve Görelim.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000