20 Şubat 2012, Pazartesi 09:27:41

YAN KOLTUKTA ASLA OTURMASIN!

Yolcuların yan kaltukta oturmasını istemedikleri 10 yolcu tipi sıralandı...
  • esinin yanina bayan oturma sansi varsa normaldir, aksi takdirde geri kafalilik diyorsunda, sen biri erkekli biri kadinli 2 ayri bos koltuk gördügünde hemen erkegin yaninami atliyorsun peki?
  • Tabii ki mümkünse eşimin bayan yanına oturmasını isterim. Ama senin eşinin, kardeşinin yanına bayan oturma şansı varken, geri kafalı olma, bize dersimizi ver, örnek ol, yanlarına herifleri oturt emi sevgili arkadaşım.
  • İran'ı örnek alıyoruz diyen arkadaş iran air yada iranlı başka havayolları ile hiç uçtunmu ? Bizim en kötü yanımız ahkam kesmek iran air'e yada başka bir firmaya bin görürsün erkek bayan ayrımı varmı ! Yanlış anlaşılmasın din ile yönetilen devletide savunmuyorum kesinlikle.
  • Benn erkek yanına oturmam..!! Oturmazsan inersin uçaktan.Boarding'deki sıkışıklıkla uğraşırken söylenen söz. Adam sanki yatırıp tecavüz edecek...hey Allahım yaa!!
  • Haber gayet açık nedense her fısatta ülkemize insanımıza haksız eleştiri yapılıyor Türkiye' nin iranı örnek alması için sebep ne gözünüzü kulağınızı iyi açın çook güzel şeyler oluyor ülkemde sadece kendimiz oluyoruz ne doğu nede batı örneğimiz olamaz dünyaya biz örneğiz
  • Bazi kesimin kadinlari hala yanlarina erkek yolcu otursun istemiyor. Iran i örnek aliyoruz nede olsa
İtalyan havacılık sitesi “Skyscanner”, 1850 uluslararası yolcu arasında yaptığı anketle "uçakta yolculuk yapanların yan koltukta oturmasını istemedikleri 10 yolcu tipini" ortaya çıkardı.
 
Liste başında "Kötü kokan yolcular" var.
 
Kötü kokanlar (yüzde 35)
Aşırı kilolular (yüzde 19) 
Sarhoşlar (yüzde 15)
Kucağında yeni doğmuş bebeği olan anneler (yüzde 9)
Çocuk yolcular (yüzde 7)
Bekarlığa veda ettiği için sevincini dışarıya vuranlar (yüzde 5)
Gevezeler (yüzde 4)
Horlayan, püfleyen, dişini gıcırdatan, ayaklarını sallayanlar (yüzde 3)
Asabi, öfkeli yolcular (yüzde 1)
Seyahat boyunca öpüşen çiftler (yüzde 1)

(Hürriyet)
YAN KOLTUKTA ASLA OTURMASIN!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
esinin yanina bayan oturma sansi varsa normaldir, aksi takdirde geri kafalilik diyorsunda, sen biri erkekli biri kadinli 2 ayri bos koltuk gördügünde hemen erkegin yaninami atliyorsun peki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tabii ki mümkünse eşimin bayan yanına oturmasını isterim. Ama senin eşinin, kardeşinin yanına bayan oturma şansı varken, geri kafalı olma, bize dersimizi ver, örnek ol, yanlarına herifleri oturt emi sevgili arkadaşım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İran'ı örnek alıyoruz diyen arkadaş iran air yada iranlı başka havayolları ile hiç uçtunmu ? Bizim en kötü yanımız ahkam kesmek iran air'e yada başka bir firmaya bin görürsün erkek bayan ayrımı varmı ! Yanlış anlaşılmasın din ile yönetilen devletide savunmuyorum kesinlikle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Benn erkek yanına oturmam..!! Oturmazsan inersin uçaktan.Boarding'deki sıkışıklıkla uğraşırken söylenen söz. Adam sanki yatırıp tecavüz edecek...hey Allahım yaa!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Haber gayet açık nedense her fısatta ülkemize insanımıza haksız eleştiri yapılıyor Türkiye' nin iranı örnek alması için sebep ne gözünüzü kulağınızı iyi açın çook güzel şeyler oluyor ülkemde sadece kendimiz oluyoruz ne doğu nede batı örneğimiz olamaz dünyaya biz örneğiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bazi kesimin kadinlari hala yanlarina erkek yolcu otursun istemiyor. Iran i örnek aliyoruz nede olsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000