28 Şubat 2011, Pazartesi 07:56:29

Vyborg Airlines ile atağa geçecekler

Vyborg havayolu şirketi ile özel bir anlaşma yapan OTI Holding bünyesinde Rusya ve BDT pazarlarında faaliyet gösteren Coral Travel, havayolu taşımacılığı alanında önemli bir avantaj elde etti.

Geçen dönem mali zorluklardan dolayı operasyonlarına ara vermek durumunda kalan Vyborg havayolu şirketi ile özel bir anlaşma yapan OTI Holding bünyesinde Rusya ve BDT pazarlarında faaliyet gösteren Coral Travel'in böylece havayolu taşımacılığı alanında önemli bir avantaj elde ettiği belirtiliyor.

Rusya pazarında faaliyet gösteren diğer Türk firmalarından Pegas, Nord Wind Airlines ile Tez Tour, I Fly ile Çalışıyor. Anex Tour da UTair bayrağı altında kiraladığı uçakla seferler yapıyor.

Rusya'daki Türk kökenli firmalardan Coral Travel, Vyborg havayolu şirketi ile özel bir anlaşma yaptı. Anlaşmaya göre, geçtiğmiiz dönemde mali zorluklar yaşayan şirkete destek sağlayan Coral, baharda 5 uçakla seferlere başlayacak olan Vyborg havayolu şirketi ile ilk aşamada Türkiye ve Mısır'a charter seferleri düzenlemesi bekleniyor.

Coral Travel'in mali desteği ile yeniden yapılanan Vyborg Havayolları'nın yönetimine Vladimir Davydov getirildi.

OTI Holding bünyesindeki Coral'ın bu anlaşma ile Rusya ve BDT pazarlarında önemli avantaj elde ettiği belirtiliyor.

Rusya pazarında faaliyette olan diğer Türk firmalarından Pegas Touristik, Nord Wind Airlines ile faaliyet gösterirken Tez Tour, I Fly ile çalışıyor. Diğer yandan Anex Tour'un da UTair bayrağı altında kiraladığı uçakla seferler yaptığı biliniyor.

Vyborg Airlines ile atağa geçecekler

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000