09 Aralık 2011, Cuma 12:04:07

"VURURUZ!"

İran, hava sahasının ABD uçaklarınca ihlal edilmesi durumunda bu ülkenin bölgedeki tüm üslerini vuracağını açıkladı.
  • rejimi kuranda USA dır kaldıracak olanda USA dır.dünya USA-İSRAİL-EU-RUSYA VE ÇİN tarafından yönetilir.bunu herkes bilir.bu işler hep yalan dolan düzmece. 80 den önce sağ-sol du şimdi başka sonrada başka olcak.figüranlar değişecek ama senarist hep aynı...
  • Avrupa insan haklari mahkemesi Kaddafi Saddam,Milosevic,Chavez, Ahmedinejet gibi Amerikaya kafa tutan liderler için kurulmus bir mahkemedir. Orada hiç bir Amerikali ve Israilli katil "BUSH" ve "SHARON" gibi mahkum olamaz. Ne yazik ki Irak Afganistan ve Libya gibi Irana da 20 ülke birden saldirsa Ahmedinajat de Saddam ve Kaddafi gibi öldürülür ya da AIHM e sevkedilir.
  • ben bu adamı seviyorum,bazıları gibi amerikanın kölesi deyil,israil gibi teröriste deyil,asıl terörist kuduz köpek gibi her yere saldıran israildir
ABD casus uçağının İran tarafından düşürülmesiyle ilgili olarak Fars Haber Ajansına açıklamalarda bulunan İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanvekili Muhammed Kevseri, ordunun gelişmiş ve modern teknolojiye sahip olduğunun bu uçağın ele geçirilmesiyle bir kez daha ispat edildiğini söyledi.

RQ-170 tipi insansız ABD casus uçağının İran hava sahasına girmesinin bu ülkenin saldırganlığını gösterdiğini belirten Kevseri, eylemin tekrarlanmaması konusunda Washington yönetimini uyardı.

ABD'nin İran hava sahasını ihlali karşısında uluslararası kamuoyunun sessizliğini sorgulayan Kevseri, "İran uçağı, ABD hava sahasını ihlal etseydi, BM Güvenlik Konseyi üst üste toplantılar düzenler ve aleyhimizde yaptırım kararları alırdı" ifadesini kullandı.

Kevseri, "ABD'ye ait casus uçaklarının bir kez daha İran hava sahasına girmesi durumunda verilecek sert karşılık konusunda uluslararası kamuoyunu uyardıklarını" belirtti.

"Amerikalılar, savaş uçaklarıyla hava sahamızı ihlal etmiş olsalardı, ABD'nin tüm askeri üslerini vururduk" diyen Kevseri, böyle bir durumda hiçbir Amerikalı askerin güvende olmayacağını söyledi.

Kevseri, İran'a yönelik saldırı durumunda savunmanın sadece kendi coğrafyalarıyla sınırlı kalmayacağını sözlerine ekledi.
"VURURUZ!"

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
rejimi kuranda USA dır kaldıracak olanda USA dır.dünya USA-İSRAİL-EU-RUSYA VE ÇİN tarafından yönetilir.bunu herkes bilir.bu işler hep yalan dolan düzmece. 80 den önce sağ-sol du şimdi başka sonrada başka olcak.figüranlar değişecek ama senarist hep aynı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Avrupa insan haklari mahkemesi Kaddafi Saddam,Milosevic,Chavez, Ahmedinejet gibi Amerikaya kafa tutan liderler için kurulmus bir mahkemedir. Orada hiç bir Amerikali ve Israilli katil "BUSH" ve "SHARON" gibi mahkum olamaz. Ne yazik ki Irak Afganistan ve Libya gibi Irana da 20 ülke birden saldirsa Ahmedinajat de Saddam ve Kaddafi gibi öldürülür ya da AIHM e sevkedilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ben bu adamı seviyorum,bazıları gibi amerikanın kölesi deyil,israil gibi teröriste deyil,asıl terörist kuduz köpek gibi her yere saldıran israildir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000