16 Şubat 2012, Perşembe 12:01:32

X-RAY'DE 6500 DOLARLIK SAATİ ÇALDI

Hollywood Uluslararası Havalimanında, bir erkek yolcunun, kendisinden önce güvenlikten geçen kadın yolcunun almayı unuttuğu 6500 dolar değerindeki saatini çalması kameralara böyle yansıdı.
  • xray cihazinin hemen onunde egilip ayakkabisini baglamasindan guvenlikmez bir tip oldugu anlasiliyor. arkada herkes onu mu bekleyecek...
  • işte insanın şeytana uyduğu anın resmi. Umarım yakalanmıştır.
Hollywood Uluslararası Havalimanı'ndaki hırsızlık saniye saniye kameralara yansıdı. Gloria de Regalado adındaki kadın yolcu, havalimanında arındırılmış salona girişte x-ray cihazlarından geçerken üzerindeki tüm metal eşyaları kutulara bıraktı.

Cihazdan geçtikten sonra eşyalarını toparlayan Gloria de Regalado, eşinin kendisine hediye ettiği 6500 dolar değerindeki saati almayı unuttu. Bayan yolcudan hemen sonra güvenlik cihazından geçen bir yolcu ise, kendi eşyalarını toparlarken, kutu içinde unutulan saati fark etti. Saati alıp almamak arasında bir anlık tereddüt yaşayan kimliği belirsiz yolcunun, daha sonra saati aldığı kameralara yansıdı.

İşte o görüntüler;


X-RAY'DE 6500 DOLARLIK SAATİ ÇALDI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
xray cihazinin hemen onunde egilip ayakkabisini baglamasindan guvenlikmez bir tip oldugu anlasiliyor. arkada herkes onu mu bekleyecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
işte insanın şeytana uyduğu anın resmi. Umarım yakalanmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000