08 Mayıs 2012, Salı 15:39:26

YANGIN TEHLİKESİ NEDENİYLE...

Almanya'nın başkenti Berlin'in güneydoğusundaki Schönefeld'de 3 Haziran'da açılması planlanan Uluslararası Berlin-Brandenburg (BBI) havaalanının, daha geç bir tarihte açılacağı bildirildi...
  • yangin tehlikesi tamamen yalan. pist ve apron disinda kalan her yer insaat halinde. terminale girdiginiz zaman, her metre karesinde ustalarin siva yaptigini, kablo cektigini göruyorsunuz. bence insaati Türkler birakmallilar. Bir üst geciti 5 senede bitidiler. Eski Almanya kalmadi.

 

Almanya'nın başkenti Berlin'in güneydoğusundaki Schönefeld'de 3 Haziran'da açılması planlanan Uluslararası Berlin-Brandenburg (BBI) havaalanının, daha geç bir tarihte açılacağı bildirildi.
 
Bu konuda Bild gazetesinin yayınladığı bir haberi doğrulayan bazı hükümet yetkilileri, havaalanının açılışının ertelenmesi sebebinin, olası bir yangına karşı alınacak önlemlerde yaşanan bazı sorunlar olduğunu söyledi.
 
Yetkililer, BBI'nin açılışının birkaç hafta ertelenebileceğini kaydetti.
 
Böylece, daha önce de 2011 yılının Kasım ayında açılması planlanan havaalanının açılışı ikinci kez ertelenmiş oluyor.
YANGIN TEHLİKESİ NEDENİYLE...

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
yangin tehlikesi tamamen yalan. pist ve apron disinda kalan her yer insaat halinde. terminale girdiginiz zaman, her metre karesinde ustalarin siva yaptigini, kablo cektigini göruyorsunuz. bence insaati Türkler birakmallilar. Bir üst geciti 5 senede bitidiler. Eski Almanya kalmadi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000