01 Ekim 2010, Cuma 08:42:15

YARIN MODEL UÇAK YARIŞI VAR

5'nci Plastik Model Uçak Yarışması 2-3 Ekim 2010'da Ankara Etimesgut'ta Hava Kuvvetleri Müzesi Komutanlığı'nda yapılacak.
  • Sayın editörler statik modelciliğe ilgi göstermişsiniz yarışmanın haberini yapmışsınız teşekkürler de haberin fotoğrafını yanlış koymuşsunuz koyduğunuz bu fotoğraf radio kontrol modeller biraz dikkat...
  • Diaromalar değil diorama,ya da dioromu da olabilir ! Çok ''şeker'' bir yarışma olacağı aşikar ! ! !
Hava Kuvvetleri Komutanlığı Hava Lojistik Komutanlığı'ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada yarışmaya her türlü statik plastik uçaklar ve canlandırmaların katılabileceği ifade edildi. Her grupta ilk 3'e girenlere ödül verilirken, gruplar ise Türk uçakları, Dünya Uçakları, Sivil Uçaklar, Helikopterler, Amatörler, PM Model Grubu, Gençler, Havacılık Diaromaları ve Vinyetleri halinde katılım kabul edilecek. Gruplara 3'den az model uçak katılması halinde o grubun iptal edileceği ifade edildi.

Yapılan canlandırmaların havacılıkla ilgili olması gerekmektiği vurgulanırken, daha önce yarışmalarda dereceye girmiş eserler bu yarışmaya kabul edilmeyeceği de bildirildi. Yarışmaya katılan eserler Müze Komutanı başkanlığındaki dört kişilik jüri heyeti tarafından değerlendirilecek. Eserlere ilişkin yapılacak değerlendirmelerin ise, "Montaj ve yapım zorluğu, tesviye ve temizlik, tamamlayıcı detay ve aksesuar, boyama ve gerçeğe uygunluk" çerçevesinde yapılacak. Yarışmanın ardından 3 Ekim 2010'da Ankara Hava Kuvvetleri Müzesi Komutanlığı'nda yapılacak ödül töreninde dereceye giren modellerin sahiplerine başarı belgesi, ödüller, firmaların hediyeleri ve eğer müze komutanlığı gerekli gördüğü takdirde özel ödül de verileceği kaydedildi.
YARIN MODEL UÇAK YARIŞI VAR

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın editörler statik modelciliğe ilgi göstermişsiniz yarışmanın haberini yapmışsınız teşekkürler de haberin fotoğrafını yanlış koymuşsunuz koyduğunuz bu fotoğraf radio kontrol modeller biraz dikkat...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Diaromalar değil diorama,ya da dioromu da olabilir ! Çok ''şeker'' bir yarışma olacağı aşikar ! ! !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000