01 Mart 2014, Cumartesi 08:59:18

'YARASA ADAM' PARAŞÜTÜ ANLATTI!

Paraşüt Akrobasi Pilotu Arif Kemal Buhara Erzincan Üniversitesi’nde öğrencilerle bir araya geldi.
  • Türkiyede bir Arif Kemal var başkası yok İnşallah kedi yetiştirdiği öğrencilerinden çıkar.Örnek insan ADNADAN SEVGİLER.
  • Çok iyi bir pilot olmanın yanında harika bir Kişilik canayakınlığını disiplin ve otoriterlikle çok iyi götürüyor. Selam olsun Yüreği insan sevgisi ile dolu koca adama.
  • Arif Bey yıllarca yoğun emek verip kazandığı tecrübelerini THK Antalya Karain Havacılık Eğitim Merkezinde hiçbir karşılık gözetmeden gençlerle paylaşarak ülkemizde havacılık alanında yeni cevherler keşfedilmesine vesile olmakta, ülkemiz adına gurur duyulacak işler yapmaya devam etmektedir. Can-ı gönülden kendisini tebrik ediyorum.
  • Keşke senin yaptığın havacılığın % 1 inide başkaları yapsaydı bu ülke havacılığı nerelerde olurdu Arifcim. Yakışıyor sana... Vedat SARIKAYA
  • side show da izlemiştim başarılı
  • Turkiye'de bir ilk. Serbest atlayış çok pahalı ve riskli bir spor. Arif bey belli ki bu işe epey emek ve para harcamış. Bravo

Erzincan Üniversitesi Doğa Sporları Kulübü’nün davetlisi olarak Erzincan’a gelen Arif Kemal Buhara, başögretmen salonunda düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.

Söyleşiye dünyada ve Türkiye’de uçuş tarihi hakkında bilgiler vererek başlayan Buhara, katılımcılara paraşüt hakkında bilgi verdi.

Paraşüt çeşitleri ve paraşütün kullanımı hakkında kısa bilgiler de veren Buhara, paraşütle atlamanın turizme büyük katkılar sunacağını ifade etti.

Söyleşinin ilerleyen dakikalarında beraberinde getirdiği paraşüt kıyafetini ve yamaç paraşütünü öğrencilere uygulamalı olarak tanıtan Buhara, paraşütle atlamaya ilgisi olan öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu. Söyleşinin sonunda Buhara’ya katılımlarından dolayı çiçek ve plaket takdim edildi.







'YARASA ADAM' PARAŞÜTÜ ANLATTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Mehmet CEYLAN D-181 ~ 9 yıl önce
Türkiyede bir Arif Kemal var başkası yok İnşallah kedi yetiştirdiği öğrencilerinden çıkar.Örnek insan ADNADAN SEVGİLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Soner yp ~ 9 yıl önce
Çok iyi bir pilot olmanın yanında harika bir Kişilik canayakınlığını disiplin ve otoriterlikle çok iyi götürüyor. Selam olsun Yüreği insan sevgisi ile dolu koca adama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koray ~ 10 yıl önce
Arif Bey yıllarca yoğun emek verip kazandığı tecrübelerini THK Antalya Karain Havacılık Eğitim Merkezinde hiçbir karşılık gözetmeden gençlerle paylaşarak ülkemizde havacılık alanında yeni cevherler keşfedilmesine vesile olmakta, ülkemiz adına gurur duyulacak işler yapmaya devam etmektedir. Can-ı gönülden kendisini tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakışır,,,, ~ 10 yıl önce
Keşke senin yaptığın havacılığın % 1 inide başkaları yapsaydı bu ülke havacılığı nerelerde olurdu Arifcim. Yakışıyor sana... Vedat SARIKAYA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
side ~ 10 yıl önce
side show da izlemiştim başarılı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 10 yıl önce
Turkiye'de bir ilk. Serbest atlayış çok pahalı ve riskli bir spor. Arif bey belli ki bu işe epey emek ve para harcamış. Bravo

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000