24 Ekim 2011, Pazartesi 07:30:20

YAMAÇ PARAŞÜTÜ'NDE FESTİVAL

Adana Havacılık ve Adrenalin Spor Kulübü'nün ikincisini düzenlediği Adana Havacılık ve Yamaç Paraşütü Festivali tamamlandı...
  • güner ve arkadaaşlarının gayretleriyle yapılan bu şenliğe katılan ve katgısı olan herkese teşekkürler. tarkim uçuş okulu olarakda herzaman havacılığın yanındayız.havacılığa aşık tüm gencleri okula bekleriz.
Şehit haberleri nedeniyle festivalin eğlence bölümleri iptal edilirken, rüzgarın beklenenden az olması nedeniyle yamaç paraşütü pilotları zor anlar yaşadı. 
 
İki gün sürecek festivalde, çok sayıda yamaç paraşütü pilotu, Kabasakal Rüzgar Tepe'de atlayış gerçekleştirirken, Seyhan Baraj Gölü kenarına kurulan kamp bölgesinde de çeşitli etkinlikler yapıldı. Rüzgarın beklenenin altında olması nedeniyle paraşütçüler kalkışlarda zorlandı. 
 
Küçük kazaların da meydana geldiği kalkışlar sırasında bazıları kalkış yapamadı. Adana Havacılık ve Adrenalin Spor Kulübü Başkanı Güner Akkaya, yaklaşık 70 yamaç paraşütü pilotunun etkinliğe katıldığını söyledi. Etkinlikler kapsamında paramotor, yamaç paraşütü ve tandem uçuşları yapıldığını vurgulayan Akkaya, şehit haberlerinden dolayı festivalin konserle ilgili etkinlerini iptal ettiklerini duyurdu. (Bugün)
YAMAÇ PARAŞÜTÜ'NDE FESTİVAL

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
güner ve arkadaaşlarının gayretleriyle yapılan bu şenliğe katılan ve katgısı olan herkese teşekkürler. tarkim uçuş okulu olarakda herzaman havacılığın yanındayız.havacılığa aşık tüm gencleri okula bekleriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000