26 Haziran 2015, Cuma 08:33:17

Yakıt desteğinden 500 uçak yararlandı

Türkiye’ye gelen turist sayısında yaşanacak düşüşü önlemek için açıklanan 6 bin dolarlık yakıt desteğinden yaklaşık 500 uçak yararlandı
  • Petrolü Ruslardan al, Rus turist gelsin diye Rus havayollarına indirim yap. Bu fikir ancak AKP 'den çıkabilirdi, çıktı.
  • 3 mil $ buna vereceğine ötv kdv de indirim yap türk vatandaşında faydalansın..
  • indirim şart tatil yörelerinde. elin yabancılarının 20-30 dolar verdikleri odalara 300 tl istiyorlar. o yüzden açıkcası hiç üzülmüyorum hallerine. bizim sahillere gidince kazıklanmamak için 10 sefer düşünüyorsun. o yüzden yunanistan her zaman daha iyi fikir ve daha ucuz. hiç olmazsa insan gibi davranıyorlar.

Rusya’daki ekonomik kriz nedeniyle Türkiye’ye gelen turist sayısında yaşanacak düşüşü önlemek için açıklanan 6 bin dolarlık yakıt desteğinden yaklaşık 500 uçak yararlandı. 

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) Genel Sekreteri Çetin Gürcün, Nisan ve Mayıs aylarını kapsayan yakıt desteğinin kasım ortalarına kadar devam etmesi gerektiğini söyledi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Haluk Dursun ve Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal bugün Antalya’da sektörle masaya oturacak. (Habertürk)

Yakıt desteğinden 500 uçak yararlandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Akıl ~ 9 yıl önce
Petrolü Ruslardan al, Rus turist gelsin diye Rus havayollarına indirim yap. Bu fikir ancak AKP 'den çıkabilirdi, çıktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kenan ~ 9 yıl önce
3 mil $ buna vereceğine ötv kdv de indirim yap türk vatandaşında faydalansın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaşa da ~ 9 yıl önce
indirim şart tatil yörelerinde. elin yabancılarının 20-30 dolar verdikleri odalara 300 tl istiyorlar. o yüzden açıkcası hiç üzülmüyorum hallerine. bizim sahillere gidince kazıklanmamak için 10 sefer düşünüyorsun. o yüzden yunanistan her zaman daha iyi fikir ve daha ucuz. hiç olmazsa insan gibi davranıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru ~ 9 yıl önce
Maalesef böyle. Turist oldun mu 30 dolar, Türk oldun mu 400 TL. Oradaki zararlarını Türklerden çıkartıyorlar. Dolayısı ile küçük otelleri tercih ederim. Hiç olmazsa özü sözü bir

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000