20 Ekim 2010, Çarşamba 11:19:50

YANLIŞ HABER ATC'LERİ ÇOK KIZDIRDI!

Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü'nün kutlamaya hazırlanan havacılık camiası bugün ortaya çıkan bir haberle adeta şok etkisi yaşadı. Çıkan haber özellikle ATC'leri çok kızdırdı...
  • yogun iş temposun dan olmuştur :))))))
  • Bu sapığın kendi anası bacısı kızı karısı yok muymuş ? Şerefsiz kelimesi işte böylelerine yaraşıyor !
  • insanların işlediği yüz kızartıcı suçlar kişilerin kendilerini bağlar. bu çelebi ya da farklı bir kurum da olabilir. lütfen bilip bilmeden kurumlar hakkında suçlamada bulunmayın. sonuçta şirketler çalışanlarının ahlak bekçisi değildir.
  • çelebinin ne olduğunu herkes biliyor demek nedemek:))))birazda ben karıştırayım ortalıı:)))
  • Okuduğunu anlamayan bu sözümona yorumcu ! sadece yazmak için yazmış. Eğer dikkatli okursa veya okumasını bilen birine okututarak yazdırsa idi bunu yapan kişinin yazıda Hava Trafik Görevlisi olarak geçtiğini anlayacaktı. Yazı bunu üzerine, yoksa Çelebinin ne olduğunu herkes biliyor.
  • Çelebi sanki havacılık camiasında değil...

Çeşitli gazetelerde bugün çıkan haberlere göre; İstanbul Bakırköy Osmaniye'de cumartesi günleri kurulan halk pazarında elinde kamerayla kadınların etek altlarından görüntülerini çeken bir kişinin dolaştığı ihbarı üzerine harekete geçen polis tedbir aldı.

Geçtiğimiz Temmuz ayında kızları görüntülemeye çalışırken yakalanan şüphelinin, Atatürk Havalimanı'nda görevli hava trafik kontrolörü olduğu belirtilmişti.

Şimdi AirportHaber olarak gerçekleri açıklıyoruz...

Gizli kamerayla bayanların etek altı görüntüleri kaydeden şahıs Atatürk Havalimanı'nda hava trafik kontrolörü olarak çalışmıyordu. Şüpheli sıfatıyla hakkında işlem başlatılan Ö.Ç.G, Çelebi Hava Servisi'nde çalışan bir personeldi. Yüz kızartıcı bir suça adı karıştığı için Çelebi Hava Servisi ile olan bağlantısı anında kesildi.

Öte yandan 20 Ekim Hava Trafik Kontrolörleri Günü'nde böyle bir haberin çıkması da tepki topladı. Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği Genel Başkanı Ayhan Kartal, "Özellikle böyle bir günde bu tip bir haberi duyunca hem çok üzüldüm hem de çok şaşırdım. Zaten ilk duyduğum anda bile hiç bir meslektaşımın böyle bir olaya karışacağına ihtimal vermedim. Daha sonra olaya adı karışan şahsın bizimle herhangi bir bağlantısı olmadığını da öğrendik. Ama bizi en çok üzen nokta ise haberin detaylarını araştırmadan, bir meslek grubunun töhmet altında bırakılması oldu. Keşke böyle bir günde bu tür bir olayla karşılaşmasaydık. Bu sebeple, haberi yazan basın mensubunun özür dilemesini bekliyoruz" dedi.

Ayrıca, olaya adı karışan Ö.Ç.G'nin hakkında "cinsel taciz" suçundan, 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldığı öğrenildi.

YANLIŞ HABER ATC'LERİ ÇOK KIZDIRDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
yogun iş temposun dan olmuştur :))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu sapığın kendi anası bacısı kızı karısı yok muymuş ? Şerefsiz kelimesi işte böylelerine yaraşıyor !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
insanların işlediği yüz kızartıcı suçlar kişilerin kendilerini bağlar. bu çelebi ya da farklı bir kurum da olabilir. lütfen bilip bilmeden kurumlar hakkında suçlamada bulunmayın. sonuçta şirketler çalışanlarının ahlak bekçisi değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çelebinin ne olduğunu herkes biliyor demek nedemek:))))birazda ben karıştırayım ortalıı:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Okuduğunu anlamayan bu sözümona yorumcu ! sadece yazmak için yazmış. Eğer dikkatli okursa veya okumasını bilen birine okututarak yazdırsa idi bunu yapan kişinin yazıda Hava Trafik Görevlisi olarak geçtiğini anlayacaktı. Yazı bunu üzerine, yoksa Çelebinin ne olduğunu herkes biliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çelebi sanki havacılık camiasında değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000