16 Ocak 2012, Pazartesi 12:30:41

YANLIŞ ANONS LONDRA'DAN DÖNDÜ!

British Airways'in bir yolcu uçağında yapılan yanlış anons uçakta dehşet anlarının yaşanmasına neden oldu...
  • Ne yani, yolcuları tatmin etmek için okyanusa mı inselerdi? Yanlışlıkla yapıldığını söylemişler işte. Daha ne yapsalardı. Madem bu kadar korkuyorsun yüzerek geç okyonusu...
  • thy den acıklama ılgılı kabın ekıbının işine son verılmıstır yolculara bedava bılet :D
  • Memleket ayrımı yanlış olur ama değişmeyen tek şey hepimizin yapması olası olan hataları affetme ve yapan kişiyi yerden yere vurmaktan öte ona destek olan davranışlarımızdır. Para veren kişi olmak , herzaman size gülümseyen insanları esir almak demek değildir.
  • yahu aman ne haber ne haber.. kaç kere oldu yanlış anons nedir yani.. sen anonsa bakma kabin ekibinin yüzüne bak.. orada bir telaş görüyorsan işte o zaman kork.
İngiliz British Airways'in Miami-Londra seferini yapan bir yolcu uçağında kabin ekibi daha önceden kaydedilmiş olan 'Okyanus'a acil iniş yapıyoruz' anonsunu yanlışlıkla yolculara dinletince uçakta adeta şok anlar yaşandı.

Neye uğradıklarını şaşıran yolcular uçak içinde çığlık çığlığa kaldı. Durumu toparlamaya çalışan kabin ekibi yeni bir anons yaparak duyurunun yanlışlıkla yayınlandığını, okyanusa inme gibi bir durumun olmadığını ve tamamen hatadan kaynaklanan bir anons olduğunu duyurunca yolcular şaşkına döndü.
 
'Okyanusa acil iniş yapıyoruz' anonsunun yanlışlıkla yapıldını duyuran kabin ekibine tepki gösteren yolcular, Londra'nın Heatrow Havalimanı'na inene kadar tedirginliklerini üstlerinden atamadı.
 
Uçağın Londra'ya güvenli bir iniş yapmasının ardından şirketi şikayet edeceklerini açıklayan yolcular, uçak içinde iniş yapana kadar korku içinde beklediklerini ve kabin ekibinin sadece anonsun yanlış yapıldığını söylemekten başka birşey yapmadıklarını iddia etti.
 
British Airways ise konuya gereken hassasiyetin gösterildiğini ve kabin ekibinin yolculardan özür dileyerek sakinleştirmeye çalıştıklarını açıkladı.
YANLIŞ ANONS LONDRA'DAN DÖNDÜ!

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Ne yani, yolcuları tatmin etmek için okyanusa mı inselerdi? Yanlışlıkla yapıldığını söylemişler işte. Daha ne yapsalardı. Madem bu kadar korkuyorsun yüzerek geç okyonusu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy den acıklama ılgılı kabın ekıbının işine son verılmıstır yolculara bedava bılet :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Memleket ayrımı yanlış olur ama değişmeyen tek şey hepimizin yapması olası olan hataları affetme ve yapan kişiyi yerden yere vurmaktan öte ona destek olan davranışlarımızdır. Para veren kişi olmak , herzaman size gülümseyen insanları esir almak demek değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yahu aman ne haber ne haber.. kaç kere oldu yanlış anons nedir yani.. sen anonsa bakma kabin ekibinin yüzüne bak.. orada bir telaş görüyorsan işte o zaman kork.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000