04 Nisan 2013, Perşembe 09:39:38

YAMAÇ PARAŞÜTÜ PİLOTU İNTİHAR ETTİ!

Borçlarını ödeyemediği ve tandem uçuş eğitim belgesi hedefine ulaşamadığını iddia eden yamaç paraşütü pilotu Eser Bektaş (30), kız arkadaşını odaya kapattıktan sonra evin salonunda iple kendini astı.

Olay, Fethiye’nin Patlangıç Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. Dört yıldır birlikte yaşadığı kız arkadaşı B.Y.’nin çığlıkları üzerine olay yerine gelen Fethiye Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yamaç paraşütü pilotu Eser Bektaş’ı evin salonundaki barfiks çubuğunda iple asılı vaziyette buldu. Psikolojik rahatsızlığı nedeniyle ilaç kullanan Eser Bektaş, olay gecesi B.Y’i odaya kilitleyip salona geçerek barfiks demirine kendini astı.

Fethiye Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin inceleme ve araştırmasının ardından Bektaş'ın cenazesi Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı duyan yamaç paraşütü pilotları üzüntüye boğuldu. Eser Bektaş’ın cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Yamaç paraşütü pilotu Eser Bektaş’ın kız arkadaşı B.Y.’nin verdiği ifadesinde “Eser Bektaş borçlarını ödeyemedi. Maddi sıkıntı çekiyordu. Yamaç paraşütü tandem uçuş eğitmeni belgesi sahibi olabilmek için girdiği eğitimleri başaramayınca yaklaşık iki aydır bunalımdaydı. Sık sık intihar edeceğini söylüyordu ama inanamadım. Bana inandırıcı gelmedi. Böyle bir şey yapacağını beklemiyordum” dediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

YAMAÇ PARAŞÜTÜ PİLOTU İNTİHAR ETTİ!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000