26 Nisan 2009, Pazar 09:15:12

Yangın söndürme uçağı düştü: 3 ölü

ABD'nin Utah eyaletine bağlı, Salt Lake kenti yakınında, yangın söndürme uçağının düşmesi sonucu 3 kişi öldü.
  • öncelikle merhumların toprağı bol olsun, huzur içinde yatsınlar (RIP). daha sonra da şerif Frank Park başta olmak üzere salt lake'teki bütün akrabalarıma selamlar eder, küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öperim. seni seviyoruz salt lake! yalnız scofield i bağrına basmadın ya, aşkolsun sana utah!utan utah!
  • haber başlığınızdaki "askeri uçaktan bozma" ifadesi habercilik ve gazetecilik de kullanılması arzu edilmez. Araç üzerindeki değişimin farklı şekide ifade edilerek okuyucuya ulaştırılması daha doğru olacaktır.

Şerif Frank Park, ABD'nin Montana eyaletinden New Mexico eyaletine gitmek üzere yola çıkan uçağın, Salt Lake vadisindeki Oquirrh Dağları'na düştüğünü belirtti. Park, kaza sırasında bölgedeki yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin 30 metre olduğuna dikkati çekti.

New Mexico Ormancılık Bölümü sözcüsü Dan Ware, uçağın New Mexico eyaletinin güneyinde, yaklaşık 80 kilometre karelik bir alanda etkili olan bir orman yangınını söndürme çalışmalarına yardımcı olmak amacıyla yola çıktığını kaydetti.

Yangın söndürme uçağı düştü: 3 ölü

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
öncelikle merhumların toprağı bol olsun, huzur içinde yatsınlar (RIP). daha sonra da şerif Frank Park başta olmak üzere salt lake'teki bütün akrabalarıma selamlar eder, küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öperim. seni seviyoruz salt lake! yalnız scofield i bağrına basmadın ya, aşkolsun sana utah!utan utah!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
haber başlığınızdaki "askeri uçaktan bozma" ifadesi habercilik ve gazetecilik de kullanılması arzu edilmez. Araç üzerindeki değişimin farklı şekide ifade edilerek okuyucuya ulaştırılması daha doğru olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000