22 Kasım 2013, Cuma 16:04:41

WOW İSTANBUL'DA YILBAŞINA ÖZEL EĞLENCE

Türk pop ve fantezi müziğinin önemli ismi Fatih Ürek muhteşem repertuarı ve eğlenceli sahne showları ile her sene olduğu gibi bu yılbaşı gecesinde de Yeşilköy ‘de WOW Istanbul Hotels&Convention Center ‘da sahne alacak.

WOW’da Fatih Ürek yanısıra, kemanıyla dünyanın farklı kültürlerini, müzik türlerini modern bir yorumla buluşturan Canan Anderson ve keyifli ,eğlenceli muhteşem repertuarı ile Tarık Sezer Orkestrası 2014 yılını unutulmaz bir gece ile karşılamak isteyenleri ağırlayacak. Gece Harem Dans Grubunun kıvrak dans şovları ile renklenecek.

Çocuklara özel parti

WOW Istanbul Hotels & Convention Center 2014 ‘ü karşılarken, çocuklara da unutamayacakları neşeli bir gece hazırladı.

WOW’da çocuklar da yeni yılı kendileri için hazırlanan parti ile kutlayacaklar. Özel sürprizler ve çocukların en favori yemeklerinden oluşan mönü ile küçük konuklar yeni yıla eğlenerek girecekler. 

WOW İstanbul Hotels&Convention Center  gala gecesine katılacak konuklar için WOW İstanbul ve WOW Airport Otellerde  özel fiyatlarla konaklama imkanı da sağlıyor. 2013 yılını WOW’da  konaklayarak geçiren konuklar 2014’ün ilk sabahını leziz tatlardan oluşan zengin bir brunch keyfi  ile karşılayacaklar.

WOW İSTANBUL'DA YILBAŞINA ÖZEL EĞLENCE

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000