07 Eylül 2016, Çarşamba 09:12:44

Yakıtı biten Piper Seneca düştü

Makedonya'nın başkenti Üsküp yakınında havadayken sinyali kaybedilen Almanya'ya ait ticaret faaliyetler gerçekleştiren uçağın düştüğü yer belirlendi.
  • Yakiti Tk dispatc planlamistir:))
  • kalktığı yerden yakıt almadı. Allah rahmet eylesin. Yazık.

İçişleri Bakanlığı, akşam saatlerinde kaybolan uçağın Üsküp'e bağlı Katlanovo ilçe merkezine altı kilometre uzaklıktaki Kojle köyü civarında düştüğünü duyurdu.

İtalya'nın Trevizo kentinden havalanan ticari uçağın saat 17:40 sularında Üsküp Havalimanı'nın 10 kilometre güneyinde radardan kaybolduğunu belirten İçişleri Bakanlığı, uçağın Makedonya'ya yakıt ikmali yapmak için geldiğini aktardı.

Uçak, havaalanına 10 kilometre uzaklıktayken radardan kaybolmuştu.

Piper Seneca 2 tipi ticari uçağın, Veles yakınlarında yakıtının bitmesi nedeniyle düştüğü sanılıyor. Çok sayıda güvenlik görevlisi ve ambulansın sevk edildiği olay yerine basın mensupları alınmadı.

Kazada hayatını kaybedenlerin dördü İtalyan, ikisi ise Kosova. Hayatını kaybeden Kosovalıların Beçay soyisimli kardeşler olduğu, kardeşlerden birinin isminin Visar olduğu öğrenildi. Ölen kardeşlerin yatırımcı oldukları ve İstog'da bir uçuş kulübü açmak için yola çıktıkları ifade ediliyor.

Yakıtı biten Piper Seneca düştü

Yorumlar

Ilginc ~ 8 yıl önce
Yakiti Tk dispatc planlamistir:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İngilizce ~ 8 yıl önce
Sen önce bir ingilizce öğren sonra belki konuşuruz.
neden ~ 8 yıl önce
kalktığı yerden yakıt almadı. Allah rahmet eylesin. Yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000