13 Nisan 2012, Cuma 09:15:25

YASAĞA İSYAN ETTİ

Denver Uluslararası Havaalanı'nda sigara içilmeyen bölümde sigara içen kadına uyarı yapılınca kadın herkesin ortasında elbiselerini çıkardı.
  • "gerekirse bizde soyunuruz ne varki ? kupa için her türlü mücadeleyi yaparız yarın bende didier zokoroyla gelicem çıplak şekilde tepkimizi koyucaz yetti artık kupamızı verin bizim "
  • İşte söylüyorum bunu sürekli, adamlar havacılıkta bizden 50 yıl ilerde. Haydi kızlar biran önce yakalayalım Amerka´lıları :))
Havaalanı sözcüsü Jenny Schiavone olayla ilgili yaptığı açıklamada "Sigara içilmeyen alanda sigara içiyordu. İçmemesi için uyarıldı. Sonra kadın elbiselerini çıkarmaya başladı" dedi. Adı açıklanmayan kadının bu hareketi neden yaptığı henüz açıklık kazanmazken polis soyunma olayının sigarayla ilgisinin olmadığını söyledi.

Bir görgü tanığı diğer yolcuların bu soyunma olayını hoş karşılamadığını belirterek "Herkes şok oldu. Önce kimse dikkat etmedi, çünkü herkes uçağına yetişmeye çalışıyordu. Ancak tamamen çıplak olan kadını gördüklerinde hiç kimse şaşkınlığını gizleyemedi" diye konuştu.

Salı günü yaşanan olayda görevlileri yaklaşık 20 dakikada uğraştıran kadının gözaltına alınmadığı belirtildi.
YASAĞA İSYAN ETTİ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
"gerekirse bizde soyunuruz ne varki ? kupa için her türlü mücadeleyi yaparız yarın bende didier zokoroyla gelicem çıplak şekilde tepkimizi koyucaz yetti artık kupamızı verin bizim "

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İşte söylüyorum bunu sürekli, adamlar havacılıkta bizden 50 yıl ilerde. Haydi kızlar biran önce yakalayalım Amerka´lıları :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000