15 Mayıs 2012, Salı 13:21:52

YAZICIOĞLU DAVASINDA SON DAKİKA

Eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindeki 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında geçen yıl tutuklanan Kenan K, tahliye edildi...
  • 3 sivil daha tahliye oldu son dakika haberi darısı askerlerin başına
  • SHGM'de çalışan bu üç arkadaşımızın içerde tutulmasının hiç bir hukiki dayanağı olduğuna inanmıyorum. Mahkemeye çıkarıldıkları gün tahliye olacaklarından herkes emin olsun. Bu arkadaşlara kimse sahip çıkmadığı için suçsuz ve günahsız yere aylardır içerde yatıyorlar. İsterseniz piyon deyin, isterseniz göz boyama, SHGM Genel Müdürü "Çalıştay" Bilal Başar durmadan çalıştay yapıp turşusunu kurmaktan Gn. Md. Yrd. Haydar Yalçın Eurocontol'de toplantı yönetmekten zaman bulup bu arkadaşlarlada bir ilgilenseler belkide bu arkadaşlarımız ser sefil olmayacaktı yukarda Allah var ya bu kadar duyarsızlık olurmu? diğer iki Gn. Md. Yrd. için hiçbir şey söylemeye bile gerek yok onlar emekliliklerini çay ve kahve içerek SHGM'de geçiriyorlar. Bu hadisenin SHGM'nin tarihinde kara bir leke olarak asılacağından herkes emin olsun.
  • Bu dava nın neticesinde zaafiyet gösteren shgm ise cezalandırılmalılar değilse bilin ki saydıgınız isimleri piyon olarak kullanıyorlar göz boyamak için. Ama Mazlumun Ahı İndirir Şahı kimse Unutmasın. MUHSİN YAZICIOĞLU Sevenleri Bu Olayı 30 yıl da geçse unutmaz... Ya Devlet BAŞA Ya Kuzgun LEŞE...
  • SHGM'den içeride unutulan 3 arkadaşımız Feridun Seren, Mehmet Sevdim ve Kerem Mumcu'ya ne oldu onların suçu neymiş neden içerdeler bilen varmı? hangi suçla yargılanıyorlar, altı ay geçti hala ortada iddaneme yok böyle adeletmi Olur? adelet adeletsizliğe dönüşmüş bir ülkede SHGM'de çalışmanın suçu bumu olmalıdır?

Kenan K, tutuklu bulunduğu Malatya ETipi Kapalı Cezaevi’nden yeniden ifadesi alınmak üzere Malatya Adliyesi’ne
getirildi.

Kenan K, ifadesinin ardından, Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Şeref Gürkan’ın talebi üzerine Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nce tahliye edildi.

Böylece, soruşturma kapsamında cezaevinden tahliye edilenlerin sayısı 2’ye yükseldi. Helikopterin enkazı başında kamerayla görüntü kaydettiği ileri sürülen Nedim B. de, savcının talebiyle Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nce tahliye edilmişti.

Soruşturma kapsamında 3’ü muvazzaf 6 kişi tutuklu bulunuyor.

Kahramanmaraş’ta helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Muhsin Yazıcoğlu ve beraberindeki 5 kişinin ölümüne ilişkin Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcıvekilliği’nce yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul’da gözaltına alınan ve helikopterin ait olduğu şirkette teknisyen olduğu öğrenilen emekli asker Kenan K, 18 Kasım 2011’de çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

YAZICIOĞLU DAVASINDA SON DAKİKA

Yorumlar

bluesea ~ 12 yıl önce
3 sivil daha tahliye oldu son dakika haberi darısı askerlerin başına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
SHGM'de çalışan bu üç arkadaşımızın içerde tutulmasının hiç bir hukiki dayanağı olduğuna inanmıyorum. Mahkemeye çıkarıldıkları gün tahliye olacaklarından herkes emin olsun. Bu arkadaşlara kimse sahip çıkmadığı için suçsuz ve günahsız yere aylardır içerde yatıyorlar. İsterseniz piyon deyin, isterseniz göz boyama, SHGM Genel Müdürü "Çalıştay" Bilal Başar durmadan çalıştay yapıp turşusunu kurmaktan Gn. Md. Yrd. Haydar Yalçın Eurocontol'de toplantı yönetmekten zaman bulup bu arkadaşlarlada bir ilgilenseler belkide bu arkadaşlarımız ser sefil olmayacaktı yukarda Allah var ya bu kadar duyarsızlık olurmu? diğer iki Gn. Md. Yrd. için hiçbir şey söylemeye bile gerek yok onlar emekliliklerini çay ve kahve içerek SHGM'de geçiriyorlar. Bu hadisenin SHGM'nin tarihinde kara bir leke olarak asılacağından herkes emin olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Bu dava nın neticesinde zaafiyet gösteren shgm ise cezalandırılmalılar değilse bilin ki saydıgınız isimleri piyon olarak kullanıyorlar göz boyamak için. Ama Mazlumun Ahı İndirir Şahı kimse Unutmasın. MUHSİN YAZICIOĞLU Sevenleri Bu Olayı 30 yıl da geçse unutmaz... Ya Devlet BAŞA Ya Kuzgun LEŞE...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
SHGM'den içeride unutulan 3 arkadaşımız Feridun Seren, Mehmet Sevdim ve Kerem Mumcu'ya ne oldu onların suçu neymiş neden içerdeler bilen varmı? hangi suçla yargılanıyorlar, altı ay geçti hala ortada iddaneme yok böyle adeletmi Olur? adelet adeletsizliğe dönüşmüş bir ülkede SHGM'de çalışmanın suçu bumu olmalıdır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000