12 Kasım 2008, Çarşamba 15:26:24

Yakıt fiyatlarındaki düşüş sürüyor

Ham petrol, 20 aydan buyana ilk kez, 58 doların altına indi...
  • bedava gelen parayı kim elinin tersiyle iter.Fiatlar artınca zam düşünce bakmam.Hani köprülerin borcu bitince bedava olacaktı.Bırakın bedavayı daha da zamlandı.O zamlar neye göre yapıldı.BIrakın bilet fiatlarının düşmesini şimdi üzerine bir de vergi koyarlar.Aman suuuuuuuuussssssss.
  • peki neden bilet fiyatlarına yansımaz?143 usd iken zam yapıldı petrol fiyatı arttığı için.şimdi 58 usd.ama biletler aynı fiyat..

ABD ham petrolünün aralık ayı varil teslim fiyatı, 1,43 dolarlık gerilemeyle, 57,90 dolara indi. Petrol fiyatının gerilemesinde, küresel enerji talebinin daha da azalacağı beklentileri etkili oldu.

 

Yakıt fiyatlarındaki düşüş sürüyor

Yorumlar

vatandaş ~ 15 yıl önce
bedava gelen parayı kim elinin tersiyle iter.Fiatlar artınca zam düşünce bakmam.Hani köprülerin borcu bitince bedava olacaktı.Bırakın bedavayı daha da zamlandı.O zamlar neye göre yapıldı.BIrakın bilet fiatlarının düşmesini şimdi üzerine bir de vergi koyarlar.Aman suuuuuuuuussssssss.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
overspeed ~ 15 yıl önce
peki neden bilet fiyatlarına yansımaz?143 usd iken zam yapıldı petrol fiyatı arttığı için.şimdi 58 usd.ama biletler aynı fiyat..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000