10 Kasım 2008, Pazartesi 12:01:47

Yamaç paraşütüyle evlenme teklif etti

Mersin'de bir genç, sevdiği kıza motorlu yamaç paraşütü ile evlenme teklif etti. Motorlu yamaç paraşütüne "Gülhan benimle evlenir misin" yazan genç, sevdiği kız balkonda çamaşır sererken evin etrafında tur atarak teklifini gerçekleştirdi.
  • helal olsun yahu:)) hoş bir hikaye olmuş... mutluluklar

Erkek arkadaşının bu şekilde evlenme teklifi nedeniyle oldukça şaşkın olduğu gözlenen genç kız, bu isteğe el sallayarak karşılık verdi. Teklifi kabul eden genç kız arkadaşından kendisini istemesi için ailesini göndermesini istedi.

Mersin ve Adana'da 6 yıldır motorlu yamaç paraşütü ile gökyüzünden broşür atarak ve havadan çektiği fotoğraflarla geçimini sağlayan İstanbul Üniversitesi Jeofizik Bölümü 4. sınıf öğrencisi Uğur Polat (35), Gülhan Gündoğdu (35) ile 4 yıl önce deneme uçuşları yaptığı sırada ağaca takılan paraşütünün yırtılması sayesinde tanıştığını belirterek, "Yamaç paraşütünün tamirinde bana yardımcı olan devlet memuru Gülhan Gündoğdu ile arkadaş olduk. Kendisine, evlenmek istediğimi şaşırtıcı bir yolla söyleyeceğimi ifade etmiştim. Ancak böyle bir teklif beklemiyordu." diye konuştu.

Gülhan Gündoğdu ise, Uğur'un, 'Paraşütle geleceğim, sana bir sürprizim var balkona çık' diye haber verdiğini ifade ederek, "Paraşütün sesini duyunca Uğur'un olabileceğini tahmin ettim. Arkadaşımın evlenme teklifi etmek için evimin etrafına kadar geleceğini beklemiyordum. Evlenme teklifini görünce çok şaşırdım." şeklinde konuştu.

Arkadaşının teklifini kabul ettiğini açıklayan Gündoğdu, ailesini bir an önce göndererek kendisini istetmesini beklediğini söyledi.

 

Yamaç paraşütüyle evlenme teklif etti

Yorumlar

pompili ~ 15 yıl önce
helal olsun yahu:)) hoş bir hikaye olmuş... mutluluklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000