29 Eylül 2017, Cuma 08:21:06

Yasak öncesi son uçuşlar!

Erbil ve Süleymaniye'ye yapılan uçuşlar bugün saat 18.00’de sona erecek, bölgede bulunan Türk şirketleri çalışanlarını son uçuşlarla tahliye ediyor.
  • Zagrosjet ne yapacak? Baska ucuşları yok.dükkanı kapatıp gitsinler bari
  • Kuzey Irak'a çalışmaya gidenlerde muhtemel kürt ve hepsi ağzında kötü sözle dönmüştür geri yada dönecek yada kalacak bilemem ama söve söve döneceklerse hiç dönmesine türkiyenin onlara ihtiyacı yok bu ülkeden yedikleri ekmek yedi sülalesinden çıksın hainlerin
  • Airporthaber siz hala zagrosjet reklamlarına devam ediyorsunuz... farkında mısınız?
  • Boykot irak

Erbil ve Süleymaniye'ye yapılan uçuşlar bugün saat 18.00’de sona erecek, bölgede bulunan Türk şirketleri çalışanlarını son uçuşlarla tahliye ediyor. Bugün sabah saatlerinde Türk Hava Yolları’nın Erbil-İstanbul, Süleymaniye-İstanbul ve Atlasglobal Havayolları’nın Erbil-İstanbul uçuşlarıyla bir çok Türk işçi yurda döndü.

Sabah erken saatlerde inen uçaklar bir çok Türk vatandaşını getirirken Atlasglobal Hava Yolları’nın Erbil-İstanbul seferiyle gelen işçiler konuştu. Türk işçiler bölgede faaliyet gösteren Türk işverenlerin güvenlik kaygısıyla bugün yapılan son uçuşlarla çalışanlarını Türkiye’ye gönderdiğini kaydederek durumun düzelmesiyle tekrar işlerine geri dönebileceklerini söylediler.

İşçilerden Furkan Toker, "Şirketimizin aldığı karar sonucu boşaltma kararı aldı. Ondan dolayı son saati beklemeden döndük. Orada enerji üretim santralinde çalışıyorduk. Şirket dönme kararı alırsa geri döneriz. Biz ekip olarak geldik. Bizim üç şantiye vardı üçünü de boşalttık" dedi. Toker, "İşsiz mi kaldınız?" sorusuna da "Bilmiyorum bir nevi öyle gözüküyor. Hayırlısı diyelim" diye yanıtladı.

Elektrik santralinde çalışan Halit Çimpolat isimli işçi de "Erbil’den geri döndük. Hükümetlerin anlaşamaması sebebiyle hava sahası kapanacak dediler. Şirkette riski göze alamayıp bizi geri çekti. Şimdi memlekete Kahramanmaraş’a döneceğim. Eğer ortalık sakinleşirse geri döneceğiz" diye konuştu. (Hürriyet)

Yasak öncesi son uçuşlar!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Ee ~ 7 yıl önce
Zagrosjet ne yapacak? Baska ucuşları yok.dükkanı kapatıp gitsinler bari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ~ 7 yıl önce
Kuzey Irak'a çalışmaya gidenlerde muhtemel kürt ve hepsi ağzında kötü sözle dönmüştür geri yada dönecek yada kalacak bilemem ama söve söve döneceklerse hiç dönmesine türkiyenin onlara ihtiyacı yok bu ülkeden yedikleri ekmek yedi sülalesinden çıksın hainlerin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen ne diyon yaa ~ 7 yıl önce
Acaba sen işinden ekmeğinden olsan naaparsin? Zirvalama burada.
erbil ~ 7 yıl önce
Airporthaber siz hala zagrosjet reklamlarına devam ediyorsunuz... farkında mısınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 7 yıl önce
Boykot irak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000