17 Haziran 2012, Pazar 14:26:10

YANLIŞ İNİNCE HASTANELİK OLDU

Fethiye’nin Ölüdeniz beldesinde Babadağ’dan yamaç paraşütü atlayış gerçekleştiren paraşütçü, plaj yerine denize sert şekilde inince hastanelik oldu...
  • orada deniz ustunde SIV denilen olagan disi durumlar calisiliyor. Bu muhtemelen onunla ilgili. Deniz ustunde acayip manevralar deneniyor ki pilot bunlara alissin basina gelirse hemen toparlayabilsin diye. Bu pilotumuz sanirim o manevralardan birinden cikamamis suya sert inmis. Zaten hemen hazirda bekleyen bot mudahele etmis. Gecmis olsun. Kendisi gayet zorlu bir tecrube edindi eminim daha bilincli ucacaktir. Zaten SIV calismasinin amaci bu. Suya inen malzeme falan onemli degil zaten tedavisi ayakta yapilmis.Pilotumuzn bir omur boyu ucmasi dilegiyle.

Edinilen bilgilere göre; tatil için Mersin’den Ölüdeniz’e gelen 45 yaşındaki Osman Yıldırım, Babadağ’dan öğle saatlerinde yamaç paraşütü ile Ölüdeniz’e doğru uçuşa geçti. Yaklaşık 25 dakika uçuş yaptıktan sonra rotayı iniş için plaja yönlendirdi. Yaklaşık 5 yıldır paraşüt ile uçuş yaptığı öğrenilen Osman Yıldırım plaja 40 metre uzakta aniden irtifa kaybedince sert şekilde denize düştü.

Bir bot ile hemen denizden alınan ve Plaja çıkarılan Osman Yıldırım Burada sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından 112 Acil Ambulans ile Fethiye Devlet Hastanesine kaldırılıp ayakta tedavi edildi.

YANLIŞ İNİNCE HASTANELİK OLDU

Yorumlar

deniz ustu ~ 12 yıl önce
orada deniz ustunde SIV denilen olagan disi durumlar calisiliyor. Bu muhtemelen onunla ilgili. Deniz ustunde acayip manevralar deneniyor ki pilot bunlara alissin basina gelirse hemen toparlayabilsin diye. Bu pilotumuz sanirim o manevralardan birinden cikamamis suya sert inmis. Zaten hemen hazirda bekleyen bot mudahele etmis. Gecmis olsun. Kendisi gayet zorlu bir tecrube edindi eminim daha bilincli ucacaktir. Zaten SIV calismasinin amaci bu. Suya inen malzeme falan onemli degil zaten tedavisi ayakta yapilmis.Pilotumuzn bir omur boyu ucmasi dilegiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000