30 Mart 2011, Çarşamba 14:47:42

WOW ISTANBUL PERSONELİ NÜKHET DURU İLE ÇOŞTU

WOW İstanbul Hotels & Convention Center personel gecesinde, tüm personel Nehir ve Nükhet Duru’nun birbirinden güzel şarkıları ile yılın yorgunluğunu atarak, doyasıya eğlendiler.
  • mehmet nazif günal bey'e teşekkürler...

Geleneksel hale gelen personel gecesi Genel Koordinatörü Ziya Cihan, Genel Müdürü Abiş Hopikoğlu ile WOW Convention Center Genel Müdürü Zeynep Peker’in açılış konuşmaları ile başladı. Departman müdürlerinin oluşturduğu koronun seslendirdiği şarkılar ise geceye renk kattı. Gecede WOW İstanbul çalışanlarından Murat Çınar, Ali Gümüş ve Ferihan Atik’in canlı performansları arkadaşlarının büyük beğenisini topladı.

Ailelerinde katıldığı gecede, tüm personel yoğun iş temposundan sıyrılıp, gece geç saatlere kadar doyasıya eğlenme fırsatı buldu.  Müzik dünyasının genç isimlerinden Nehir’den sonra gece, pop müziğin önemli isimlerinden Nükhet Duru’nun birbirinden güzel şarkıları ile devam etti. Tüm personele para, LCD televizyon, buzdolabı, fırın, laptop gibi birbirinden değerli hediyeler dağıldı. Gece özel olarak hazırlanan dev pastanın personel tarafından kesilmesi ile sona erdi.


WOW ISTANBUL PERSONELİ NÜKHET DURU İLE ÇOŞTU

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
mehmet nazif günal bey'e teşekkürler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000