25 Haziran 2014, Çarşamba 15:32:43

WOW HOTEL'DE RAMAZAN HEYECANI

WOW İstanbul Hotels&Convention Center’da 20 Kişiden 2500 kişiye kadar iftar davetler verebileceği, Geleneksel Ramazan sunumları ile misafirlerinize çok özel bir Ramazan gecesi yaşatabileceği kaydedildi.
  • 'Zamani, bunlar Allahin bunlar benim diye ayirabilir misiniz?'

WOW İstanbul , Ramazan ‘da karanlığı aydınlatma özelliği ile medeniyetin en önemli unsuru olan,  dini günlerde ve  sokakların aydınlatılmasında kullanılan kandil temasından yola çıkarak misafirlerini aydınlık ve bereketli iftar sofralarında buluşmaya davet ediyor.

Bilindiği üzere , Osmanlı döneminde kandillere geleneksel işlevselliğinin yanında sanatsal bir değer de yükleniyor. Camilerin, medreselerin yapımında aydınlatmaya büyük önem verilmiş, hatta kandillerin dinsel inanışlardaki yeri o kadar önem kazanmıştır ki III. Murat döneminde (1576) Mekke’ye gönderilen 3 kandil Osmanlı Türkleri’nin Kabe’ye astırdığı ilk kandiller olma özelliğini taşıdı.

Kandilin yaydığı ışık; feyz, doğruluk ve öze dönüşü ifade ederken sonsuz bir huzura yöneltiyor.

WOW İstanbul, geleneksel Türk ve Osmanlı mutfağının en özel tatlarını, 50 TL ve 85 TL arasında değişen fiyat aralığında beş farklı mönü seçeneği ile misafirlerinin beğenisine sunuyor. Özellikle şirket ve özel gruplara yönelik 20 kişiden 2500 kişiye kadar hizmet verebilecek kapasitesi ile   'Özel Ramazan Konsepti'nde, geleneksel Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatları iftariyelikler, çorba, kebaplar ve tatlılardan oluşturulan  beş ayrı mönüden oluşan özel iftar sofralarında Türk ve Osmanlı mutfağının en özel tatları bir araya getiriyor.

WOW Convention Center, İstanbul’un kolonsuz en büyük toplantı salonu ile 2500 kişiye kadar olan iftar davetlerine ev sahipliği yapabiliyor. 2014 yılına yenilenmiş olarak giren WOW İstanbul Hotels&Convention Center en çok tercih edilen iş  otelleri arasında yeralıyor.

Ayrıntılı bilgi alabilmek ve rezervasyon yaptırmak için 0 212 468 50 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

WOW HOTEL'DE RAMAZAN HEYECANI

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
'Zamani, bunlar Allahin bunlar benim diye ayirabilir misiniz?'

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000