07 Ekim 2009, Çarşamba 16:58:57

Yalova'da UFO heyecanı

Yalova’da balkona çamaşır asmak için çıkan öğretmen Neriman Üstündağ, gökyüzünde ışık saçan ve UFO olduğunu öne sürdüğü cismi kamera ile görüntüledi.
  • kedidir o kedii
  • Yeşilköy havalimanı trafiği beklemeye aldığı trafikler 10.000 ft'in alttında ışıklı olurlar. Beklemeler de istikamette birer dakika görüntüde kalırlar. O istikametteki, çağın ötesindeki gözlere UFO gıdıklaması yapar. Haber-görüntü arayan cin muhabirler de bunu kullanır. Bilimsel olanaksızlıklara kafa yormadan. Olmazmı? Olabilir ama ancak kainatın çalışma-işleme kanunlarına erişilince.
  • 50 yıldır bir tane bile UFO görmedim. Beyhude geçti bu hayat. Daha önce bazı yorumcular "tüm pilotlar görmüşlerdir" diye yazarlardı. UFO gören bir tane bile pilot tanımıyorum. Bir UFO'm bile yok, anlıyormusun, beyhude bir hayat yaşıyorum.
  • ben de benzer bir olaya şahit oldum. pilotum 10.000 saatin üzerinde uçuşum var.(uçakla veya benzer bir hava aracıyla karıştırmadığım kesin). Fotoğraflarını çektim. Bir sohpet sırasında hava trafik kontrolörü olan bir arkadaşıma anlattım. Bu tip raporların devamlı geldiğinden bahsetti ancak her nedense hep hasıraltı ediliyor. İnanın gerçekten varlar...
  • Hatta F/O benim devrem idi hep beraber sonra galaksi turu yaptık:) Arkadaşım gormedigin bilmedigin bir konu hakkında ne bilincinden bahsediyorsun allah aşkına.Bilimsel olun biraz ölçün tartın.Bu bir sektör ABD nin öncusu oldugu buyuk bir pazar yaratılıyor saf yurdum ınsanı ıse ''ben ufo gordum yok ufo beni kaçırdı yok ufo beni elledi''komik seyler bunlar.
  • ickiyi fazla kacirmislar ... havada sicak , carpmis ...
  • Yalova Kaymakamı' nın haberi niye olmamış?
  • işte bir millet olarak sadece bu kadar biliçliyiz yazık....
  • Evet acayıp bişi idi içinden renk renk ışıklar çıkıyor aniden kayboluyordu. Sonra bizim evin önüne indiler iki tane uzaylı pilot biri kaptan pilottu diğeri F/o. Bu uzaylı pilotlar çok torulmuşlar bi çay içip gittiler. Durum böyle

Yalova’nın Kazımkarabekir Mahallesi’ndeki Ardınç Evleri’nde oturan ve ilköğretim okulunda öğretmenlik yapan Neriman ve Ali Üstündağ çifti, 4 Ekim pazar gecesi gökyüzünde ışıklı cisim görünce komşularına heber verip kamerayla saniye saniye görüntüledi.

Neriman Üstündağ, “İlk gördüğümde alev almış ve düşen bir uçak sandım. Eşimi ve komşularımı çağırarak cismi izlemeye başladık. 5 kez görünüp yok oldu. Kesinlikle uçak değildi. Her gün uçakları görüyoruz. Bu yuvarlak bir şeydi ve dönerek ilerliyordu” dedi.

Ali Üstündağ ise, gördükleri cismin UFO olduğunu iddia ederek şunları söyledi:
“Saat 22.00 sıralarıydı. Eşim balkona çamaşır asmak için çıkmıştı. Hemen beni çağırdı, gökyüzünde ilginç bir şey gördüğünü söyledi. Ben de balkona koştum. Bu cisim bir dakika sonra gökyüzünde kayboldu. Ardından ikincisi çıkınca biz de hemen kamerayı aldık ve cismi çekmeye başladık. Bu olay 5 defa tekrarlandı. Uzay aracına benzeyen bir şey ve hiçbir sesi de yoktu. Uçak değildi, balon ya da başka bir şey de değildi. Alt ve yan komşumuz da buna şahit oldu. Bu olay 22.00 ile 22.10 arası oldu. Bir kez olsa göz yanılması diyebiliriz ama 5 kere arka arkaya cisim önümüzde belirdi ve yok oldu.”

(Hürriyet)

Yalova'da UFO heyecanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
kedidir o kedii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yeşilköy havalimanı trafiği beklemeye aldığı trafikler 10.000 ft'in alttında ışıklı olurlar. Beklemeler de istikamette birer dakika görüntüde kalırlar. O istikametteki, çağın ötesindeki gözlere UFO gıdıklaması yapar. Haber-görüntü arayan cin muhabirler de bunu kullanır. Bilimsel olanaksızlıklara kafa yormadan. Olmazmı? Olabilir ama ancak kainatın çalışma-işleme kanunlarına erişilince.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
50 yıldır bir tane bile UFO görmedim. Beyhude geçti bu hayat. Daha önce bazı yorumcular "tüm pilotlar görmüşlerdir" diye yazarlardı. UFO gören bir tane bile pilot tanımıyorum. Bir UFO'm bile yok, anlıyormusun, beyhude bir hayat yaşıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ben de benzer bir olaya şahit oldum. pilotum 10.000 saatin üzerinde uçuşum var.(uçakla veya benzer bir hava aracıyla karıştırmadığım kesin). Fotoğraflarını çektim. Bir sohpet sırasında hava trafik kontrolörü olan bir arkadaşıma anlattım. Bu tip raporların devamlı geldiğinden bahsetti ancak her nedense hep hasıraltı ediliyor. İnanın gerçekten varlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hatta F/O benim devrem idi hep beraber sonra galaksi turu yaptık:) Arkadaşım gormedigin bilmedigin bir konu hakkında ne bilincinden bahsediyorsun allah aşkına.Bilimsel olun biraz ölçün tartın.Bu bir sektör ABD nin öncusu oldugu buyuk bir pazar yaratılıyor saf yurdum ınsanı ıse ''ben ufo gordum yok ufo beni kaçırdı yok ufo beni elledi''komik seyler bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ickiyi fazla kacirmislar ... havada sicak , carpmis ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yalova Kaymakamı' nın haberi niye olmamış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
işte bir millet olarak sadece bu kadar biliçliyiz yazık....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Evet acayıp bişi idi içinden renk renk ışıklar çıkıyor aniden kayboluyordu. Sonra bizim evin önüne indiler iki tane uzaylı pilot biri kaptan pilottu diğeri F/o. Bu uzaylı pilotlar çok torulmuşlar bi çay içip gittiler. Durum böyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000